Moje różne zakątki......cz.3.- Aktualny
- apus
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje różne zakątki......cz.3.- Aktualny
Aniu zachwycające Twoje tulipanki! Robią wrażenie kolorkami i kształtem kieliszków! 
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Maidwel Hall ma kwiaty podobne do Mojej Cecile nawet kolorystycznie. Śliczna ta hosta Hosta Yellow Polka Dot Bikini,Rimple efekt również .Podobają mi się takie hosty w kolorze Yellow
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
trochę
Ufff, dzień był dziś dla mnie bardzo pracowity.Trochę grządki, potem mężowi pomagałam w odnawianiu tarasu,,,
I znajomymi z wizyta i do wieczora czas szybko zszedł .Nawet połowę tylko pomidorów posadziłam z tych co kupiłam.
bo maż nawet nie miała czasu na przekopanie .Trudno te w foli posadziłam .A te w doniczkach zostawiałam.
Rano do pracy.W czwartek święto, W piątek do pracy,,, i dobrze,że weekend będzie
delosperma-Marysiu Oj znam to znam ten brak miejsca.Upycham i tak na maxa.
O ,brunnery ci przepady ??Szkoda.
Annes 77-Aniu Wszystkie siewki pomidorków, koleusów, mi przepadły.Jeszcze nigdy tak nie miałam.
Fajnie,że z twoimi wszystko ok.Juz cześć kupiłam.Resztę w piatek dokupię i na weeken posadzę.długoterminowe pogody są dobre,Chyba ogrodników z przymrozkami nie będzie ?
Tak Powojnik Maidwell Hall jest śliczny.Drugi z grupy atragene, rózowy, chyba mi padł po zimie.
Floks szydlasty

Wybaczcie na resztę postów odpowiem jutro .Padam po całym dniu pracy na działce.
Wiosenne rózne kolory, przyrosty

Nowe hosty czekają na posadzenie

Hosta War Paint

Ufff, dzień był dziś dla mnie bardzo pracowity.Trochę grządki, potem mężowi pomagałam w odnawianiu tarasu,,,
I znajomymi z wizyta i do wieczora czas szybko zszedł .Nawet połowę tylko pomidorów posadziłam z tych co kupiłam.
bo maż nawet nie miała czasu na przekopanie .Trudno te w foli posadziłam .A te w doniczkach zostawiałam.
Rano do pracy.W czwartek święto, W piątek do pracy,,, i dobrze,że weekend będzie
delosperma-Marysiu Oj znam to znam ten brak miejsca.Upycham i tak na maxa.
O ,brunnery ci przepady ??Szkoda.
Annes 77-Aniu Wszystkie siewki pomidorków, koleusów, mi przepadły.Jeszcze nigdy tak nie miałam.
Fajnie,że z twoimi wszystko ok.Juz cześć kupiłam.Resztę w piatek dokupię i na weeken posadzę.długoterminowe pogody są dobre,Chyba ogrodników z przymrozkami nie będzie ?
Tak Powojnik Maidwell Hall jest śliczny.Drugi z grupy atragene, rózowy, chyba mi padł po zimie.
Floks szydlasty

Wybaczcie na resztę postów odpowiem jutro .Padam po całym dniu pracy na działce.
Wiosenne rózne kolory, przyrosty

Nowe hosty czekają na posadzenie

Hosta War Paint

- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hostowy zawrót głowy u Ciebie Aniu
Ale najpiękniejszy ten powojnik MH i jego zdjęcie dzisiaj wyróżniam!
Miłego dnia!
Miłego dnia!
- Bazyla

- Od: 15 lut 2017, o 20:44
Aniu
się przywitać
Z przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie - jest
Do tego piękne zdjęcia, super altana z wypasionym punktem dowodzenia i planowania strategicznego
(czyli taras z leżaczkami - bo cóż innego na nich robimy głównie jak nie przyglądamy się roślinom, ogrodowi i planujemy co by tu jeszcze...
)
Festiwal tulipanowy przedni - jest co podziwiać
no i kwitnący powojnik
Z przyjemnością będę odwiedzać Twoje areały
Z przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie - jest
Do tego piękne zdjęcia, super altana z wypasionym punktem dowodzenia i planowania strategicznego
Festiwal tulipanowy przedni - jest co podziwiać
Z przyjemnością będę odwiedzać Twoje areały
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Aniu u Ciebie kolorowo od kwiatów i zielono od host. Cudownie wiosennie a u mnie sucho jak pieprz.
Czekam na deszcz a jakbyś miała w nadmiarze to prześlij do mnie.
Czekam na deszcz a jakbyś miała w nadmiarze to prześlij do mnie.
- anabuko1

-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,pięknie ,kolorowo i pachnąco w Twoim ogrodzie i tyle się dzieje ,a my zagonione ale bardzo zadowolone ,ja też podlewam dzisiaj ,bo ani kropla deszczu nie spadła ,tyle czasu na to trzeba poświęcić zamiast leżeć w cieniu krzaczków
,pozdrawiam 
-
Iwonka1

- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Na krótko zbłądziłam z Twoich ścieżek, a tutaj tyle się dzieje
Konewka jest śliczna i to właśnie z tym czerwonym, moim zdaniem nie jest zbyt mocny
Masz talent w łapkach nie tylko do roślin, ale i do przywracania świetności przedmiotom. Jestem pod wrażeniem
Dębowy pięknieje z każdym dniem wiosny. Tyle już roślin kwitnie, a przecież to dopiero pierwsze dni maja.
Bardzo podobają mi się hosty szczerzące kły
Pozdrawiam, Aniu 
Dębowy pięknieje z każdym dniem wiosny. Tyle już roślin kwitnie, a przecież to dopiero pierwsze dni maja.
Bardzo podobają mi się hosty szczerzące kły
- anabuko1

apus-Basiu Dziękuję.
właśnie przez tą wielka gamę różnorodności tulipanki są takie cudne.
każdy znajdy je takie jakie lubi
JAKUCH-Jadziu I ja zauważyłam,że mój Maidwel Hall i twój Cecile są piękne i podobna bardzo. Hosta Yellow Polka Dot Bikini to nowy nabytek.Kilka takich żółtawych mam.Też je lubię.
marpa-Maryniu Hostowych portrecików będzie coraz więcej.Już mam ich 93 odmiany
I dziękuję za wyróżnienie powojnika.Śliczny to on jest.Jeszcze trochę i będą inne .znacznej mniejszości.Powojnik cudnie kwitnie i cieszy.
Bazyla-Beatko Witaj w moich progach.I bardzo cieszę się,ze spacer po moim ogrodzie spodobał się.
Ostatnio właśnie trochę pracowaliśmy, głównie mąż nad wykończeniem tarasu.
tulipany już w znacznej mniejszości .Powojnik cud kolory i różne kwitnienia bardzo lubią
Hosty się pięknie rozwijają.Jeszcze nie wszystkie.Ale już coś na rabacie jest widoczne.
Elizabetko, koziorozec-Martuś Dziękuję wam bardzo za sympatyczne słowa.
Ja jestem z tych co bardzo lubią kolory i rózne kwitnienia.I aby w ogrodzie było coś stale kwitnącego.
Sucho i u nie.Wieczorem chyba będę musiała podlewać.
U mnie też sucho.Wieczorem chyba będę podlewać.
Iwonko1 O dziękuję za miłe słowa. To tak błogo, na te pochwałki i ogrodowe i te , moje prac dekoracyjnych.
Konewka jeszcze nie przemalowana.Mówisz, zostawiać ją w tym kolorze.To zostanie.
Dębowy tak coraz ładniejszy i z każdym dniem i każdym rokiem
Oto nasze wysiłki na tarasie.Oczywiście główne prace męża ( i pomysły jego ) .ja tylko za pomocnika byłam do trzymania i mocowania .

Było tak

jest tak

I ptaszek już jest w klatce

Trochę można dziś w końcu odpocząć

Życzę wam dobrego świecowania i odpoczynku

każdy znajdy je takie jakie lubi
JAKUCH-Jadziu I ja zauważyłam,że mój Maidwel Hall i twój Cecile są piękne i podobna bardzo. Hosta Yellow Polka Dot Bikini to nowy nabytek.Kilka takich żółtawych mam.Też je lubię.
marpa-Maryniu Hostowych portrecików będzie coraz więcej.Już mam ich 93 odmiany
I dziękuję za wyróżnienie powojnika.Śliczny to on jest.Jeszcze trochę i będą inne .znacznej mniejszości.Powojnik cudnie kwitnie i cieszy.
Bazyla-Beatko Witaj w moich progach.I bardzo cieszę się,ze spacer po moim ogrodzie spodobał się.
Ostatnio właśnie trochę pracowaliśmy, głównie mąż nad wykończeniem tarasu.
tulipany już w znacznej mniejszości .Powojnik cud kolory i różne kwitnienia bardzo lubią
Elizabetko, koziorozec-Martuś Dziękuję wam bardzo za sympatyczne słowa.
Ja jestem z tych co bardzo lubią kolory i rózne kwitnienia.I aby w ogrodzie było coś stale kwitnącego.
Sucho i u nie.Wieczorem chyba będę musiała podlewać.
U mnie też sucho.Wieczorem chyba będę podlewać.
Iwonko1 O dziękuję za miłe słowa. To tak błogo, na te pochwałki i ogrodowe i te , moje prac dekoracyjnych.
Konewka jeszcze nie przemalowana.Mówisz, zostawiać ją w tym kolorze.To zostanie.
Dębowy tak coraz ładniejszy i z każdym dniem i każdym rokiem
Oto nasze wysiłki na tarasie.Oczywiście główne prace męża ( i pomysły jego ) .ja tylko za pomocnika byłam do trzymania i mocowania .

Było tak

jest tak

I ptaszek już jest w klatce

Trochę można dziś w końcu odpocząć

Życzę wam dobrego świecowania i odpoczynku
-
Jurek

- Od: 28 kwie 2006, o 09:18
Ładne połączenie zieleni z brązem (domek wypoczynkowy).
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Aniu super wyglada teraz domek a i ptaszek dostał własne lokum .U mnie zaczęło podlewać mam nadzieje ,ze i Ciebie też trochę popada.Tulipany jeszcze królują u mnie to juz wspomnienie a ten czerwony z frędzelkami
śliczniusi
- anabuko1

Jurku, Jadziu Witajcie. !
To takie pomysły i prace wykonczeniowe mojego męża. Ale mi też nie się podobają. Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa
Tulipanki już w mniejszości wielkiej. Te strzepiaste bardzo mi się podobają.
Ptaszek tak klatkę ma. Ale coś jeszcze tam dodam.
U mnie nic nie padało. A dziś upał. Podlewanie znowu czeka.

Jabłoń Rajska Royality

To takie pomysły i prace wykonczeniowe mojego męża. Ale mi też nie się podobają. Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa
Tulipanki już w mniejszości wielkiej. Te strzepiaste bardzo mi się podobają.
Ptaszek tak klatkę ma. Ale coś jeszcze tam dodam.
U mnie nic nie padało. A dziś upał. Podlewanie znowu czeka.

Jabłoń Rajska Royality

- delosperma

- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Aniu, pięknie masz wszystko skomponowane. W domu, w ogrodzie i na tarasie. Kolory cieszą oczy, a zapach pewnie też nieziemski. 
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Aniu widzę że podobnie jak i ja, też na suszę narzekasz. U mnie robi się powoli tragedia. Deszczu nie było ponad miesiąc do tego upały i częsty wiatr, który potęguje suszę. Jak tak dalej będzie, to nie wyobrażam sobie co może być.
Ogród piękny i kolorowy. Nie widać że cierpi z powodu suszy.
Domek pięknie odmalowany a i widzę pierwszego klematisa. Czekam na kolejne, bo z tego co kojarzę, to masz ich sporo
Ogród piękny i kolorowy. Nie widać że cierpi z powodu suszy.
Domek pięknie odmalowany a i widzę pierwszego klematisa. Czekam na kolejne, bo z tego co kojarzę, to masz ich sporo