Początki dobrego - lena666
Ewo i Infanko dziękuę za wizytę
a dom
wiesz co mnie powstrzymuje
kasa kasa kasa kasa kasa 
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
No i gdzie ta odpowiedż???????????
:lol
hihihi
hihihi
Witaj Lenko. Zaczynasz epizod z cannami?
Ja,( kiedy mi moje jeszcze nie wymarzły zimą w garażu-ok. 35 szt) trzymałam w donicach przy tarasie. Do 15 05.
Mnóstwo z tym było zachodu bo zaczynały wegetację już w lutym, ale jak potem rosły!!!
Może poczekaj?
Pani Aura ostatnio jakaś nieobliczalna.
Ja,( kiedy mi moje jeszcze nie wymarzły zimą w garażu-ok. 35 szt) trzymałam w donicach przy tarasie. Do 15 05.
Mnóstwo z tym było zachodu bo zaczynały wegetację już w lutym, ale jak potem rosły!!!
Może poczekaj?
Pozdrawiam, nigella
Dziękuję NIGELLO tak też chyba zrobie 8) bo powiem ci że byłoby mi szkoda mam 3 ogromne siaty kłączy
dostałam zeszłej jesieni od koleżanki bo ona wyżucała z ogrodu
:P 
- ifanka
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 3 kwie 2008, o 10:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Coś o tym wiem
U nas dom stoi ale i tak ciagle w cos trzeba dalej inwestować - teraz najwięcej kasy pochłania ogród. W tym roku tez się wykosztowaliśmy na kostkę i altanka chyba będzie musiała poczekac na przyszły rok i zastrzyk gotówki...
Ale trzymam kciuki i mam nadzieję, że jak najszybciej kasa się znajdzie i wybudujesz domek swoich marzeń
Ale trzymam kciuki i mam nadzieję, że jak najszybciej kasa się znajdzie i wybudujesz domek swoich marzeń
Pozdrawiam bardzo serdecznie ;) ANKA
Ogród Ifanki
Ogród Ifanki
Nawet nie wiesz jak bym już chciała żeby moje marzenie o własnym domu się spełniło.Nie o mieszkaniu bo takowe posiadam ale o wielkim drewnianym domku takim bajkowym z ogromnym ogrodem i takie tam no wiesz jak to w marzeniach
.no ale jeszcze troszkę muszę poczekać już niedługo ale jednak jeszcze troche

- Rodusik
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 sty 2009, o 10:09
Trzeba wierzyć że się spełnią. Ja jestem przykładem. Zawsze mieszkałam w bloku bo kasa kasa kasa. Od trzech lat mam dom ,aż trudno uwierzyć. Jakoś tak nadarzyła się okazja i w porę to wykorzystaliśmy . Czasami myślę że to nieprawda.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
Dięki za pocieszenie
no niby tak.......... jest kryzys ale teraz jest najlepszy czas na inwestycje!!!! Więc .............kto wie..........
8)
- ifanka
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 3 kwie 2008, o 10:28
U mnie było to samo - zawsze w bloku, ale marzył mi się domek i mąż spełnił moje marzenie - mieszkamy tu dopiero od listopada - więc w sumie najmniej atrakcyjny okres, bo zima, ale mi się bardzo podoba. A kasa - no cóż - jeszcze z 30 lat będziemy zadłużeni w banku...
Pozdrawiam bardzo serdecznie ;) ANKA
Ogród Ifanki
Ogród Ifanki
HIHIHI.............. nie załamuj się dedzie dobrze ....może załuż firmę
spłacisz w 20 lat
8)

- roslynn
- 1000p

- Od: 15 lut 2008, o 12:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak mówi zawsze moja mama. Na wszystko przyjdzie pora.
Ja bym chciała mieć na lato mały drewniany domeczek nad wodą. Dwadzieścia lat już sobie tak marzę i na razie nic z tego. Wszystko rozbija sie o pieniądze ale może kiedyś się doczekam.
Podoba mi się to moje marzenie i nawet jeśli się nie spełni to nic. Zastąpię je innym
Milego dzionka
Ja bym chciała mieć na lato mały drewniany domeczek nad wodą. Dwadzieścia lat już sobie tak marzę i na razie nic z tego. Wszystko rozbija sie o pieniądze ale może kiedyś się doczekam.
Podoba mi się to moje marzenie i nawet jeśli się nie spełni to nic. Zastąpię je innym
Milego dzionka
DZIĘKI DZIEWCZYNY JESTEŚCIE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:P