Zieleń w wiejskim ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zieleń w wiejskim ogrodzie

Post »

Hej Marysiu...ale zimnisko nie ;:4
Tam za ta kamasja na fotce to jakis bodziszek...to drugie to nie wiem co, ja mam takieo błekitnyhc kwiatkach , rosnie na polach....m a cudne błekitne kwiatki...z bliska ma nieziemsko piekne kwiaty ;:108
elakuznicom
500p
500p
Od: 13 cze 2012, o 18:52

Post »

Pięknie ,kolorowo - to lubię a tu ziąb, chyba ogrodnicy sobie o nas przypomnieli brrr................ tego nie lubię, pozdrawiam Marysiu cieplutko ;:196 nie zapomnij wziąć "farelki" wychodząc do ogrodu -Ela
pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Maryś na Twoim wątku galop jak na Wielkiej Pardubickiej ;:198 , daleko musiałam się wrócić do kasztanka, jest piękny i warto na niego czekać, więc sobie na swojego poczekam, na razie to maluszek, niech zdrowo rośnie, śliczne te ptaszorki na fotach po kasztanku, miłego dnia :D
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu, tempo masz zawrotne i nie ukrywam, że trochę energii czerpię od Ciebie, bo mnie momentami wszystko siada...
Ogród przepięknie dorodny!
Pozdrawiam... u mnie dziś zimno, tylko 10st, ale fachowiec w domu działa, więc nie korzystam z ogrodu...
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59

Post »

Marysiu, wpadłam z bodziszkiem, znalazłam żałobnego! Myślałam, że nie mam. Tu ziąb, dobrze, że i warszawskim domku mam piec kaflowy i drewno do palenia. Naleweczka jakaś chyba dziś pójdzie w ruch :) Miłego dnia!

Obrazek
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Romciu ja mam patyczki od Michała i niektóre też są łudząco podobne do mojego a czy się różnią powiem jak będą duże :D A krzok jest pikny - zaraz mnie Ania zgani za to góralowanie ;:303
Aniu a nie zauważyłaś że chwasty upodobniają się do roślinek obok. Jak nic koło buraczków kiełkują czerwone chwaściki ;:306 Deszcz ze śniegiem na te Twoje piękne kwiaty nie chcę ;:185
Doroteczko dzięki Marysia też w nim bodziszka widzi, a ten malusi nawet jak polny to przecież piękny i chcę żeby został ;:173 Zimnisko kochana ale ja i tak najpierw w Kraków a potem piekarnik włączam to ciepło będzie, a jutro kominek od rana to mi goście nie zmarzną ;:304
Eluś znalazłam wyjście j.w. tylko kurom farelkę zaniosę w zimie im świecę a teraz im pogrzeję ;:306 ;:306
Iwonko ale dobiegłaś na swoich zwinnych nóżkach albo na tym pięknym rowerku dogoniłaś peleton, a na kasztanku chyba są i damskie i męskie ale nawet jak w tym roku nic nie będzie to w ogóle znaczy, że jest już dojrzałym osobnikiem. Mam drugiego i ten nie ma tych kwiatuszków. Oczywiście będę czekać razem z Tobą i może kiedyś będziemy zapraszać gości na pieczone kasztany ;:304 Dobrego dnia!
Agnieszko jak miło słyszeć, że fachowiec nie zawiódł ... no to książeczka i wypoczywaj to Twój wspaniały piątek ;:215
Kochana jak sobie przypomnę Twoje działania wczesnowiosenne, kiedy Ty działałaś ja się dopiero rozkręcałam ale musimy się wzajemnie wszyscy inspirować ;:168 Miłego dnia!
Zuzanno Droga witam Cię ja też mam takiego i takiego bez wzorków na liściach gdybyś nie miała to wysłała bym ;:168 Ciepełka życzę ;:167
Marginetka
500p
500p
Od: 28 sty 2013, o 12:33

Post »

Witaj Marysiu
Piękna jest Twoja biała tawuła, nie mogę się napatrzeć, uwielbiam białe kwiaty w ogrodzie :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Martuniu witam Cię serdecznie ;:168 miło że tawuła niby taki zwykły krzew, a potrafi pokazać takie piękno; i może nawet kogoś zachwycić. Ja lubię wszystkie kwiaty nawet te najmniej widoczne. niepozorne. Dobrego dnia ! :wit
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Marysiu! ;:196
Już nie pamiętam czy tu tez dziękowałam Ci za roślinki, ale jeszcze raz ;:196
Mam tylko problem z identyfikacją, bo dorwałam się do paczki jak głupia i ,,odrobinkę" pomieszałam. ;:223
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Renatko możesz obfocić i na pw to zidentyfikujemy wszystko. Teraz lecę do alergologa i będę popołudniu ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p
Od: 17 mar 2011, o 13:15

Post »

:wit No kochana Twoim Kurkom to dobrze ,też bym chciała takie podgrzewanko ;:306 u mnie też zimnica i leje a miałam pomodorki wysadzać ale się wystraszyłam i ciągle siedzą w domu ;:224
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa

Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Marysiu! Obfocę! Tylko czasu brak! Córcia przyjechała wczoraj, to już wieczorem do ogrodu nie wyszłam. Nakarmiłam Maleństwo i pogadać trzeba było! ;:196
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Jak zwykle zagapiam się i wchodzę do nowych wątków zbyt późno :? ale nadrabiam Marysiu ;:65 nadrabiam...
niczego nie minę :uszy
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewuniu podziękowały na farelkę, bo one w puchowych sukienkach chodzą :D Rok temu 18.05 w tym jeszcze dalej zimne ogrodniki :?
Renatko mamy czas ;:138
Basiu najważniejsze, że jesteś ;:196 i stale gdzieś się spotykamy ;:4
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

MARYSIU......Ty wielkie serce...kurkom podgrzewasz...chyba się odwdzięczają jajeczkami z podwójnymi żółtkami ;:108
Twoja biała tawuła bardzo urokliwa ale potrzeba chyba dla niej sporo miejsca.....u Ciebie duże ary to mogą rosnąć....
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”