Tam za ta kamasja na fotce to jakis bodziszek...to drugie to nie wiem co, ja mam takieo błekitnyhc kwiatkach , rosnie na polach....m a cudne błekitne kwiatki...z bliska ma nieziemsko piekne kwiaty
Zieleń w wiejskim ogrodzie
-
Keetee
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zieleń w wiejskim ogrodzie
Hej Marysiu...ale zimnisko nie
Tam za ta kamasja na fotce to jakis bodziszek...to drugie to nie wiem co, ja mam takieo błekitnyhc kwiatkach , rosnie na polach....m a cudne błekitne kwiatki...z bliska ma nieziemsko piekne kwiaty
-
elakuznicom
- 500p

- Od: 13 cze 2012, o 18:52
Pięknie ,kolorowo - to lubię a tu ziąb, chyba ogrodnicy sobie o nas przypomnieli brrr................ tego nie lubię, pozdrawiam Marysiu cieplutko
nie zapomnij wziąć "farelki" wychodząc do ogrodu -Ela
pozdrawiam Ela
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Maryś na Twoim wątku galop jak na Wielkiej Pardubickiej
, daleko musiałam się wrócić do kasztanka, jest piękny i warto na niego czekać, więc sobie na swojego poczekam, na razie to maluszek, niech zdrowo rośnie, śliczne te ptaszorki na fotach po kasztanku, miłego dnia 
Marysiu, tempo masz zawrotne i nie ukrywam, że trochę energii czerpię od Ciebie, bo mnie momentami wszystko siada...
Ogród przepięknie dorodny!
Pozdrawiam... u mnie dziś zimno, tylko 10st, ale fachowiec w domu działa, więc nie korzystam z ogrodu...
Ogród przepięknie dorodny!
Pozdrawiam... u mnie dziś zimno, tylko 10st, ale fachowiec w domu działa, więc nie korzystam z ogrodu...
- zuzanna2418
- 1000p

- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Marysiu, wpadłam z bodziszkiem, znalazłam żałobnego! Myślałam, że nie mam. Tu ziąb, dobrze, że i warszawskim domku mam piec kaflowy i drewno do palenia. Naleweczka jakaś chyba dziś pójdzie w ruch
Miłego dnia!

Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
moje wątki miastowe i wiejskie
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Romciu ja mam patyczki od Michała i niektóre też są łudząco podobne do mojego a czy się różnią powiem jak będą duże
A krzok jest pikny - zaraz mnie Ania zgani za to góralowanie
Aniu a nie zauważyłaś że chwasty upodobniają się do roślinek obok. Jak nic koło buraczków kiełkują czerwone chwaściki
Deszcz ze śniegiem na te Twoje piękne kwiaty nie chcę
Doroteczko dzięki Marysia też w nim bodziszka widzi, a ten malusi nawet jak polny to przecież piękny i chcę żeby został
Zimnisko kochana ale ja i tak najpierw w Kraków a potem piekarnik włączam to ciepło będzie, a jutro kominek od rana to mi goście nie zmarzną
Eluś znalazłam wyjście j.w. tylko kurom farelkę zaniosę w zimie im świecę a teraz im pogrzeję
Iwonko ale dobiegłaś na swoich zwinnych nóżkach albo na tym pięknym rowerku dogoniłaś peleton, a na kasztanku chyba są i damskie i męskie ale nawet jak w tym roku nic nie będzie to w ogóle znaczy, że jest już dojrzałym osobnikiem. Mam drugiego i ten nie ma tych kwiatuszków. Oczywiście będę czekać razem z Tobą i może kiedyś będziemy zapraszać gości na pieczone kasztany
Dobrego dnia!
Agnieszko jak miło słyszeć, że fachowiec nie zawiódł ... no to książeczka i wypoczywaj to Twój wspaniały piątek
Kochana jak sobie przypomnę Twoje działania wczesnowiosenne, kiedy Ty działałaś ja się dopiero rozkręcałam ale musimy się wzajemnie wszyscy inspirować
Miłego dnia!
Zuzanno Droga witam Cię ja też mam takiego i takiego bez wzorków na liściach gdybyś nie miała to wysłała bym
Ciepełka życzę 
Aniu a nie zauważyłaś że chwasty upodobniają się do roślinek obok. Jak nic koło buraczków kiełkują czerwone chwaściki
Doroteczko dzięki Marysia też w nim bodziszka widzi, a ten malusi nawet jak polny to przecież piękny i chcę żeby został
Eluś znalazłam wyjście j.w. tylko kurom farelkę zaniosę w zimie im świecę a teraz im pogrzeję
Iwonko ale dobiegłaś na swoich zwinnych nóżkach albo na tym pięknym rowerku dogoniłaś peleton, a na kasztanku chyba są i damskie i męskie ale nawet jak w tym roku nic nie będzie to w ogóle znaczy, że jest już dojrzałym osobnikiem. Mam drugiego i ten nie ma tych kwiatuszków. Oczywiście będę czekać razem z Tobą i może kiedyś będziemy zapraszać gości na pieczone kasztany
Agnieszko jak miło słyszeć, że fachowiec nie zawiódł ... no to książeczka i wypoczywaj to Twój wspaniały piątek
Kochana jak sobie przypomnę Twoje działania wczesnowiosenne, kiedy Ty działałaś ja się dopiero rozkręcałam ale musimy się wzajemnie wszyscy inspirować
Zuzanno Droga witam Cię ja też mam takiego i takiego bez wzorków na liściach gdybyś nie miała to wysłała bym
-
Marginetka
- 500p

- Od: 28 sty 2013, o 12:33
Witaj Marysiu
Piękna jest Twoja biała tawuła, nie mogę się napatrzeć, uwielbiam białe kwiaty w ogrodzie
Piękna jest Twoja biała tawuła, nie mogę się napatrzeć, uwielbiam białe kwiaty w ogrodzie
- Maska

- Kontakt:
Martuniu witam Cię serdecznie
miło że tawuła niby taki zwykły krzew, a potrafi pokazać takie piękno; i może nawet kogoś zachwycić. Ja lubię wszystkie kwiaty nawet te najmniej widoczne. niepozorne. Dobrego dnia ! 
- renzal

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Marysiu!
Już nie pamiętam czy tu tez dziękowałam Ci za roślinki, ale jeszcze raz
Mam tylko problem z identyfikacją, bo dorwałam się do paczki jak głupia i ,,odrobinkę" pomieszałam.
Już nie pamiętam czy tu tez dziękowałam Ci za roślinki, ale jeszcze raz
Mam tylko problem z identyfikacją, bo dorwałam się do paczki jak głupia i ,,odrobinkę" pomieszałam.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
- Maska

- Kontakt:
Renatko możesz obfocić i na pw to zidentyfikujemy wszystko. Teraz lecę do alergologa i będę popołudniu 
- bina12
- 1000p

- Od: 17 mar 2011, o 13:15
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- renzal

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Marysiu! Obfocę! Tylko czasu brak! Córcia przyjechała wczoraj, to już wieczorem do ogrodu nie wyszłam. Nakarmiłam Maleństwo i pogadać trzeba było! 
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
)Nadzieja umiera ostatnia...
- ra_barbara

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Jak zwykle zagapiam się i wchodzę do nowych wątków zbyt późno
ale nadrabiam Marysiu
nadrabiam...
niczego nie minę
niczego nie minę
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- Maska

- Kontakt:
Ewuniu podziękowały na farelkę, bo one w puchowych sukienkach chodzą
Rok temu 18.05 w tym jeszcze dalej zimne ogrodniki
Renatko mamy czas
Basiu najważniejsze, że jesteś
i stale gdzieś się spotykamy 
Renatko mamy czas
Basiu najważniejsze, że jesteś
-
leszczyna

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
MARYSIU......Ty wielkie serce...kurkom podgrzewasz...chyba się odwdzięczają jajeczkami z podwójnymi żółtkami
Twoja biała tawuła bardzo urokliwa ale potrzeba chyba dla niej sporo miejsca.....u Ciebie duże ary to mogą rosnąć....
Twoja biała tawuła bardzo urokliwa ale potrzeba chyba dla niej sporo miejsca.....u Ciebie duże ary to mogą rosnąć....
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna