Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oglądnąć zawsze można:) A i jeszcze kupiłem jakąś azalie co powtarza kwitnienie w sierpniu, jutro wstawie foty.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Wiele roślin powtarza kwitnienie ale o takiej azali nie słyszałem. Bajer takie kwiaty w lecie :D
marivsz
1000p
1000p

Post »

I zupełnie inne liście niż normalne, i tylko kolor różowy jest, zdjęcia nie widziałem bo pani sprzedająca powiedziałem, że jak na razie jest niemożliwe kupienie etykiet do tej azalii, ale jak zakwitnie to fotki dam:d
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Mariusz! Przejrzałem cały Twój wątek i wiele ciekawych zdjęć. Świetne są te Twoje kompozycje rabat i bardzo przemyślane. Marzę o takim porządku, do którego mi jeszcze daleko.
A z roślin to najbardziej Ci zazdroszczę gunnery, która u mnie zmarzła ubiegłej zimy. Ale znów myślę o niej.
Przy okazji przypomniałem sobie u Ciebie piękno wiosennych kwiatów cebulowych, których u Ciebie sporo. Zwłaszcza narcyzy super :!:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Jacek dzięki, że wpadłeś i za miłe słowa.

Przybyła kolejna wysepka, jeszcze nie do końca skończona bo wrzosy się ukorzeniają dopiero i pewnie coś tam jeszcze przybedzie no, ale jako tako już wygląda :D
A i jestem happy bo udało mi się kupić sosnę 'Globosa viridisi'
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A masz fotki jej listków. Mówisz że są troszkę inne to chętnie je zobaczę :?: :roll: :lol: :lol:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Hee tylko na zdjęciu wyszła tak normalnie jak inne. Pierwsze jak ją zobaczyłem to myślałem, że to jakaś odmiana hortensji, taki ze mnie ogrodnik :oops:

Obrazek
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ale powiem Ci szczerzę że jak tak spojrzałem na pierwszy rzut oka to też mi się hortensja pokazała przed oczami
ale po dokładniejszych oględzinach widzę że to azalia. :) :lol: :lol: :lol: :lol:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Bo te jej przyrosty to nie są takie zdrewniałe jak u normalnych azalii, tylko takie miękkie, elastyczne;) zobaczymy co to z tego będzie :wink:
Jak tak dalej będzie padało to mnie zatopi :wink: cały dzień leje i to całkiem, nie jakaś mżawka, susza źle, pada źle-> oj nie dogodzi...
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

WITAJ MARIUSZU .
Piękna ta Wasza posiadłość i bardzo przemyślane nasadzenia . Tak jak się ma swoje własne to wtedy robi się inne zakupy ,ale tak jak u mnie ..... Bardzo mi się u Was podoba ,bo jak zauważyłam to mieszkasz z rodzicami i macie fajnego owczarka . Miłego weekendu
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No pogoda to faktycznie dziwna. Albo susza albo powódź. Mogłoby być coś pomiędzy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Alionuszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2009, o 23:21

Post »

Odwiedziłam Twój ogródek,jest bardzo ładny,widać,że gospodarz dba należycie o swe skarby.Wiosną u ciebie kolorowo,drzewka w różnych odmianach,kolekcjoner z Ciebie,byle czego nie kupujesz.Byle tak dalej.
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dzisiaj byłem w parku na sesji zdjęciowej w rosarium :lol: :lol: :lol: przy okazji zrobiłem fotki
temu samemu klonowi jakiego Ty posiadasz. jedyna różnica to wielkość :D
Obrazek Obrazek
Troszkę pogoda nie dopisywała to też kolor wyszedł marnie. Ale on też jest żółty :lol: :lol: :lol: :lol:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Dzięki wszystkim za odwiedziny, a co do klona to ja go myślę przycinać, taka kula:)
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57

Post »

Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”