Witajcie, witajcie!
Kasiu to firletka smółka

(chyba o niego chodzi) zapraszam serdecznie!
Aniu nie znam niestety nazw odmian irysów, ale mam ich sporo i różnią się od siebie. Ten o którym piszesz jest chyba od Lidzi to może jak wpadnie nazwie go
Renatko a których kwiatuszków to my nie kochamy
Beatko miło że dotarłaś

wiedziałam że jesteś zajęta bo sadzisz i sadzisz. Ja też jestem mniej na FO ale o swoje wątki staram się dbać

Masz cudowne widoki, bo miałam okazję podziwiać na zdjęciach i też masz gdzie łapać powietrze w
żagle 
Moje karczochy tez marnie i już parę padło, może trzy będą owocować
Irenko wiesz jak się cieszę że będę miała kawałek Twojego ogródka! dla mnie i dla Małgosi jesteś WIELKA !!!
Płeć na pewno można rozpoznać zaraz po wykluciu bo nawet nie wspomnę co robią na fermach

i była u mnie koleżanka po zootechnice, coś się naciska tylko trzeba wiedzieć jak mocno można

i nie zdecydowałyśmy się

Pewnie kurka dostaje coś pysznego na ząb

Bardzo dziękuję i odwzajemniam się z życzeniami wspaniałego sezonu
Alicjo jak miło dziękuję

staram się odnajdywać ładne strony życia i świata

To miło że zaglądasz
Iwonko i tak jesteś dla mnie ważnym gościem to strony nie mają znaczenia
Marysiu trzeba mieć na czym oko zawiesić i podumać o świecie, zyciu
Amelciu no widzisz życie napisało własny scenariusz
Alu trzeba liczyć zamiary na siły więc taka głusza chyba nie jest wskazana

Bardzo dziękuję za miłe słowa
Aniu na pierwszym zdjęciu o ile pamiętam to jabłoń ozdobna witała gości na wejściu
Ewuniu w każdej roślince chodząc po ogrodzie widzę kogoś, a w wielu Ciebie

Teraz Ci powiem że tamaryszek ruszył na wiosnę i omarzł w kwietniowym przymrozku i już się z nim pożegnałam, a tu wczoraj plewiąc obok zobaczyłam że odbija

Pozdrowienia z Małopolski
Jureczku rodzyneczku nie wiem czy on trawolistny, ale ta trawa jest tak wysoka że na skalniaku go nie widzę
Za to odkryłam u siebie cudnego złocienia na skalniaku, niziutki bielutki
Wszystkim bardzo dziękuje za odwiedziny i życzę miłej niedzieli zakończonej życiodajnym deszczem