Marzenko,dla niepoznaki będą oczywiście pomidorki i ogórki
Moje zieloniutkie i nie tylko
-
balbinka1772
- 200p

- Od: 29 lis 2008, o 18:59
Dzięki za odwiedziny.
.Szklarnia jeszcze nie skończona a już rodzinka zaplanowała posadzenie winogron.Teściowa nawet poradziła skąd mam wziąć sadzonki dobrych odmian.A mianowicie,w sklepie, jak będę kupowała winogrona,to szukać gron z kawałkami gałązek.Ona tak wyhodowała swoje
.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
-
marzena 63

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Aniu
nie pomyślałam o tych gałązkach przy gronach winogron
.A ja chciałabym zadobyć winogrona te o dużych owocach,bo mam tylko drobne.Muszę szukać ich w sklepie i z tych gałązek ukorzenić.
nie pomyślałam o tych gałązkach przy gronach winogron
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
marzena 63

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Aniu
nie pomyślałam że można ukorzenić winogrona z tych gałązek przy gronach sklepowych.Ja szukam takiej odmiany o dużych owocach i chyba spróbuję ukorzenić te sklepowe.
nie pomyślałam że można ukorzenić winogrona z tych gałązek przy gronach sklepowych.Ja szukam takiej odmiany o dużych owocach i chyba spróbuję ukorzenić te sklepowe.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
balbinka1772 pisze:Dzięki za odwiedziny.
Marzenko,dla niepoznaki będą oczywiście pomidorki i ogórki.Szklarnia jeszcze nie skończona a już rodzinka zaplanowała posadzenie winogron.Teściowa nawet poradziła skąd mam wziąć sadzonki dobrych odmian.A mianowicie,w sklepie, jak będę kupowała winogrona,to szukać gron z kawałkami gałązek.Ona tak wyhodowała swoje
.
To widze że by sie dogadała teściowa z moim teściem
To jak bym słyszała swojego teścia z tym winogronembalbinka1772 pisze:Dzięki za odwiedziny.
Marzenko,dla niepoznaki będą oczywiście pomidorki i ogórki.Szklarnia jeszcze nie skończona a już rodzinka zaplanowała posadzenie winogron.Teściowa nawet poradziła skąd mam wziąć sadzonki dobrych odmian.A mianowicie,w sklepie, jak będę kupowała winogrona,to szukać gron z kawałkami gałązek.Ona tak wyhodowała swoje
.
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
-
balbinka1772
- 200p

Muszę się zastanowić czy naprawdę posadzić winogrona.
Wyobraźcie sobie,że moja sąsiadka(ta co dała mi dwa zdechlaczki)ma kwiatka, o którego pytałam w wątku do rozpoznania.Okazało się,że to fikus,jakaś nieznana mi odmiana.Powiedziałam jej jak w internecie ma poszukać informacji o fikusach.No i znalazła,ale takie,że z mleczka,które wycieka z uszkodzonego listka tworzy się kurz, który szkodzi alergikom i od dzisiaj jestem w posiadaniu tego fikusa
. Może wiecie co to za odmiana?

Wyobraźcie sobie,że moja sąsiadka(ta co dała mi dwa zdechlaczki)ma kwiatka, o którego pytałam w wątku do rozpoznania.Okazało się,że to fikus,jakaś nieznana mi odmiana.Powiedziałam jej jak w internecie ma poszukać informacji o fikusach.No i znalazła,ale takie,że z mleczka,które wycieka z uszkodzonego listka tworzy się kurz, który szkodzi alergikom i od dzisiaj jestem w posiadaniu tego fikusa

- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
-
balbinka1772
- 200p

- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
-
balbinka1772