Moja familokowa oaza spokoju cz.6
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.6
Jadziu czarujesz tymi różami, są przepiękne. Twoja kolekcja szybko się powiększa, ciekawe co jeszcze kryje się w twoim ogródku, zobaczymy wiosną.
- basjak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dopiero koniec października, a my już oczami wyobraźni jesteśmy w maju
i oby nam te nowości kwitły, jak na fotkach.

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadzieńko czy u nas był mróz? Do wiosny szybko zleci i ani się nie obejrzysz, jak nam róże będą kwitły!! Ciekawe jak u mnie zakwitną. Też się cieszę. Z Adrianem trzeba zrobić machniom z chryzantemami. Narobiłam się mocno.Ale mi tu dobrze!Pozdrawiam cieplutko!

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu Eskimos przy królowej będzie pasował jak ulał,byleby jej nie przymroził...
A przekonamy się już ...za 7 miesięcy...strasznie długo...

A przekonamy się już ...za 7 miesięcy...strasznie długo...

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Zleci
Jak tylko wyjrzy wiosenne słonko to już będziemy szczęśliwe, szukając pierwszych oznak wiosny.

Jak tylko wyjrzy wiosenne słonko to już będziemy szczęśliwe, szukając pierwszych oznak wiosny.
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Nelu ale mnie pocieszyłaśAlionuszka pisze:
...za 7 miesięcy...strasznie długo...

bo nie przeliczałam tego na miesiące żeby się nie załamać

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jak to za siedem miesięcy......????
Teraz Dni Zmarłych, potem trzeba przygotować się do świąt, potem tylko 2 miesiące zimy, no i już.....przedwiośnie a za nim to już tylko wiosna...
I gdzie tu siedem miesięcy ?

Teraz Dni Zmarłych, potem trzeba przygotować się do świąt, potem tylko 2 miesiące zimy, no i już.....przedwiośnie a za nim to już tylko wiosna...

I gdzie tu siedem miesięcy ?

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki

Właśnie parę dni temu odkryliśmy z M, że w tym roku jedynymi miesiącami, kiedy nie rozpalaliśmy w c.o. były lipiec i sierpień

Ostanie palenie 2 czerwca, pierwsze - 1 września

Dziewięć miesiecy sezonu grzewczego... siedem miesięcy czekania to przy tym betka

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
WITAM sobotnio . Jakoś tak szybko czas leci jak jest net a jak go nie ma ciągnie się niemiłosiernie . Dobrze ,że było dość roboty inaczej możnaby zwariować
GOSIU nawet się nie obejrzysz jak będą święta a teraz jak przesuną godzinę to w ogóle poleci . Miejmy nadzieję ,że przyszły rok nie będzie taki ,ale to tylko nasze życzenia . Zobaczymy jak będzie
GRAŻYNKO też mówię ,że czas szybko zleci a jeszcze w tak miłym towarzystwie na Forum . Będziemy snuć plany i jakoś zleci do przebiśniegów
HALINKO nie załamuj się to szybko minie . W przyszłym roku porobię jej zdjęcia od pąka po pełny rozkwit .
ANIU masz rację jak zajrzy w nasze okna słonko zaraz będzie weselej . Już pierwsze pesymistyczne prognozy się nie sprawdziły . Moze te wulkany przyniosą lepszą pogodę
NELU zobaczymy jaka z nich będzie para . Sama jestem ciekawa mojego wyboru nasadzenia . Wszystko przed nami
TOSIU też tak mówię ,więc co ma być to i tak będzie . Ciekawe czy Adrian się zgodzi na machniom . Baluj dziewczyno
BASIU dla nas sezon powinien trwać cały rok . Byłam dziś na handlu i różana pani nie miała powodzenia . Nawet się nie pytałam co tam dzisiaj miała ,ale powiedziała mi ,że na jesień będzie mieć podobno fajną pnąca różę. Historyczna i pięknie kwitnąca cały sezon tylko 0 nazwy w kolorze lila
. Kurcze to jeszcze cały rok
IRENKO już nic ciekawego się nie kryje ,wszystko pokazałam a jak to bedzie wyglądać to dopiero się okaże
MARZANKO jaki cierń ona wszechdostępna ,więc w każdej chwili możesz ją mieć
KRYSIU już 2 tygodnie temu posadziłam ostatnie roślinki . Teraz powinnam wszystko jeszcze porządnie podlać ,ale mamy już zakręconą wodę
ELUSIA na pewno wybrałaś jej fajne miejscetego mogę być pewna . Właśnie jak nie będzie pasować to się przesadzi i wszystko

GOSIU nawet się nie obejrzysz jak będą święta a teraz jak przesuną godzinę to w ogóle poleci . Miejmy nadzieję ,że przyszły rok nie będzie taki ,ale to tylko nasze życzenia . Zobaczymy jak będzie
GRAŻYNKO też mówię ,że czas szybko zleci a jeszcze w tak miłym towarzystwie na Forum . Będziemy snuć plany i jakoś zleci do przebiśniegów
HALINKO nie załamuj się to szybko minie . W przyszłym roku porobię jej zdjęcia od pąka po pełny rozkwit .
ANIU masz rację jak zajrzy w nasze okna słonko zaraz będzie weselej . Już pierwsze pesymistyczne prognozy się nie sprawdziły . Moze te wulkany przyniosą lepszą pogodę
NELU zobaczymy jaka z nich będzie para . Sama jestem ciekawa mojego wyboru nasadzenia . Wszystko przed nami
TOSIU też tak mówię ,więc co ma być to i tak będzie . Ciekawe czy Adrian się zgodzi na machniom . Baluj dziewczyno

BASIU dla nas sezon powinien trwać cały rok . Byłam dziś na handlu i różana pani nie miała powodzenia . Nawet się nie pytałam co tam dzisiaj miała ,ale powiedziała mi ,że na jesień będzie mieć podobno fajną pnąca różę. Historyczna i pięknie kwitnąca cały sezon tylko 0 nazwy w kolorze lila

IRENKO już nic ciekawego się nie kryje ,wszystko pokazałam a jak to bedzie wyglądać to dopiero się okaże
MARZANKO jaki cierń ona wszechdostępna ,więc w każdej chwili możesz ją mieć
KRYSIU już 2 tygodnie temu posadziłam ostatnie roślinki . Teraz powinnam wszystko jeszcze porządnie podlać ,ale mamy już zakręconą wodę

ELUSIA na pewno wybrałaś jej fajne miejscetego mogę być pewna . Właśnie jak nie będzie pasować to się przesadzi i wszystko

Jaki piękny ten blue parfum-podobno też go kupiłam ale pan nie wiedział dokładnej nazwy tylko blue.Zobaczymy.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
A mnie się podoba purple tiger,jest fantastyczna 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
JADZIU
Cudowne róże. Ty naprawdę jesteś czarodziejką - tak pięknie u Ciebie kwitną.
Miłej niedzieli
Cudowne róże. Ty naprawdę jesteś czarodziejką - tak pięknie u Ciebie kwitną.
Miłej niedzieli

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Jadziu-ta purple tiger jest niesamowita,jak nieprawdziwa!
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Jadźko blue parfum cudna....czy ona taka ciemno różowa jak na fotce?
A co do tych miesięcy to mi też wychodzi, że tylko dwa pozostały do wiosny.

A co do tych miesięcy to mi też wychodzi, że tylko dwa pozostały do wiosny.

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ale z Was optymistki! Dwa miesiące do wiosny
Jadziu, gdzie zdobyłaś Blue Parfume? Nie mów, że na targu?
Ona jest cudowna! Oglądałam ją swego czasu w katalogu i oczu nie mogłam oderwać. Twoja wygląda dokładnie tak, jak ta katalogowa
I podobno ma piękny zapach ...

Jadziu, gdzie zdobyłaś Blue Parfume? Nie mów, że na targu?

Ona jest cudowna! Oglądałam ją swego czasu w katalogu i oczu nie mogłam oderwać. Twoja wygląda dokładnie tak, jak ta katalogowa