Witam Was bardzo serdecznie
Danusiu moja szklarenka jest jeszcze na starej działce a tam wieje ja w kieleckim na dworcu

U nas dość mocno przymroziło nawet niektóre róże te młode gałązki przymarzły . Mam nadzieję że już nie było u was przymrozków i w pracy wszystko w porządku ?
Jolu 
nie ma sprawy już zapisałam i dołożę skalniaczka i szafirków
Na razie wszystko w doniczkach a potem będę powolutku wysadzać - przecież w końcu kiedyś mnie puści
Lucynko 
bardzo się cieszę że Cię przymrozek ominął i myślę że już nie będzie większych przymrozków .
Jesteś kochana

ale nie chciałabym Cię wykorzystywać , teraz wysiałam sporo wprost do ziemi to będzie co sadzić - jak coś to poproszę Cię
Jeszcze mam nie posadzone krokosmie , komeline i chyba coś tam jeszcze .
Witaj Dzidziu 
jak miło że zajrzałaś
Ja też siałam żeniszek ale jakoś taki mały - całe szczęście że pojemniczek został w domu nie wywiozłam do szklarenki .
Bardzo Ci dziękuję

Tobie też dużo zdrówka życzę - na pewno damy radę
Iwonko 
mam taką nadzieję że będzie coraz cieplej i dzisiaj nie będzie przymrozków bo ja wystawiłam swoje dalie , eukomis i inne kwiatuszki w doniczkach na zewnątrz a już wnieść nie dałam rady i zostały na dworze - może nie zmarzną .
Marysiu witaj 
nie siedzę w ogrodach tylko tam zaglądam - nie pracuje wcale bo nic się nie polepsza , zmieniła mi zastrzyki na bardziej bolesne i nic

Do środy był co noc przymrozek , wczoraj koło zera a dzisiaj musi być cieplej bo ja kwiatki zostawiłam na zewnątrz
Dzięki wielkie i wzajemnie .
Dorotko ja za bardzo dziur nie mam , na jednoroczne dopiero mam zrobić rabatkę . Też wysiałam do gruntu dość sporo nasionek - zobaczymy co z tego wyjdzie ?
Ja w domu zostawiłam tylko pomidory i to nie wszystkie i papryki reszta w nieszczęsnej szklarence , ja cynię też posiałam na działce
Witaj Martusiu
Jestem tylko trochę licha i nie budująca to nie chce mi się odzywać , u mnie też dzisiaj piękne słoneczko i nawet byłam na działce ale po tych zastrzykach nic nie mogę robić - wyniosłam dalie na słoneczko ale wnieść już nie dałam rady i zostały .
Dzięki kochana i wzajemnie
Gosiu dzięki za dobre wieści

bo jest śliczny i chciałabym mieć go więcej .
Pokaże Wam co mi kwitnie na górce