...codziennie po godzince...u Joli i Adama cz. 3
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogrodowe zakątki Joli i Adama cz. 3
Jolu nie rób rewolucji niech zostanie tak jak jest ,nic nie trzeba zmieniać 

-
- 500p
- Od: 19 lut 2011, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
nádherná záhrada

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu już nie wiem co mam mówić jak do Ciebie wchodzę.... jest tak cudnie, że cisną mi się na usta same zachwyty....... masz niesamowicie piękny ogród...... wiem, wiem...pisałam to już wiele razy...... ale będę powtarzała do znudzenia......cudo 

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne i tajemnicze te Wasze zakątki, jak w raju
To jak odjechana rzeczywistość!! 

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- ZbigniewG
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
Jolu, bardzo ładna kompozycja z dereniem 

Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Joluś u ciebie wszystko mnie zachwyca
Masz cudny ogród i dużo w nim tajemniczych zakątków

Masz cudny ogród i dużo w nim tajemniczych zakątków

- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
Witam Wszystkich gości
mm-complex , AGNESS , reniuniek Wasze komentarze zawsze są budujące i wspierające...dziękuję
drewutnia mam tak co jakiś czas ,że zmienić chcem wszystko ...albo sporo...dzisiaj właśnie oglądałam kilka zaległych odcinków "Maja w ogrodzie" i zaś mnie dopadło...żal , że przed laty nie planowałam tego co kupuję i jak i gdzie zasadzę ..."na rewolucję" w ogrodzie nie mam kasy - to kosztowałoby fortunę
Muszę skończyć to co jest
i cieszyć się z tego co mam
anina Witam i dziękuję
Grazka226 Witaj w naszym ogrodowym wątku, dziękuję za motywujące słowa...to dla nas bardzo ważne...
ZbigniewG Zbysiu kusisz oj kusisz...jak tylko spotkam tę ślicznotkę będzie moja
AnaAn dzięki, też lubię to miejsce , chociaż mam zamiar co nieco tam zmienić...już olbrzymki hosy przesadziłam , bo rozrosły się tak ,że miały ciasno. A nad resztą jeszcze pomyślę...
Pozdrawiam Jola.
mm-complex , AGNESS , reniuniek Wasze komentarze zawsze są budujące i wspierające...dziękuję

drewutnia mam tak co jakiś czas ,że zmienić chcem wszystko ...albo sporo...dzisiaj właśnie oglądałam kilka zaległych odcinków "Maja w ogrodzie" i zaś mnie dopadło...żal , że przed laty nie planowałam tego co kupuję i jak i gdzie zasadzę ..."na rewolucję" w ogrodzie nie mam kasy - to kosztowałoby fortunę

Muszę skończyć to co jest

anina Witam i dziękuję

Grazka226 Witaj w naszym ogrodowym wątku, dziękuję za motywujące słowa...to dla nas bardzo ważne...

ZbigniewG Zbysiu kusisz oj kusisz...jak tylko spotkam tę ślicznotkę będzie moja

AnaAn dzięki, też lubię to miejsce , chociaż mam zamiar co nieco tam zmienić...już olbrzymki hosy przesadziłam , bo rozrosły się tak ,że miały ciasno. A nad resztą jeszcze pomyślę...
Pozdrawiam Jola.
- jola1010
U nas robi się nieciekawie...ściana deszczu z króciutkimi przerwami...leje tak już od kilku dni. W rejonie został ogłoszony alarm powodziowy. Już są liczne zalania i podtopienia w terenie. Jak tak dalej pójdzie to nasza zapora nie ogarnie przypływu wody... a wtedy... Już rano był większy przypływ wody do zbiornika niż odpływ, a co za tym idzie ... zapora się będzie szybko napełniała...wow
wszyscy spoglądają w niebo...
Pozdrawiam Jola.

Pozdrawiam Jola.
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45

Jolu nad pięknem twojego ogrodu można tyle zachwytów wypowiadać ,ale słowa i tak nie opiszą ,lepiej podziwiać jego piękno na zdjęciach

Jakoś ostatnio strasznie uciążliwa ta pogoda ,albo susza ,albo teraz znowu ulewne dni i podtopienia

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Jolu, daj spokój, ja po oglądaniu odcinków Mai zawsze mam ochotę na zmiany i natychmiast mi się zmienia koncepcja mojego ogrodu. Ale ogólnej rewolucji to już naprawdę nie warto robić, bo nigdy nie będziemy mieli czasu, aby cieszyć się tym, co dotychczas osiągnęliśmy. Stale będzie tak, że coś się nam podoba u innych, lecz nie da się wszystkiego mieć u siebie. Ja też raz bym chciała mieć tylko samą różankę, a innym razem same hortensje. Potem znów mam fazę traw, i tak to się wszystko kręci w kółko. Ale co ja tam ci będę pisać, doskonale wiesz, o co chodzi.
Teraz to ja bym przede wszystkim chciała, żeby przestało w końcu padać
Teraz to ja bym przede wszystkim chciała, żeby przestało w końcu padać

- jola1010
andrzejek Dziękuję- wiecie jak człowieka podtrzymać na duchu...
No i tak to jest z tą pogodą ...albo suszy albo leje...
wanda7 Och Wandziu dobrze , że to napisałaś , bo już myślałam, że w mojej głowie coś nie tak...
A widzę, że my ogrodnicy miewamy takie fazy
Oj już chyba Wszyscy chcemy ,żeby przestało padać...

wanda7 Och Wandziu dobrze , że to napisałaś , bo już myślałam, że w mojej głowie coś nie tak...

Oj już chyba Wszyscy chcemy ,żeby przestało padać...
- jola1010
Mam jeszcze cieplutkie fotki z terenu...
To widok z mojego okna na rzekę Bóbr:

A to już rzeka wylewa się w najniższych miejscach na naszej wsi:

A to już nasza zapora i widok z góry nacały zbiornik. Jest jeszcze sporo miejsca na przypływającą wodę ale jak tak będzie, że przypływ będzie większy niż odpływ to szbko się zapełni...:

A to widok z góry na elektrownię i śluzy , którymi odprowadzana jest woda. Normalnie nurt rzeki w tym miejscu jest spokojny i woda płynie łagodnie. Dzisiaj wygląda to już tak:

Oby jutro zaświeciło słoneczko
Pozdrawiam Jola.

To widok z mojego okna na rzekę Bóbr:
A to już rzeka wylewa się w najniższych miejscach na naszej wsi:
A to już nasza zapora i widok z góry nacały zbiornik. Jest jeszcze sporo miejsca na przypływającą wodę ale jak tak będzie, że przypływ będzie większy niż odpływ to szbko się zapełni...:
A to widok z góry na elektrownię i śluzy , którymi odprowadzana jest woda. Normalnie nurt rzeki w tym miejscu jest spokojny i woda płynie łagodnie. Dzisiaj wygląda to już tak:
Oby jutro zaświeciło słoneczko

Pozdrawiam Jola.
- igielka78
- Od: 13 mar 2008, o 10:24
Jolu, widzę, że u was pada jak i u nas. Dla nas jedyne pocieszenie, że nie mamy takiej rzeki co by mogła wylewać. W tv mówili, że właśnie największe zagrożenie na Bobrze. Nie zazdroszczę. Czekam razem z tobą na słoneczko.
- jola1010
Leje nie pada...wciąż i bez ustanku...Nie ma na szczęście bezpośredniego zagrożenia podtopienia mojego domu i ogrodu ale u sąsiadów już mogą być...
Pozdrowionka
Pozdrowionka