Dzisiaj dokonałam dwóch bombowych odkryć

po pierwsze jak założyłam okulary na nos, to dopiero zauważyłam, że nie wszystkie zdjęcia są wyraźne i ostre, a po drugie, że przeglądając je i tak wybieram w zasadzie, te co już pokazywałam, no ale niestety innych nie mam, w tym sezonie muszę na prawdę się mocniej przyłożyć przede wszystkim zrobić dużo więcej ujęć i chyba w okularach, żeby jednak widzieć co i jak robię
Miłeczko, oczywiście serdecznie zapraszam, drogę już znasz, więc wystarczy, że dasz cynka i czekam

, swoją drogą ciekawa jestem, które z róż tak Cię zaciekawiły
Ewuniu, skąd ja to znam, ja na prawdę nie mam już miejsca, ale tak strasznie kuszą, że i tak na trzy się znów skusiłam, na wiosnę zawita u mnie Lavender Ice, Novalis i pnąca Cesar
Majeczko, co do Amandine Chanel to trudno mi jeszcze cokolwiek napisać, gdyż mam ją od wiosny i to było pierwsze jej kwitnienie u mnie, kolorek ma dość ostry, kwiaty utrzymuje dość długo, ale jak wygląda, gdy przekwita

, nie wiem, gdyż w tym momencie skupiłam się na innych i żadnego takiego ujęcia nie znalazłam, to co udało mi się poszukać wstawiam poniżej
tutaj ta nowa rabatka i najbardziej widoczna to Amandine Chanel
Marzenko, u mnie też nie wszystko, aż tak kipi kwieciem, czasami coś pada, czasami ratuję przesadzając, w zeszłym roku padł mi Calsap choć przepięknie kwitł, w tym sezonie pnący Graham Thomas ni stąd ni zowąd zaczął usychać i nie było ratunku. Na wiosnę sprawdzę czy coś go podgryzło i chyba jednak zaryzykuję wsadzając inną pnącą w to miejsce choć wiem, że nie powinnam, ale za eksperymentuję
Madziu, to zawsze tak jest, że jak człowiek coś zobaczy i wpadnie w oko, to trudno się oprzeć, gorzej jak się nie ma już miejsca, którego u Ciebie jeszcze mnóstwo, widziałam jakie zakupy poczyniłaś, na prawdę zaszalałaś
Zuziu, dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej, bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie, mam nadzieję, że Ty również otworzysz swój wątek i pokażesz swoje królestwo
Madziu, choć roślinek mam dość sporo, to uwierz mi kochana, że nie mam wszystkiego co tygryski uwielbiają, nie masz pojęcia ile jeszcze mi się marzy

, a te dzwoneczki to słynny clematis Rooguchi zupełnie bezproblemowy
to jeszcze raz w zbliżeniu
i znów - wiadomo
Chopichon
Flora Danica
Ekstravaganza
Louise Odier
Candlelight
przerywnik
Fresia
Achaner Dom
Maria Theresa