Jest już wiosna!

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
julcia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 maja 2011, o 08:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Jest już wiosna!

Post »

Marysiu ;:433 kolejna część otwarta, gratuluję.
Prawie nie mogę uwierzyć ,że ogród może tak się zmienić w tak krótkim czasie.
Szybko zaczęłam przeglądać swoje zdjęcia i też są inne :shock: choć zawsze wydawało mi się ,ze zmiany to u innych.
Wiosna wreszcie i do mnie zapukała ,teraz moge zabrać się za realizację planów, tym bardziej ,ze mam gdzie szukać inspiracji ;:196
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Awatar użytkownika
Margo_margo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lip 2014, o 13:08
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit
Witaj Marysiu, wiosna u Ciebie w pełni a przemiany ogrodu pięknie ujęte. Widać, że ogród dojrzewa i pięknieje z roku na rok.
U Ciebie wiosna już gości i choć mieszkamy niemal obok siebie, u mnie mniej wiosennie. Ale Kraków już się budzi ze snu zimowego :heja
Z przyjemnością będę Ci towarzyszyła w ogrodowych przemianach, choć więcej czytam niż piszę.
;:168
Pozdrawiam Małgosia
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz
Spis moich wątków
Awatar użytkownika
andzia458
500p
500p
Od: 19 sty 2014, o 18:20

Post »

Witaj Marysieńko ;:196
Ależ wspaniałe zmiany u Ciebie zaszły, roślinki szybko urosły ;:oj Dużo słoneczka życzę Ci w tym nowym wątku ;:196
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie :)
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ścieżka zawsze daje mi do myślenia co dalej :?: Zieleń piękna tylko podziwiać i podziwiać................ ;:180
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

Jestem i Ja.
Ogród piękny , zadbany.
Trawnik- po co komu trawnik ;:167
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Witaj Marysiu poświątecznie i w nowym wątku. ;:168 . Pięknie pokazałaś na przestrzeni lat zmieniający się ogród, oczywiście na lepsze. ;:215 . Życzę dalszych udanych zmian, a może już nie będzie ;:224 . Dla mnie już teraz masz pięknie ale znając życie i nas zielono zakręconych będą na pewno. ;:306
Awatar użytkownika
cyganka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sie 2012, o 14:52

Post »

Marysiu witaj w kolejnej odsłonie Twojego ogrodu.
Dwa lata, a tak wszystko urosło. A co będzie w tym roku?
Na pewno jeszcze piękniej, skoro już pracujesz.
Pięknej wiosny dla Twojego szaliczka (jeszcze chwilę i będzie wstążeczka :) ).
Awatar użytkownika
maliola
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2012, o 16:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu, zaglądam do okrągłego otwarcia nowej części. Super zdjęcia porównawcze. Wszystko rośnie jak na drożdżach
3 KOTY
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2010, o 11:08

Post »

Marysiu!
Nowa odsłona ogrodu i jakże tajemnicza!
Marta
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witajcie po świętach deszcz nie pada, temperatura +10 st więc zaraz idę poprawiać ogród po zimie :D

Aniu z Brzegu dziękuję za miłe słowo i wniosek z tego że ogrody trzeba stale odwiedzać, bo nigdy nie są takie same. Ja jeżdżę do Marty czasem dwa razy w roku i widzę inny ogród :D Zapraszam Obrazek

Ewuniu te same rośliny, a czasem różnie rosną w różnych latach czy na różnych stanowiskach, stąd ten ciągły ruch w naszych ogrodach Obrazek

Martusiu miły Gościu w moim ogrodzie, osobiście i wirtualnie, już szykuję dla Ciebie doniczki z sadzonkami, żeby Cię ściągnąć do Będkowic. Za życzenia dziękuję i zapraszam Obrazek

Irenko cóż tego nie zmienimy, lata muszą upływać ale najważniejsze że w szczęściu ogrodowym, bo przesiedzieć czy przeleżeć też można :? Więc zapraszam na żywo również, bo nie masz daleko Obrazek

Aniu z Adamem :D witam Cię serdecznie i rozgość się Obrazek Ogród się zmienia i nawet nie wiedziałam że aż tak ;:202

Iwonko ;:306 właśnie to jest kryterium szerokości mojej ścieżki, a w paru miejscach jeszcze żeby zawrócił :;230 Za ogrodzeniem mam kawał ziemi i jak ktoś chce to niech trawnik zakłada :shock: Za ten wózek to masz u mnie dozgonną wdzięczność Obrazek

Julciu jak zaczęłam oglądać zdjęcia miałam to samo odczucie i postanowiłam się z nim podzielić. Jest to zachęta dla młodych ogrodniczek, żeby zobaczyły jak szybko można użyskać zamierzony efekt ;:215 No to do ogrodów bo sezon tak szybko mija i trzeba się nim nacieszyć Obrazek

Małgosiu pewnie dzisiaj i u Ciebie jest inaczej, a nie byłaś więc nie sprawdziłaś, ogród zaskakuję zmianami codziennie Obrazek Ja też czytam i to czasem nocą więc nie zawsze jasność umysłu czytaniu towarzyszy :D A poza tym jadąc do tzw miasta koło Ciebie towarzyszysz mi często w myślach ;:168

Anusiu Andziu bardzo dziękuję i widzisz jak Twoje rabaty szybko nabiorą ciała a jeszcze pod ręką takiej pracowitej ogrodniczki Obrazek

Irenko chyba dlatego nad nią dumasz że planujesz co by tu jeszcze dosadzić, bo u Ciebie ogród botaniczny Obrazek

Jureczku no właśnie po co?Obrazek koca nie rozkładam, koszę sama w obawie że mi mało wprawne oko skosi co nie trzeba, więc ino ino żeby przejść i przejechać wózeczkiem :D

Zeniu wiesz że to niemożliwe Obrazek Ogrodnicy to niespokojne dusze, przecież z nas też są kolekcjonerzy a Ci stale muszą coś gromadzić czymś się wymieniać :D Więc nie grozi mi stagnacja ;:185

Oj Asiu jest szansa, ale mam wzgląd na pozostałych członków rodziny żeby mieli w miarę komfortowe przejście. ;:306 Patrz co się dzieje w ogrodzie bo Wy też lubicie sadzić i zmieniać :;230 a ogród tak szybko się zapełnia Obrazek

Olu pańskie oko konia tuczy chodzimy, doglądamy, dbamy to się nam przyroda chce przypodobać Obrazek

Martusiu witaj szczególnie, bo chyba jesteś u mnie pierwszy raz bardzo mi miło i zapraszam Obrazek

Beti w tym zielonym ;:202 to lecę stawiać czajnikObrazek

Korzystam z pogody i wspaniałej ptasiej muzyki ! idę do ogrodu ;:65 a Wam życzę wspaniałego dnia!
3 KOTY
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2010, o 11:08

Post »

Marysiu! Jestem często, ale mało śladów zostawiam - tak, że trzy na rok. ;:173
Marta
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Jestem i ja 30 cześć to dopiero sukces ;:215 .Ogród pięknie się zmieniał ,a w tym roku Marysiu na pewno będzie jeszcze piękniejszy ;:108
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanych wschodów roślinek ;:196
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Kontakt:

Post »

Marysiu, przyszłam i ja do nowego wątku. Piękne otwarcie.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Marysiu święta się skończyły, wróciłam na łono forum, a tu już nowy wątek, więc czym prędzej przybiegłam, pogoda dzis typowo komputerowa u nas, więc mam zamiar nadrobić zaległości ;:196
Awatar użytkownika
Ewakora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2010, o 14:13

Post »

Witaj Marysiu. :wit
Ja też dotarłam, by wraz z Tobą cieszyć się wiosną. Rozgościła się już u Ciebie na dobre i to nas cieszy.
Szaliczek pięknie się zmienił. Stał się taki bardziej puchaty.:D
Pozdrawiam serdecznie i uciekam do ogrodu. Pogodę mam kiepską, bo wiało, grzmialo, padał deszcz i grad, ale chwilami przestaje, a mnie tak bardzo ciągnie w moje rabatki. :wink: :wit
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”