Nad rzeczką, opodal krzaczka...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
jarzebinka82
200p
200p
Od: 10 lip 2012, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Nad rzeczką, opodal krzaczka...

Post »

Iwonko jak one wszystkie zaczną owocować... to będziesz zajadać i podpowiesz mi, która najsmaczniejsza i najsłodsza :lol: :;230 .
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziki ciężka sprawa, drugi rok mnie nawiedzają, ale szklarenka super, gdzie ją kupiłaś?
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Witaj Iwonko :wit ! Mam nadzieję, że ogrodzenie powstrzyma te niecnoty :twisted: . A szklarenkę kupiłam na allegro :) . Pozdrawiam cieplutko i życzę słoneczka ;:196 !
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Kasiu :wit
Dziki ciężka sprawa lepiej nie zadzierać z nimi. :wink: Myślę, że ogrodzenie powinno wystarczyć.
Pozdrawiam i słoneczka na jutro życzę ;:3
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Multum nasion niby u mnie. :D W sowim ogródeczku również zauważyłem piękne oznaki . ;:3
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U mnie wszystko pod śniegiem. Zazdroszczę Wam tych widoków. Super szklarenka Kasiu, zakupy bardzo udane. Córcię powoli nauczysz kosekwencji w działaniu. U mnie jeszcze dużo zalegającego śniegu i ziemia jeszcze zmarznięta. Oznak wiosny nie mogę jeszcze u siebie dojrzeć. :wit
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tak czy inaczej, to już wiosna ;:138 ;:138 ;:138
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Iwonko ja też już JĄ widzę i czuję ;:138 . Julianko do Ciebie tez niedługo przyjdzie ;:215 . Chciałoby się dziś na działeczkę, ale trza iść na wywiadówkę popołudniu :( .Pozdrawiam serdecznie i miłego ;:3 dzionka!
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36

Post »

:wit Kasiu a ja ją słyszę tą panią wiosne moja córka idąc dziś do przedszkola mówi; mamusiu ale dziś piękny dzień ,a ja na to ; Zuziu piękny ? jest zimny wiatr i mało słońca ?! na co ona - mamo ale ptaki ładnie śpiewają :D faktycznie nie zauważyłam (czyt. usłyszałam ) ;:oj tych trelii ptasich a faktycznie śpiewały ptaszki rano. Widzę ,że dziś dzień wywiadówek ;:173 ja też dziś mam . Pozdrawiam i duuużo ;:3 ;:3 ;:3 życzę
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Kasiu - ja się napatrzeć nie mogę na te Twoje kiełki. A szklarenkę mam taką sama jak Twoja i służy mi już czwarty sezon :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Marysiu dzięki za info o szklarence, bo tak się po cichu martwiłam, czy krótkotrwałego zakupu nie dokonałam ;:196 . Ja właśnie buszuję po twoim ogrodzie, ale nie wiem czy Cię dogonię z czytaniem :;230 . A tymczasem M pojechał czynić ostre przygotowania do stawiania siatki :tan , jeszcze z tydzień, a najwyżej dwa i będziemy ogrodzeni (czyt. zabezpieczeni przed dzikami :lol: ) i ruszamy z nasadzeniami :heja . Roślinki w domu się gnieżdżą i nie mogą się już doczekać :wink: , a na balkonie też niemało towarzystwa czeka na przeprowadzkę. Wczoraj byliśmy na działce i M przesadzał malinki. Zaczyna powstawać "kącik łasucha" :lol: . Zdjęć brak bo brak ciekawych obiektów do fotografowania. "Lecę" na wirtualne poszukiwania Budlej Dawida, gdyż mus jest mieć! :D Pozdrawiam serdecznie wszystkich zaglądających!
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p
Od: 2 cze 2012, o 22:16

Post »

Witam serdecznie cały czas myślę o tobie kiedy pisze w wątku u męża :;230 co tam u ciebie słychać dobrego?super szklarnia mam zamiar zainwestować również u nas jakoś wszystko się gnieździ w jednym pokoju ;:173 taka szklarnia fajny pomysł.Zawsze chciałam mieć taka ścieżkę jak ty masz na działce wsadziła bym po całej dł piwonie tak lubię te kwiaty.życzę szybkiego wzrostu bylinek na działce :)Zapraszam do mnie:)pozdrawiam Ola.

Ps.Chciałam tylko dodać że pierwszy raz spotykam się z działką na rzeczką:)
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Fajnie, że planujesz posadzenie budlei Dawida - będziesz miała motylki na działce :lol:
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Oj Olu potrafisz Ty humor poprawić ;:306 . Muszę w końcu zajrzeć do M na wątek i sprawdzić jak mi d...cię obrabia :wink: . A gdzie ty tu słonko ścieżki widzisz? :shock: . Tak po prawdzie to jesteśmy właśnie w trakcie likwidacji ścieżki ;:224 z płyty chodnikowej, bo żadnego betonu na działce nie zdzierżę ;:134 . Marzą mi się ścieżki z gliny i żwiru, ale na razie nie mamy koncepcji skąd materiał pozyskać :roll: . Skoczę chętnie obejrzeć piękności u Ciebie, jak tylko skończę przeszpiegi u Marysi - Amby, a zajmuje mi to już prawie tydzień :;230 . Jestem dopiero w 2011 roku, więc jeszcze to potrwa troszkę ;:224 :;230 . Aha, piwonię jedną już mam, odmianę Sarah Bernhardt :wink: .
Marysiu Budleję już namierzyłam i wybrałam odmianę, ale z zakupem poczekam aż będzie możliwość sadzić do gruntu, bo już nic w domu mi się nie zmieści :;230 . A tymczasem w domu przekwitła mi serduszka i zakwitła wiśnia :shock: , jak przesadzę roślinki do gruntu to pomyślą, że już jesień ;:306 . Jutro idziemy na działkę przy okazji walnego zebrania i M będzie działał ze słupkami :tan . Pozdrawiam cieplutko ;:196 .
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p
Od: 2 cze 2012, o 22:16

Post »

Jarzębinko no właśnie ja o tym betonie na działce myślałam że tam wasza ścieżka :roll: fajnie że masz piwonie ;:167 ja również nie mam betonu na działce tylko tyle co na ścieżce ale sama sobie zobaczysz jak wpadniesz do mnie:)a po za tym jak mąż i córka wyzdrowieli.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”