Storczyki Jolanty
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
też mam nadzieję, ze to co mu wyłazi to pęd i że zakwitnie.
a bellinę mam, zdolną do kwitnienia, ale teraz nie kwitnie. może puści pędzik wiosną. mam nadzieję, że puści... kupiłam go przekwitającego i nie zdążyłam nacieszyć się kwiatami. niedawno go przesadzałam do bardziej przezroczystej doniczki, wcześniej był w brązowej.
a bellinę mam, zdolną do kwitnienia, ale teraz nie kwitnie. może puści pędzik wiosną. mam nadzieję, że puści... kupiłam go przekwitającego i nie zdążyłam nacieszyć się kwiatami. niedawno go przesadzałam do bardziej przezroczystej doniczki, wcześniej był w brązowej.
- Jolusia
- 1000p
- Od: 25 gru 2008, o 19:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani dziekuje za odwiedziny na moim watku.
Agnieszka_73 ja sie nie migam ale tydzien nie mialam internetu i wlosy z glowy rwalam. Dzisiaj postaram sie nadleglosci nadrobic.
renata75 na podlodze to normalny kwietnik. Nastepna pöleczka znalazla swoje miejsce, pokaze pözniej.
Mala_MI specjalnie to dla ciebie kilka fotek moich kociaköw

Agnieszka_73 ja sie nie migam ale tydzien nie mialam internetu i wlosy z glowy rwalam. Dzisiaj postaram sie nadleglosci nadrobic.
renata75 na podlodze to normalny kwietnik. Nastepna pöleczka znalazla swoje miejsce, pokaze pözniej.
Mala_MI specjalnie to dla ciebie kilka fotek moich kociaköw

- Jolusia
- 1000p
- Od: 25 gru 2008, o 19:34
Renatko sliczny twöj czarnulek, taki blyszczacy. Moja biala to Pers dlugowlosy i uwielbia sie przytulac.
Koszyczki dla Vand przyszly i juz sobie w nich siedza ypelnione kokosowymi wlöknami.
Vanda denisoniana

2 Acsocentrum miniatum Kai Gold

Vanda cristata i Vanda Happy Smile

Obecane zdjecia Mini Marka

Pöleczka ze stoliczkiem

Koszyczki dla Vand przyszly i juz sobie w nich siedza ypelnione kokosowymi wlöknami.
Vanda denisoniana

2 Acsocentrum miniatum Kai Gold

Vanda cristata i Vanda Happy Smile

Obecane zdjecia Mini Marka

Pöleczka ze stoliczkiem

- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Jalusiu, śliczny jest ten kiciuś bialutki, nie myslałam że to pers, bo nie ma noska spłaszczonego, a to mi się u persów nie podoba, a twój jest śliczny, kotka czy kocurek?
Vandy bardzo ładnie się prezentują w koszyczkach, oby im służyła taka zmiana i szybciutko zakwitły.
Mini Mark jest powalający, a raczej ilość kwiatów i to Twoja zasługa
Półeczki i stoliczek bardzo fajne, jak powiesisz Vandy to zrób zdjęcia.
Pozdrawiam :P
Vandy bardzo ładnie się prezentują w koszyczkach, oby im służyła taka zmiana i szybciutko zakwitły.
Mini Mark jest powalający, a raczej ilość kwiatów i to Twoja zasługa

Półeczki i stoliczek bardzo fajne, jak powiesisz Vandy to zrób zdjęcia.
Pozdrawiam :P
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
Witajcie.
To co ja tutaj zobaczyłam to po prostu jest szok!!!!
Kolekcja Joli jest tak imponująca ,że dech zapiera.Osobiście uważam,że storczyki to najpiekniejsze dzieło Boga(po kobietach)
Nie mam w domu miejsca na uprawę storczyków,ale z chęcią sobie co jakiś czas kupuję.
Oczywiście bezapelacyjnie Jolu jestes królową w hodowli storczyków.

To co ja tutaj zobaczyłam to po prostu jest szok!!!!
Kolekcja Joli jest tak imponująca ,że dech zapiera.Osobiście uważam,że storczyki to najpiekniejsze dzieło Boga(po kobietach)
Nie mam w domu miejsca na uprawę storczyków,ale z chęcią sobie co jakiś czas kupuję.
Oczywiście bezapelacyjnie Jolu jestes królową w hodowli storczyków.

- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
ja też uwielbiam Mini Marki mimo że mają małe kwiaty, ale są tak śliczne i słodziutkie, że zamarzyłam o MM odkąd pierwszy raz go zobaczyłam, niestety na realizację marzenia czekałam ponad 2 lata. teraz chyba zaczyna puszczać nowy pędzik, mam nadzieję, że zakwitnie. jesienią też puścił, ale zatrzymał się i teraz więdnie (miał ok. 1 cm), ale idzie mu nowy.Mini Mark to naprawde slodziutki storczyk. Ja nie umiem od niego oczu oderwac