Storczyki mala06
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki mala06
Szkoda, że u mnie nikt nie organizuje takich dni storczyka... Ja bym bardzo chętnie zobaczyła VANDY.... no i rozmaite Phalaenopsis.
- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jeżeli chodzi o Bydgoszcz to bardzo chętnie bym się wybrałaarek1live pisze:Witam ponownie drogie Panie.
niestety ten lysiejacy pan na zdjeciu to ja a wracajac do storczykow to dni storczyka będę organizowal jeszcze w tym roku w centrum ogrodniczym Rol Pest kolo Bydgoszczy i Plant Gerden w Gorzowie Wielkopolskim ale dopiero koncem wrzesnia, jezeli beda panie zainteresowane to koncem sierpnia podam dokladna date i naturalnie zapraszam. Wrzessien to jeden z ciekawszych miesiecy na zorganizowanie takiego dnia,
Pozdrawiam Arek

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja proponuję na śląsku zrobić dzień storczyka, tu jest skupisko miast i osób odwiedzających byłoby sporo

- Storczykowa
Zgadzam sięarlet3 pisze:Ja proponuję na śląsku zrobić dzień storczyka, tu jest skupisko miast i osób odwiedzających byłoby sporo![]()

Jutro mam urodzinki i muszę się pochwalić, że przed czasem z tej oto okazji dostałam już 4 piękne falki.
jak znajdę troszkę czasu to wkleję zdjęcia.
aaa... kurcze limit w Fotosiku mi się skończył, więc muszę znaleźć jakiś inny równie prosty w obsłudze program do dodawania zdjęć, może mi cosik polecicie?

aaa... kurcze limit w Fotosiku mi się skończył, więc muszę znaleźć jakiś inny równie prosty w obsłudze program do dodawania zdjęć, może mi cosik polecicie?
"Kwiat jest uśmiechem rośliny."
Storczyki_mala06
Storczyki_mala06
-
- 50p
- Od: 23 maja 2008, o 20:23
Spróbuj na stronie imageshack.usmala06 pisze:kurcze limit w Fotosiku mi się skończył, więc muszę znaleźć jakiś inny równie prosty w obsłudze program do dodawania zdjęć, może mi cosik polecicie?

- Storczykowa
No to pozazdrościć nowych nabytków, mam nadzieję, że je pokażesz?mala06 pisze:Jutro mam urodzinki i muszę się pochwalić, że przed czasem z tej oto okazji dostałam już 4 piękne falki.jak znajdę troszkę czasu to wkleję zdjęcia.
A co do stron ze zdjęciami, to dobre są jeszcze tynypic (czy jakoś tak) i iv.pl, ale linkują dość powoli, jak dla mnie, może dlatego, że mam powolny internet i komputer z prawie całkowicie zapchanym dyskiem.
- arlet3
To przybij piątkęmala06 pisze:Jutro mam urodzinki i muszę się pochwalić, że przed czasem z tej oto okazji dostałam już 4 piękne falki.jak znajdę troszkę czasu to wkleję zdjęcia.

Mala, wszystkiego najlepszego
))))) U mnie w rodzince dwie osoby obchodzą dziś urodziny, co to za dzień ;-))) Cieszę się razem z Tobą z prezentów i na myśl, że wkrótce je pokażesz:D Cudeńka masz
A wiadomość od Arka... Suuuuuuuuper! Gorzów mam nie tak znowu daleko, jak tylko znajdziemy trochę czasu to na pewno się z moim
wybierzemy
:D:D (Zawyłam z radości gdy to przeczytałam i obiecał
)

A wiadomość od Arka... Suuuuuuuuper! Gorzów mam nie tak znowu daleko, jak tylko znajdziemy trochę czasu to na pewno się z moim

Magda
Dziewczyny dzięki za podpowiedź co do wyboru stron do hostingu zdjęć, na pewno któryś wypróbuję ale jeszcze nie teraz bo nie mam za wiele czasu. Dziś wkleję Wam tylko jedno zdjęcie.
empe88
Dziękuję za życzenia, bardzo mi miło.
arlet3 zatem przybijam piątkę
i wszystkiego najlepszego życzę Ci

Ma duuuże kwiaty
empe88

arlet3 zatem przybijam piątkę

Ma duuuże kwiaty

Storczyki_mala06
Storczyki_mala06
- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
Przepiękny jest
Takie lubię najbardziej 

- Storczykowa
Cudny, biały, wielkokwiatowy Phalaenopsis... Tez takie uwielbiam, są wspaniale w tej swojej skromności i delikatności, żadnych zbędnych ozdobników, po prostu biel płatków i leciutko zażółcone policzki.
Storczyki_mala06
Storczyki_mala06
- arlet3
Śliczne te Twoje piękności
i ładne osłonki 

- Storczykowa
Ale cudności, mi się najbardziej podoba ten żyłkowany... Miałam takiego kiedyś...