Skromny ogród Joli - 2008r.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haniu świetne fotki mi przysłałaś ,ta pierwsza gdzie siedzą dwie kukiełki pinokia to podobne robiłam w tamtym roku .Zwróć uwagę na zdięciu po prawej stronie siedzą też na ławeczce.Może zabardzo nie widać bo są w oddali.
to drugie zdięcie jest też świetne i pomysłowe ta kukiełka z skrzyneczką ,gdzie mozna posadzić jakiegoś kwiatka SUPER po niedzieli biorę sie do pracy.Haniu dziękuję ze pomyślałas o mnie i pomogłas mi w wyszukiwaniu czegoś fajnego.Bardzo Ci dziekuje i posyłam ;:25 buziaczki

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przybiegłam Cię odwiedzić i jestem pełna uznania masz piękny ogród, bardzo przytulny i wesoły. Twoje dzieci pewnie dobrze się w nim czują. W jakim są wieku?
Dbaj Joluś o zdrowie, bo widzę, że duch w Tobie wielki, ale ciało rządzi się swoimi prawami.
Pozdrawiam Dorota
Dbaj Joluś o zdrowie, bo widzę, że duch w Tobie wielki, ale ciało rządzi się swoimi prawami.
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Skromny ogród Joli
Witam Cię Jolu;Nigdy u Ciebie nie byłem,ale podobnie jak Ty,lubię pooglądać ogrody późną nocą.I zawitałem do Ciebie.Jesteś tytanem pracy,bez względu na to ,czy jest to praca w ziemi,czy w drzewie.Podoba mi się urządzenie ogrodu a inwencja twórcza w drzewie tylko go upiększa.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard. 

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Kochałam swojego kotka a dla dzieci był całym światem
była kochana ,codziennie rano o tej samej porze lizała mnie po nosku co oznaczało że pora wstać .Nie wiem do dziś co sie stało ,wróciła do domu i nie mogła chodzić na tylne nogi,zaraz na drugi dzień poszłam do weterynarza.Stan pogarszał się z godziny na godzinę.Lekarz zrobił prześwietlenie ,podał leki i kroplówkę ja w tym czasie pojechałam zrobić wyniki krwi na biochemie.Wyniki były dobre ,prześwietlenie nic nie wykazało.Wieczorem przywiozłam ją do domu .Rano było jeszcze gorzej.Dzieci strasznie płakały

Niestety nie zdążyłam na kontynuację leczenia ,Kasia odeszła.Teraz mam już szuste dzieciątko i muszę je wychować ,prosto z ogrodu biegnę bo malutki sie obudził i strasznie miałczy.Kruszynka sierotka mała.

była kochana ,codziennie rano o tej samej porze lizała mnie po nosku co oznaczało że pora wstać .Nie wiem do dziś co sie stało ,wróciła do domu i nie mogła chodzić na tylne nogi,zaraz na drugi dzień poszłam do weterynarza.Stan pogarszał się z godziny na godzinę.Lekarz zrobił prześwietlenie ,podał leki i kroplówkę ja w tym czasie pojechałam zrobić wyniki krwi na biochemie.Wyniki były dobre ,prześwietlenie nic nie wykazało.Wieczorem przywiozłam ją do domu .Rano było jeszcze gorzej.Dzieci strasznie płakały

Niestety nie zdążyłam na kontynuację leczenia ,Kasia odeszła.Teraz mam już szuste dzieciątko i muszę je wychować ,prosto z ogrodu biegnę bo malutki sie obudził i strasznie miałczy.Kruszynka sierotka mała.

- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Tak mi smutno
Szkoda mi też Twoich dzieci , które na pewno mocno to przeżywają .

Szkoda mi też Twoich dzieci , które na pewno mocno to przeżywają .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt: