ale dla oka jakie one wspaniałe
Moja mała "dżungla" - part II
- kociara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 mar 2011, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja mała "dżungla" - part II
A w moim telewizorze mówili , że parówki to nie bardzo zdrowe .... no i racja - dla kieszeni,

Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
O kuchnia ale pięknotka 
-
Magic83
- 1000p

- Od: 19 wrz 2011, o 14:34
Jaki śliczny 
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Agusiu trochę szkoda, że tęczowy grudniczek okazał się mniej tęczowy niż myślałyśmy, ale dla mnie nie ma tego złego...
uśmiechnę się wiosną o kawałeczek tych dwóch pozostałych B...owych, bo takich odcieni też nie mam.
Zresztą sama w piątek zupełnym przypadkiem weszłąm w posiadanie kolejnego grudniczka tym razem z Polo.
Jeszcze dzisiaj postaram się go pokazać u siebie, więc zajrzyj.
Storczykowa nowość pięknie wybarwiona.
uśmiechnę się wiosną o kawałeczek tych dwóch pozostałych B...owych, bo takich odcieni też nie mam.
Zresztą sama w piątek zupełnym przypadkiem weszłąm w posiadanie kolejnego grudniczka tym razem z Polo.
Jeszcze dzisiaj postaram się go pokazać u siebie, więc zajrzyj.
Storczykowa nowość pięknie wybarwiona.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
No proszę, taka dumna z siebie byłam, że b..we storczyki mnie nie wzięły, a teraz? Chyba jakby żałuję
Agusiu bardzo ładną sztukę wybrałaś
I pięknie ujęte 
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga Ty zołzo
Takie cudeńko chowałaś !
ŚLICZNY ON OJ ŚLICZNY !!!!!!!!!!
Udany zakup 
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Łał fajny kolor ma. A parówki chociaż kupiłaś??? 
- Wiktoria_W

- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne dendrobium
. Widzę, że dodatkowo ma jeszcze mnóstwo pąków
, więc na pewno długo jeszcze będzie kwitł
.
To ja się też wpiszę - nie poszłam do B. po storczyka, ani po nic innego. W ogóle tam nie poszłam
.
To ja się też wpiszę - nie poszłam do B. po storczyka, ani po nic innego. W ogóle tam nie poszłam
Aga ten preparat nazywa się; PLEŚŃ bez chloru w rozpylaczu takim jak do mycia szyb! 
Aga
ale ten parapet to masz duży i taki pojemny nie to co mój taki tyciaczek 
- mniodkowa

- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Teśka - dzięki za nazwę, a gdzie kupię to to?
Gosia (gojka) - dzięki, mam nadzieję, że zielonemu przypodoba się miejscówka na ławie
Wiktoria - pączki ma, ale czy nie obrazi się na mnie to nie wiem, trochę oklapnął, chyba za sucho było, a teraz boję się przelać...
diament pisze:Łał fajny kolor ma. A parówki chociaż kupiłaś???
no marzył mi się fioletowy od dawna
Lideczko - ja zawszę dokonuję udanych zakupów hehe
maribat pisze:No proszę, taka dumna z siebie byłam, że b..we storczyki mnie nie wzięły, a teraz? Chyba jakby żałuję
I pięknie ujęte
dobrze, że obecni domownicy nie zwracali na mnie uwagi jak biegałam z aparatem w celu ujęcia najbardziej rzeczywistego koloru - z godzinę mi zajęło
mam nadzieję, że B-ka powtórzy asortyment i wtedy już nie będziesz musiała się powstrzymywać, bo nie warto - taaaki wybór i niska cena
rapunzel pisze:mniodkowa, dam ci dobrą radę, nie chodź tak często po parówki, bo twój budżet może tego nie wytrzymać.
w Biedronce na szczęście ceny przystępne, wydałam do reszty co miałam w portfelu... ale od wczoraj pensja na koncie
kociara pisze:A w moim telewizorze mówili , że parówki to nie bardzo zdrowe .... no i racja - dla kieszeni,
ja tam żywię się samymi niezdrowymi rzeczami i robiąc teraz badania do nowej pracy okazało się, że taki ze mnie okaz zdrowia, że aż sama
elcia1974 pisze:Agusiu trochę szkoda, że tęczowy grudniczek okazał się mniej tęczowy niż myślałyśmy, ale dla mnie nie ma tego złego...
Ela - ma tak rażący kolor, że ten brak tęczy już mi nie przeszkadza... poza tym ta cena... na wiosnę myślę, że tęczowego i tak zdobędę
Kasia, Madzia, Ania (Stokrotkania) -
Kasik pisze:ale ten parapet to masz duży i taki pojemny nie to co mój taki tyciaczek
raptem 30 cm szer i 180 dł
Słuchajcie moje grudniki mają parcie na szkło, ale wczoraj zauważyłam oto coś na hibiskusie NN kupionym niedawno za 5zł w OBI więc muszę pokazać:

Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- Stokrotkania

- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
- rapunzel

- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mniodkowa, gratuluję pączka na hibiskusie, moje szczepki stoją sobie jedna w wodzie, a druga w ziemi, jak zaklęte, ani nie marnieją, a nie się nie rozwijają, naprawdę jakiś wybryk natury. 
Ta w wodzie nie ma korzeni, a stoi już tam sobie chyba ponad dwa miesiące. Czy ta w ziemi ma, szczerze wątpię.
Co do zakupów w biedronce, to zawsze mam mieszane uczucia, że tam nie można płacić kartą, bo z jednej strony źle, ale z drugiej może i lepiej.
Ta w wodzie nie ma korzeni, a stoi już tam sobie chyba ponad dwa miesiące. Czy ta w ziemi ma, szczerze wątpię.
Co do zakupów w biedronce, to zawsze mam mieszane uczucia, że tam nie można płacić kartą, bo z jednej strony źle, ale z drugiej może i lepiej.
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Oj będzie śliczny hibusiowy kwiatuszek.
Kolorku płatków można już sie domyślac, ale ciekawi mnie, jaki będzie środeczek.
A wiosenne chciejstwa skrzętnie w notesiku zapisuję. U Ciebie, jak dotąd to tylko chyba mam te grudniczki, ale kto wie,
co mi się jeszcze do marca uzbiera.
A wiosenne chciejstwa skrzętnie w notesiku zapisuję. U Ciebie, jak dotąd to tylko chyba mam te grudniczki, ale kto wie,
co mi się jeszcze do marca uzbiera.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
No zapowiada się piękne kwitnienie