Rośliny kocicy
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Hej Figo, własnie Przemo też mi na pw napisał, że potrzebne cięcie. Dlatego na wiosnę spróbuję go przyciąć. Może to sprawi, że się zagęści staruszek. Dziękuję za odwiedziny w moich kwiatkach.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczna kolekcja, u mnie beniamin też gubi troszeczkę liście, ale zraszam go codziennie rano wodą przegotowaną, podobno beniaminki bardzo to lubią.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- kocica
- Kontakt:
Witam wszystkich, którzy tu zawitali pod moją nieobecność:-). Wilczomlecz ma białe kwiaty, ale nie chce mi kwitnąć od roku, czyli od czasu przeprowadzki:-(.
Aniu ja już byłam kilka razy w Twoich wątkach i podziwiałam..........Obecnie mam 4 psiaki i 5 kotów. Normalnie stadko mi się zrobiło. Ale jak tu nie pomóc skoro zwierzęta, które mam miały być przez ludzi skasowane? No jak zostawić takie biedaki i pójść dalej? Ja nie umiem. Chwilowo mam dużo miejsca, a i działam prężnie na innych forach zwierzęcych, dyskutuję i wspomagam jak się da.
Co do beniaminka to rzeczywiście jest to taka dziwna odmiana, zastosuję się wiosną do porad Przema i podetnę to moje cudo. może się zagęści wariat.
Aniu ja już byłam kilka razy w Twoich wątkach i podziwiałam..........Obecnie mam 4 psiaki i 5 kotów. Normalnie stadko mi się zrobiło. Ale jak tu nie pomóc skoro zwierzęta, które mam miały być przez ludzi skasowane? No jak zostawić takie biedaki i pójść dalej? Ja nie umiem. Chwilowo mam dużo miejsca, a i działam prężnie na innych forach zwierzęcych, dyskutuję i wspomagam jak się da.
Co do beniaminka to rzeczywiście jest to taka dziwna odmiana, zastosuję się wiosną do porad Przema i podetnę to moje cudo. może się zagęści wariat.
- kocica
- Kontakt:
Hej Ziel-ona a to mnie zmartwiłaś, on był taki piękny kiedyś, tak pięknie kwitł, a teraz co? Łobuz jeden, mogę mu jedynie obiecać, że już się nie będę przeprowadzała.
Dziękuję za miłe odwiedziny MajaS
.
Dziękuję za miłe odwiedziny MajaS

Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.