Dla wszystkich tu bywających

Było coś dla oka teraz dla ucha

Buuu! Aguś , nie lubię pifkaagnieszka72 pisze:A tam zimne pifko
A Sophia mówi Ci to coś? Potocznie zwą ja Zośką (jak Sophie Loren)agnieszka72 pisze:Aga kurde jaka zośka.
Marycha to wiem ale zośka
Nic mi nie zrobi, bo jako koło ratunkowe pokaże mu wydruk paru postów z tego wątkuempuza pisze:tengel27 pisze:Oj Aga - szalona kobietoJuż widzę minę Krzyśka jak wiosną to wszystko zobaczy
A to pewnie jeszcze nie koniec ;)
A kogóż to widzą moje krecie ślepka?!Dawiduś! w całej okazałości
Zaraz rozkładam czerwony dywan i szykuję szampana.
aha! Ty się o moją minę nie boj! Poczekam na wyraz Twojej buźki jak cCę Pietka dorwie za bukiecik imieninowy dla mnie![]()
![]()
Hahaha! to jak moje. Ale chociaż swieża zieleń jest!agnieszka72 pisze:Ale do zośki to też kierowca potrzebny,nie?
No ja niby wziełam działkę coby na taxi nie wydawać
Trzeba mieć kierowcę na każde skinienie![]()
ale jak piszesz że zośka
to muszę w sklepie zobaczyć
.
Najlepiej w tecco albo netto. Ja osobiscie wolę wytrawną ale polecam też półsłodką![]()
A nie pochwaliłam hiacyntów-piękne.
Ja się skusiłam na żonkile-pięknie na pół metra wyrosły i uschły nie rozwinąwszy kwiatków
Tess pisze:to wino bułgarskie? :P
Tak, Tereniu bułgarskie. Lubię je po obiedzie czy kolacji za jego lekkość.
jadę jutro do szklarni kupic sobie parę hiacyntów- skoro wszystkie piszą że pięknie pachną
Gdzie jedziesz do szklarni?
nie wierze.....tengel27 pisze:Nic mi nie zrobi, bo jako koło ratunkowe pokaże mu wydruk paru postów z tego wątkuempuza pisze:tengel27 pisze:Oj Aga - szalona kobietoJuż widzę minę Krzyśka jak wiosną to wszystko zobaczy
A to pewnie jeszcze nie koniec ;)
A kogóż to widzą moje krecie ślepka?!Dawiduś! w całej okazałości
Zaraz rozkładam czerwony dywan i szykuję szampana.
aha! Ty się o moją minę nie boj! Poczekam na wyraz Twojej buźki jak cCę Pietka dorwie za bukiecik imieninowy dla mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tess pisze:Aga
byłam na gumieńcach- piękne wielkie gęste ciemierniki mają po 30zł
w auchanie hiacynty w donicach - zerknij u mnie po 6,20....storczyki po 17,90
Moim wystarczyło 8 dniTess pisze:Aga
ile moje czasu potrzebują żeby się tak rozwinąć???