Trochę to trwało ale nareszcie mam nowe zdjęcia
Róże w tym roku są cudowne. Pierwszy raz kwitnie pnąca żółta, a Fairy zachwyca soczystością kolorów i ilością kwiecia.
Pojawił się też pierwszy Hibiskus
Jest też Szałwia Burza bardzo jej dokuczyła ale jeszcze się trzyma
ale zmiany. Powiedz mi czy Twój hibiskus rośnie w gruncie? Mam takiego samego tylko trochę inny odcień i trzymam jako kwiatka domowego, może źle robię?
A gdzieś Ty się dziewczyno podziewała?
Jak piesio? Moja sunia ma niestety nowotwór, który został usunięty. Mam nadzieję, że nie będzie przerzutów, a to wstrętne badziewie jej nie odrośnie. Od lutego póki co tfutfu nic nie rośnie, ale czasem kuleje na łapkę
kwiaty_poli - On w gruncie tylko tymczasowo, niedługo zamieszka w doniczce. Zimuje w domu. Helen - Dziękuję zeberka4 - Moja jest bardzo młoda, bo dopiero pierwszy sezon, ale na kwitnienie nie mogę narzekać. Zaczęła wiosną i kwitnie ciągle bez przerwy. lulka - Koniec wakacji Jestem Mam nadzieje że sunia czuje się dobrze. Trzymam kciuki. Mój Maxio ma się dobrze, poza tym, że trzeba go bardzo pilnować bo ucieka.
Jesień zawitała w ogrodzie. Lipa jest żółta i coraz bardziej pusta, brzoza też zmienia kolor, trawa wygląda jak późnojesienna.
Ja też z Podkarpacia więc musiałam zwiedzić Twój ogród.
Pięknie i baaardzo kolorowo. Ogromnie spodobał mi się pomysł z rojnikami w donicy...koniecznie muszę odgapić.