Ładnie zaczęłaś ale dalej już pójdzie lepiej

Pozdrawiam,
Slawek

. Spełniłam sobie marzenie o takiej wcześniejszej piwonii. Ciekawe, po ilu latach zakwitnie.
 . Spełniłam sobie marzenie o takiej wcześniejszej piwonii. Ciekawe, po ilu latach zakwitnie. 

.
 .

róże ładnie rozkwitły
 róże ładnie rozkwitły   , ale na ostatnim zdjęciu to nie jest chyba lawenda, nie wiem co to ale lawenda ma nieco inne kwiatki - no chyba że to jakaś inna odmiana której nie znam
 , ale na ostatnim zdjęciu to nie jest chyba lawenda, nie wiem co to ale lawenda ma nieco inne kwiatki - no chyba że to jakaś inna odmiana której nie znam 
o rajuśku - ale gapa jestemadamanna pisze:róże ładnie rozkwitły
, ale na ostatnim zdjęciu to nie jest chyba lawenda, nie wiem co to ale lawenda ma nieco inne kwiatki - no chyba że to jakaś inna odmiana której nie znam
 Jasne, że to nie lawenda. Dzięki, że zwróciłaś uwagę. Siłą rozpędu nie popatrzyłam co załączam - kolor mi się zgadzał i nie popatrzyłam dokładnie. Chyba czas sobie sprawić okulary
  Jasne, że to nie lawenda. Dzięki, że zwróciłaś uwagę. Siłą rozpędu nie popatrzyłam co załączam - kolor mi się zgadzał i nie popatrzyłam dokładnie. Chyba czas sobie sprawić okulary   

Tylko żeby mi zaraz padać nie przestał, bo pożytku żadnego z niego nie będzie
 Tylko żeby mi zaraz padać nie przestał, bo pożytku żadnego z niego nie będzie