Ogród Izabell
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Izabell
Ależ rewelacyjne zdjęcia robisz.
..strasznie lubię je oglądać..... 
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Witaj Izabell.
Chyba znalazłam roślinkę, którą kupiłyśmy. Ty masz ja formować i dobrze
To chyba cyprysik Baby blue lub Bouleward, zobacz sama:
http://surowiec.agro.pl/?action=offer&s ... lang=pl#31
Pozdrawiam.
Chyba znalazłam roślinkę, którą kupiłyśmy. Ty masz ja formować i dobrze
To chyba cyprysik Baby blue lub Bouleward, zobacz sama:
http://surowiec.agro.pl/?action=offer&s ... lang=pl#31
Pozdrawiam.
Witam wszystkich cieplutko 
Dawno mnie nie było ani tu ani w Waszych ogrodach, ale musiałam zająć się poszukiwaniem nowej posady. Mój pracodawca postanowił rozstać się ze mną w dobie kryzysu, więc przeszukuję neta w poszukiwaniu nowego zajęcia.
Cieszę się Ewuniu, że dynie Ci się spodobały. Moje są w tym roku niestety kupne - nie wzeszła ani jedna dynia w moim warzywniaku, ale w przyszłym sezonie mam nadzieję je w końcu wyhodować
Dziękuję Aanulko, teraz jak jetem bez pracy postaram się dostarczać Wam więcej fotograficznych wrażeń - szkoda tylko, że zaraz wszystko przykryje śnieg.
Muszę Ci powiedzieć Pestko, że miałam problemy z nowym forum, ale po pół godzinie wyczaiłam jak znów wklejać zdjęcia.
Ewuniu, jakoś trudno mi wyobrazić sobie jesień bez patery z dyniami ozdobnymi - jeszcze nie udało mi się ich samemu wyhodować, ale udało mi się kupić - są faktycznie oryginalne
Tak AniuDS, zgadzam się, u mnie nie ma już żadnego listka na płocie - wszystko opadło - a taka była piękna płomienna ściana
Cieszę się Grażynko, ze Ci się podobają - zapraszam częściej
To możliwe Marylko - są bardzo podobne. Mój cyprysik po pierwszych zabiegach cięcia już w ogóle się nie przypomina, a wygląda teraz tak:
Chciałam Wam pokazać efekty mojej zabawy z liśćmi dęba czerwonego:
Zdjęcia usunięto z hostingu.
bab...
Dawno mnie nie było ani tu ani w Waszych ogrodach, ale musiałam zająć się poszukiwaniem nowej posady. Mój pracodawca postanowił rozstać się ze mną w dobie kryzysu, więc przeszukuję neta w poszukiwaniu nowego zajęcia.
Cieszę się Ewuniu, że dynie Ci się spodobały. Moje są w tym roku niestety kupne - nie wzeszła ani jedna dynia w moim warzywniaku, ale w przyszłym sezonie mam nadzieję je w końcu wyhodować
Dziękuję Aanulko, teraz jak jetem bez pracy postaram się dostarczać Wam więcej fotograficznych wrażeń - szkoda tylko, że zaraz wszystko przykryje śnieg.
Muszę Ci powiedzieć Pestko, że miałam problemy z nowym forum, ale po pół godzinie wyczaiłam jak znów wklejać zdjęcia.
Ewuniu, jakoś trudno mi wyobrazić sobie jesień bez patery z dyniami ozdobnymi - jeszcze nie udało mi się ich samemu wyhodować, ale udało mi się kupić - są faktycznie oryginalne
Tak AniuDS, zgadzam się, u mnie nie ma już żadnego listka na płocie - wszystko opadło - a taka była piękna płomienna ściana
Cieszę się Grażynko, ze Ci się podobają - zapraszam częściej
To możliwe Marylko - są bardzo podobne. Mój cyprysik po pierwszych zabiegach cięcia już w ogóle się nie przypomina, a wygląda teraz tak:
Chciałam Wam pokazać efekty mojej zabawy z liśćmi dęba czerwonego:
bab...
- maryla-56_56

Ślicznie już wygląda ten cyprysik, a stroiki z liści są super, żeby tylko nie wysychały 
- madziarynka
- 200p

- Od: 21 maja 2009, o 00:34
Witaj Izo nie będę pisać , że robisz piękne zdjęcia i bardzo lubię je oglądać, bo to banał, ale tak po prostu jest. Je też jestem poszukująca pracy. Grzebię po internecie i wymyślam sobie 1000 i 1 zajęć żeby zająć czas i robić coś ciekawego. Pomyśl sobie, że przynajmniej sobie odpoczniesz przez jakiś czas nie ma tego złego....
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, Magda
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Iza zaniemówilam-te kompozycje z liści są tak piękne,że aż w dołku mnie ścisnęło.Szkoda,ze nie posiadam zdolności plastycznych.Przykro,że straciłaś pracę-moze na bukieciarstwo sie przerzucisz?-no co za talent-perełka.Izulka
Moze blisko mieszkasz to udałabym sie po nauki.
Moze blisko mieszkasz to udałabym sie po nauki.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
x_P-42
Piękne te kwiaty z liści
Wyglądają, jak ze skóry.
Masz talent, gratuluję
Masz talent, gratuluję
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Izuś, cudne te stroiki
ale masz talent w łapkach
ale masz talent w łapkach
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Iza - moja koleżanka ma kilka kwiaciarni i powiem ci że jakby zobaczyła twoje bukiety to bez zastanowienia by cie zatrudniła :P
- maryla-56_56

- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iza masz prawdziwy talent i dar w rękach
Naprawdę piękne te bukiety.....
Sama wymyślasz te kompozycje czy czerpiesz skądś pomysły
Bardzo mi przykro z powodu pracy i mam nadzieję ,że szybko znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.
Wykorzystaj ten wolny czas na odpoczynek i może trochę rozrywki .....
....przecież jak się pracuje ,czasu brak na wszystko co miłe
.....
Naprawdę piękne te bukiety.....
Sama wymyślasz te kompozycje czy czerpiesz skądś pomysły
Bardzo mi przykro z powodu pracy i mam nadzieję ,że szybko znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.
Wykorzystaj ten wolny czas na odpoczynek i może trochę rozrywki .....
....przecież jak się pracuje ,czasu brak na wszystko co miłe
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Izo przepiękne stroiki z liści, naprawdę cudne bukiety 
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Iza-śliczne te różyczki Ci wyszły
My też takie co rok robimy na jesień,na dekorację w przedszkolu....bardzo ładnie się prezentują 
Strasznie się cieszę, że spodobały się Wam moje różyczki, dziś zrobiłam jeszcze kilkanaście do stroików na święto zmarłych.
Dziękuję Ci Madziarynko - to bardzo miłe. Masz rację teraz mam okazję troszkę odpocząć zanim podejmę kolejne wyzwanie, ale to może trochę potrwać, bo ogłoszeń jest jak na lekarstwo - ale trzymam za Ciebie kciuki
.
Dziękuję An-ko, ale myślę, że nie jest tak źle, zapraszam na lekcje ;), a przy okazji na kawkę
. Mieszkam w Dąbrowie Górniczej - mam nadzieję, że to blisko Ciebie
.
Dziękuję Polu i Aniu
.
Cieszę się Como, muszę spróbować w branży florystycznej ;).
Dzięki Marylko - od razu zrobiło mi się cieplej - duże ognisko na długo wystarczy ;).
Dziękuję Basieńko za uznanie
. Dużo jeżdżę na wystawy kwiatowe i oglądam gotowych kompozycji, ale bardziej dla poznania aktualnych trendów. Najczęściej jadę na giełdę kwiatową i wybieram to co się do mnie "śmieje" a potem kompozycja jakoś sama się składa
.
Dziękuję Wam Agness i Grażynko
.
Mój nowy dąb czerwony wsadzony w tym roku pięknie się przebarwił:
A wrzosowisko w większości przekwitnięte wygląda teraz tak - wszystkie cztery odmiany wrzośców mają pączki
:
Jesienna słota:
bab...
Dziękuję Ci Madziarynko - to bardzo miłe. Masz rację teraz mam okazję troszkę odpocząć zanim podejmę kolejne wyzwanie, ale to może trochę potrwać, bo ogłoszeń jest jak na lekarstwo - ale trzymam za Ciebie kciuki
Dziękuję An-ko, ale myślę, że nie jest tak źle, zapraszam na lekcje ;), a przy okazji na kawkę
Dziękuję Polu i Aniu
Cieszę się Como, muszę spróbować w branży florystycznej ;).
Dzięki Marylko - od razu zrobiło mi się cieplej - duże ognisko na długo wystarczy ;).
Dziękuję Basieńko za uznanie
Dziękuję Wam Agness i Grażynko
Mój nowy dąb czerwony wsadzony w tym roku pięknie się przebarwił:
A wrzosowisko w większości przekwitnięte wygląda teraz tak - wszystkie cztery odmiany wrzośców mają pączki
Jesienna słota:
bab...
I to jak czaruje.Iza Pszczyna to rzeczywiście niedaleko Dąbrowy.Trzymam kciuki za znalezienie pracy.
Marylko ale Twój syn ciepło ujął to ognisko,az chce się podejść i ogrzać łapki.
Marylko ale Twój syn ciepło ujął to ognisko,az chce się podejść i ogrzać łapki.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka