Na wrzuconym przez Ciebie filmiku, bardzo ładnie widać sposób przekłucia podkładki.
Tylko co im nasadzić na czuprynki
 Trzeba pewnie zacząć zbierać butelki po mineralnej.
  Trzeba pewnie zacząć zbierać butelki po mineralnej.Marysiu, też tak myślę

Sprzedają tylko w dużych opakowaniach po 1000 nasion w cenie ok 150 zł.
  Sprzedają tylko w dużych opakowaniach po 1000 nasion w cenie ok 150 zł.  

Beata
    Beata
Trzeba cały czas patrolować dostępne tereny łowieckie- ja ustrzeliłam pięć szt. na all.krynka pisze: Widzę,że ze zdobyciem nasion figolistnej może być problemSprzedają tylko w dużych opakowaniach po 1000 nasion w cenie ok 150 zł.

Dyniowate dość kiepsko znoszą przesadzanie,więc lepiej jednak mieć pojedyncze podkładki w osobnych doniczkach.
  Dyniowate dość kiepsko znoszą przesadzanie,więc lepiej jednak mieć pojedyncze podkładki w osobnych doniczkach. 

Jest w innym za 170 zł.( +15 zł kurier) Chciałabym się zorientować,ilu byłoby chętnych na wspólny zakup. Koszt pakietu 50 nasion to ok 9 zł + koszty wysyłki do Was (koperta bąbelkowa + znaczek, koszt w zależności od rodzaju przesyłki 4-7zł chyba)
  Jest w innym za 170 zł.( +15 zł kurier) Chciałabym się zorientować,ilu byłoby chętnych na wspólny zakup. Koszt pakietu 50 nasion to ok 9 zł + koszty wysyłki do Was (koperta bąbelkowa + znaczek, koszt w zależności od rodzaju przesyłki 4-7zł chyba)