moi drodzy
  moi drodzy korzo_m soczku się trochę zrobi na spróbowanie

Lucynko naleweczki będziesz miała dużo

clem3 też jestem ciekawa jakie jeszcze niespodzianki mnie czekają bardziej wiosną ale raczej wątpię czy mnie tu coś zaskoczy bo poprzednia właścicielka ogrodu szczędziła na kwiatach , chyba bardziej kochała bzy i zimozielone niż kwiaty . Afetka wymiziana za uszkiem

U mnie dziś taka tragiczna pogoda , ze sie nie chce nosa wyściubić na zewnątrz
 jak na lekarstwo  pada, wieje i zimno jak diabli .
 jak na lekarstwo  pada, wieje i zimno jak diabli . Przy takiej pogodzie zostało tylko pracować w domu więc przetrzepałam szafy i znalazłam moje zeszłoroczne skarpetkowe bałwanki
 . Niebawem święta czas szybko leci jak z bicza strzelił .
 . Niebawem święta czas szybko leci jak z bicza strzelił .W ogrodzie pełno liści ale jeszcze poczekam z grabieniem . Jeszcze czeka nas wycinka drzew , ale to dopiero jak spadną liście . Grzybów w lesie nie ma znalazłam za to dwa na swojej działce .

. Zawsze się dziwię, jak szybko nadchodzi czas, że dekoracja jest już znów aktualna
 . Zawsze się dziwię, jak szybko nadchodzi czas, że dekoracja jest już znów aktualna   .
 . - Kasia
 - Kasia
 Lucynko tam w kartoniku jeszcze coś było zajrzyj
 Lucynko tam w kartoniku jeszcze coś było zajrzyj   Przynajmniej będę miała zima czas na zaplanowanie prac w ogrodzie i nasadzeń .
 Przynajmniej będę miała zima czas na zaplanowanie prac w ogrodzie i nasadzeń .

choć gdybym zaraz zajrzała do orzechów, to musiałabyś ją zabrać z powrotem.
  choć gdybym zaraz zajrzała do orzechów, to musiałabyś ją zabrać z powrotem. 
 , smacznego i jeszcze raz dziękuję za miłe spotkanie
 , smacznego i jeszcze raz dziękuję za miłe spotkanie  

. Hibiskus ma jeszcze sporo pąków , powiedz mi jego się okrywa na zimę czy nie . ? Muszę Lucynke podpytac czy z tych kwiatów cokolwiek się zabezpiecza .
 . Hibiskus ma jeszcze sporo pąków , powiedz mi jego się okrywa na zimę czy nie . ? Muszę Lucynke podpytac czy z tych kwiatów cokolwiek się zabezpiecza .