Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu dziękuję za odwiedzinki buziaczki dla Lenki ,bo czytałam ,że mają przyjechać na odwiedzinki do babuni i dziadziusia . Zdjęcia takie sobie jakiś link mi tam przyplątał i po naciśnięciu pokazuje sie ERROR
Halinko też kupiłam na bazarze i nie wiem czy przezimują jak nie no to na wiosnę kupię nowe .
Halinko też kupiłam na bazarze i nie wiem czy przezimują jak nie no to na wiosnę kupię nowe .
- JAKUCH

Alu i Cynthio dzękuję za odwiedzinki po takich opadach deszczu jak zaświeci słoneczko to raz dwa będzie zielono. Oglądałam dzisiaj moją miksturkę pokrzywową ,którą dałam do beczki na jesieni . Możecie sobie wyobrazić jak było pachnąco ,ale na pierwsze podlanie już jest . Roslinki się ucieszą z takiego papu . Więc oby już się rozciepliło ,więc dzisiaj trzeba śnić o słoneczku

- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Jadzienko. dzięki za wizytę. Rano nie zdążyłam nawet wejść na forum, gdyż dwa razy w tygodniu chodzę na aquaaerobik na 8 rano, a jak wróciłam to od razu spakowałam się i pojechałam na działkę. Dopiero teraz zadowolona z wykonanej pracy odwiedzam znajome kąciki. A Ty nic dziś nie działałaś w ogródku. 
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JAKUCH

Cynthio dziękuję za odwiedzinki . Trochę pracowałam nie zrobiłam tyle ile chciałam . Robię chodnik,bo chcę przywieżć żwir i wysypać przy płytkach ,żeby trawa nie rosła . Na razie porządki . Posprawdzałam moje kupione jesienią azjatki -ale mają się dobrze . Posiałam astry ,przesadzałam i tak się bawiłam . Pogoda była super
Jadziu, jak już wiosennie u Ciebie. Ja się nie mogę doczekać, aż na swoją działkę dotrę zajmę się jakąś konkretną pracą no i wiosnę zobaczę. Mam nadzieję, że jutro już mi się uda, bo przez nieciekawą pogodę dużo roboty się nazbierało. Ale i Ty się pewnie dziś napracowałaś.
Pozdrawiam Cię serdecznie, miłej nocki
Pozdrawiam Cię serdecznie, miłej nocki
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród