Przypomniałam sobie że tez mam takie tylko ze w kształcie motylków - musze je poszukać
Kwiatowo-owocowy balkon Moni
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatowo-owocowy balkon Moni
Monisia lampki bombowe
Przypomniałam sobie że tez mam takie tylko ze w kształcie motylków - musze je poszukać
- Fajerka
- 200p

- Od: 22 mar 2014, o 11:55
Ładne kwiatuszki i będą ładnie Ci świecić 
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek 
Po deszczu nadchodzi słońce. Czas na słońce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
Po deszczu nadchodzi słońce. Czas na słońce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
Niunia1981 wybór był duży ale kwiatuszki mi się najbardziej spodobały
motylki? to muszą być śliczne
Fajerka a dziękuję
zimą będą zawieszone w sypialni
kupiłam też latarenkę małą białą, mam zapas świeczek, będzie nastrojowo jak to wszystko zapalę 
Fajerka a dziękuję
- cuxia
- 200p

- Od: 7 maja 2012, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kurcze... Może ja też sobie takie lampki solarne sprawię? Hmmm... kusisz:P
Pozdrawiam, Kamila 
- Beatriceee
- 200p

- Od: 28 cze 2013, o 01:10
- Kontakt:
Cudne lampki
gdzie takie mozna dostac? Ja kupilam najwyklejsze, z reszta innych u mnie w mieście nie widziałam, i cieszę się z nich jak głupia. Musze kiedy męża zaprosić na romantyczną kolację na balkonie ;)
Pozdrawiam Beata
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
cuxia myślę że warto, są prześliczne
Beatriceee to lampki solarne z IKEI, spory wybór mają. Kwiatuszki były w kolorach białym, żółtym i czerwonym.
Na balkonie troszeczkę się pozmieniało

Są już postawione 2 leżaki, stolik (nawet suszarka jakoś się mieści
)
Bratki są poprzebierane, ale wciąż rosną

W kącie ustawiony został bluszcz, ma się rozrastać na kratce

Stolik

Kratka wieczorem

Cytrusy (cytryna skierniewicka i kalamondynka)

Mieczyki i kalla

Pomidory ładnie mi rosną (niestety jeden został złamany przypadkowo
)

Z kwiatów domowych - rozsadziłam skrzydłokwiata

Beatriceee to lampki solarne z IKEI, spory wybór mają. Kwiatuszki były w kolorach białym, żółtym i czerwonym.
Na balkonie troszeczkę się pozmieniało

Są już postawione 2 leżaki, stolik (nawet suszarka jakoś się mieści
Bratki są poprzebierane, ale wciąż rosną

W kącie ustawiony został bluszcz, ma się rozrastać na kratce

Stolik

Kratka wieczorem

Cytrusy (cytryna skierniewicka i kalamondynka)

Mieczyki i kalla

Pomidory ładnie mi rosną (niestety jeden został złamany przypadkowo

Z kwiatów domowych - rozsadziłam skrzydłokwiata

-
welkam
- 1000p

- Od: 24 maja 2009, o 22:09
Pomidory w istocie piękne
Jakie to odmiany?
welkam ten największy to Złoty Ożarowski, te mniejsze to Hubal 
- szy---
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 sty 2013, o 14:40
Duże masz pomidory,
gratulacje ustawienia leżaków. 
To się już wakacyjnie zrobiło.
Ale ten wieczorny klimat z lampkami - fantastyczny! Widzę, że bratkom u Ciebie dobrze, moje już są w odwrocie, właśnie kombinuję co by tu zamiast nich wsadzić... 
szy--- dziękuję
pomidory zaczęły tak rosnąć po wystawieniu na balkon, teraz już są całodobowo
trzy_koty tam się jeszcze w niedziele grill jednorazowy zmieścił i było wakacyjnie (niestety za bardzo dymi)
wieczorem jest bardzo romantycznie
jak latarenka jest zapalona i świeczki. Niestety mam sporo komarów tych wielkich
Ja bratki bardzo poprzycinałam, stoją w cieniu, często je podlewam (były momenty kiedy już się kładły i zastanawiałam się czy ich nie wyrzucić).
trzy_koty tam się jeszcze w niedziele grill jednorazowy zmieścił i było wakacyjnie (niestety za bardzo dymi)
Ja bratki bardzo poprzycinałam, stoją w cieniu, często je podlewam (były momenty kiedy już się kładły i zastanawiałam się czy ich nie wyrzucić).
-
welkam
- 1000p

- Od: 24 maja 2009, o 22:09
Nie wyrzucaj - jak Cie proszę, są bardzo ładne - takie... rozczochrane 
- maadro
- 1000p

- Od: 17 mar 2014, o 20:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja bratki bardzo poprzycinałam, stoją w cieniu, często je podlewam (były momenty kiedy już się kładły i zastanawiałam się czy ich nie wyrzucić).[/quote]
Witam Moniko
Piękne brateczki, szkoda je wyrzucić. U mnie przezimowały żółte jak słoneczka, kwitną od końca marca, w marcu dokupiłam ich więcej i są w pełni kwitnienia. Dokupiłam też bordowe, lśniące jak aksamit i niebieskie z białymi plamkami. Bordowe powędrowały na trawnik przed blok, za pomponiastymi stokrotkami. Kiedy żółte i niebieskie zaczną się wiechcić, też powędrują na trawnik.
w ogóle masz na balkonie piękne roślinki a całość wygląda kolorowo, delikatnie, bardzo nastrojowo z tymi lampeczkami.
Słoneczka życzę - Ewa
Witam Moniko
Piękne brateczki, szkoda je wyrzucić. U mnie przezimowały żółte jak słoneczka, kwitną od końca marca, w marcu dokupiłam ich więcej i są w pełni kwitnienia. Dokupiłam też bordowe, lśniące jak aksamit i niebieskie z białymi plamkami. Bordowe powędrowały na trawnik przed blok, za pomponiastymi stokrotkami. Kiedy żółte i niebieskie zaczną się wiechcić, też powędrują na trawnik.
w ogóle masz na balkonie piękne roślinki a całość wygląda kolorowo, delikatnie, bardzo nastrojowo z tymi lampeczkami.
Słoneczka życzę - Ewa
Pozdrawiam serdecznie - Ewa
balkonowo i doniczkowo
balkonowo i doniczkowo
welkam, maadro zdecydowanie je zostawię
nie wiedziałam tylko, że mogą zimować. Choć wczoraj jak je przycinałam zauważyłam mnóstwo ziarenek na płytkach
Ja miałam pod balkonem niezapominajkę różową i niebieską (rozsiały się bo miałam je na balkonie rok temu) ale w środę podczas koszenia traw na osiedlu zostały ścięte
Ja miałam pod balkonem niezapominajkę różową i niebieską (rozsiały się bo miałam je na balkonie rok temu) ale w środę podczas koszenia traw na osiedlu zostały ścięte
- Magdallena
- 1000p

- Od: 26 lis 2010, o 23:51
Monika, mi również bardzo podobają się lampki. Chyba sobie je kupię
Mam prośbę - czy mogłabyś zrobić kilka ujęć balkonu? Bardzo jestem ciekawa, jaki jest jego układ. Wygląda bardzo obiecująco. Chyba ma sporo zakamarków...