Wczoraj pojechaliśmy na działkę i co zaczeło padać. Wróciliśmy do domku i co przestało. Zwariować można ...
Mój M się zawzioł i pojechał z powrotem heheh a mi już ochota przeszła Mam nadzieję że dziś nie będzie podobnie.
Koło mojej działki jest identyczne wykonanie, wygląda świetnie! Przymierzam sie do podobnego w przyszłym roku.
Aniu, jak będziesz w Świdnicy- chętnie Ci pokażę ten ogród, jest wiele innych elementów i przpięknie ze sobą harmonizują.
O chętnie zobaczę... Właśnie i będziemy wiedziec jak to zrobic bo tak ze zdjęcia to nie bardzo. Często jestem w Świdnicy musimy się spodkać ! KONIECZNIE !
No rzeczywiście fajny ten płot z oflisów, podoba mi się... Ciekawe ile by mnie kosztowało takie ogrodzenie. Muszę zapodać temat mężowi...
A u nas ładna pogoda przez calusieńki tydzień. Wczoraj spadły dosłownie 3 krople i przestało...Dzisiaj pogodnie, a ja nie mogę iść na działkę, bo córka ma imprezkę urodzinową /10lat/ i muszę "nadzorować" panienki
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73e ... b4149.html
Witaj!
Tej roślinki - Houttuynia cordata - ma też przydomek "wędrowniczek", nie puszczaj samopas po ogrodzie, bo rozłogów nie pozbędziesz się nigdy. Wiem z doświadczenia, niestety
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Eus
no super! robota pali się w rękach! altana będzie jak marzenie! taki płot też mi się podoba, ale ile kosztuje takie drewno?
aha i chyba musisz zmienic tytuł- jaka bardzo zaniedbana?
onka37 Dziękuje za odwiedziny Wiesz mój płot będzie nieco zmodyfikowany i będzie zrobiony z okorków. No i oczywiście będziemy go robić w przyszłym roku. Dowiadywałam się (u znajomego) m3 kosztuje 65 zł dosyć tanio. Zobaczymy co będzię za rok ?
No no.... fajną rabatę zrobiłaś... Też będę robić rabatę takim obrzeżem plastikowym, z tym że bardziej na środku, a nie wzdłuż ogrodzenia..
Oj ładnie Ci to wyszło
E na kobieto super to wygląda.aneczkkoo jestem pod wrażeniem .
Napisz jak oddech złapiesz coś tam ładnego wsadziła i pokaż nam w przyszłości jak ci to ładnie zarosło
Jolu , Agnieszko Miło mi bardzo że Wam się podoba Chyba moja praca nie poszła na marne. ... Dziewczyny gdybym ja tylko wiedziała co ja mam tam wsadzone to bym wam powiedziała hihi . Ogólnie to mam już dużo roślinek i jakoś zaczyna to wyglądać wsadziłam też dużo cebulowych. Mam już pomysł na następną rabatkę może już wkrótce zrobie ?... sama nie wiem ...