Mój ogród - grazyna56
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale sobie zapowojnikowałaś
To już chyba z sześć sztuk tej wiosny, czy tak? Zazdroszczę Ci dobrze zaopatrzonego centrum ogrodniczego (i zasobnego banku
).
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
W tym banku mam rachunek firmowy, wiec musze byc tam ze 2 razy w tygodniu po wyciągi bankowe,
a że bankomat i centrum ogrod obok. -to kusi
Ewelinko to dopiero 3 powojniki ,2 niebieskie[ Ramona i President] miałam w tamtym roku wsadzone i na tym poprzestanę

a że bankomat i centrum ogrod obok. -to kusi
Ewelinko to dopiero 3 powojniki ,2 niebieskie[ Ramona i President] miałam w tamtym roku wsadzone i na tym poprzestanę
cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Pozdrawiam Grazyna
Witam Cię Grażynko moja imienniczko, chyba także rówieśniczko(tak domyślam się z nicku
) oraz krajanko - sąsiadko, też jestem łodzianka
.
Jestem oczarowana Twoim ogrodem, zresztą innych forumowiczów również. Czuję się jakbym spacerowała po ogrodzie botanicznym. Piękne kwiaty, piękne rośliny - oczy mogą się tymi pięknymi widokami nacieszyć. Jestem tutaj nowa, dzisiaj się przywitałam z tym cudownym forum. Nie mam niestety takiego pięknego ogrodu. Przy domu mam niewielki ogródek, raczej mini warzywniak.
Mam nick bunia bo w zeszłym roku zostałam babcią, babką, babciunią, babunią - mam cudowną wnusię i jestem z tego powodu baaardzo szczęśliwa
Pozdrawiam.
Jestem oczarowana Twoim ogrodem, zresztą innych forumowiczów również. Czuję się jakbym spacerowała po ogrodzie botanicznym. Piękne kwiaty, piękne rośliny - oczy mogą się tymi pięknymi widokami nacieszyć. Jestem tutaj nowa, dzisiaj się przywitałam z tym cudownym forum. Nie mam niestety takiego pięknego ogrodu. Przy domu mam niewielki ogródek, raczej mini warzywniak.
Mam nick bunia bo w zeszłym roku zostałam babcią, babką, babciunią, babunią - mam cudowną wnusię i jestem z tego powodu baaardzo szczęśliwa
Pozdrawiam.
Ewelinko to jest Lennei.Ma kwiaty bardziej okrągłe ,ciemno bordowe z zewnątrz a jak rozwinie to białe w środku..Kupowałam u p. Ciepłuchy w Konst.Łódzk.Niestety kwiaty przemarzły ,choć zdązyłam jednego zobaczyć jak zaczynał sie rozwijać.Myśle że magnolia chyba żyje bo wypuszcza listki .Kiedy go kupowałam [był najbardziej rozłożysty ]powiedziano mi że z tego krzaka są odcinane odnóżki do nowych nasadzeń ,więc myśle że to zdrowy egemplarz .Było to widać,tak że myśle że to krzak, który ma kilka lat, bo ma grube gałązki 
Pozdrawiam Grazyna
Pozdrawiam Grazyna
Tak też myślałam, podobny krzaczek miałam ze2-3 lata temu ,niestety zmarnowałam go [był dużo mniejszy i gęściejszy] Ten kupowałam na ryneczku od kobiety która mi zachwalała że to peonia krzaczasta i że bedzie miała różnokolorowe kwiatki ,więc sie skusiłam,Jutro jej podziekuję .
Pozdrawiam Grazyna
Pozdrawiam Grazyna