Rozsada praktycznie nadaje się do sadzenia ale jest awaria sieci wodociągowej i na działkach brak wody.

Wysiałeś troszke za płytko ale to nasionko z delikatnym kikutkiem po jakims czasie samo odpadnie.
 Wysiałeś troszke za płytko ale to nasionko z delikatnym kikutkiem po jakims czasie samo odpadnie. 

nic nie powinno się stać, może jeszcze odratujesz rozsadę.
  nic nie powinno się stać, może jeszcze odratujesz rozsadę. powiedz jaka to odmiana ? Ekhibition?
  powiedz jaka to odmiana ? Ekhibition?
 wysiałam ją ok 10 kwietnia, coś tam może i urośnie, ale marzy mi się taki Ekhibition 1 kg
 wysiałam ją ok 10 kwietnia, coś tam może i urośnie, ale marzy mi się taki Ekhibition 1 kg   w smaku ta cebula jest rewelacyjna
 w smaku ta cebula jest rewelacyjnaA to wynoszenie do foliaka to co było? Ich rodzeństwo rośnie sobie radośnie u mnie w gruncie i ma się dobrze, zimna się nie boiU-Linka pisze:Posadzić do gruntu?Nie zaszkodzą roślinkom zimne noce?Korzenie mają ładne,tylko zieleń wszelka znikła... No i nie hartowane...
 Czytałaś może zalecenia na opakowaniu nasion? A wątek o cebuli z rozsady? Zobacz jak uprawia się cebule
  Czytałaś może zalecenia na opakowaniu nasion? A wątek o cebuli z rozsady? Zobacz jak uprawia się cebule   

U-Linka pisze:A jeśli się ugotowała,to jest nadzieja na uratowanie?Wyniosłam,bo nie mieściła się w domu...
 znajdziesz tam wszystkie informacje
 znajdziesz tam wszystkie informacje
 wysiałam ją ok 10 kwietnia, coś tam może i urośnie, ale marzy mi się taki Ekhibition 1 kg
 wysiałam ją ok 10 kwietnia, coś tam może i urośnie, ale marzy mi się taki Ekhibition 1 kg   w smaku ta cebula jest rewelacyjna[/quote]
 w smaku ta cebula jest rewelacyjna[/quote]