Moje ogródki - Gucia.
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gucia w Fotosiku jest ograniczenie co do wielkości wysyłanego zdjęcia.
Musisz zmniejszać zdjęcia przed wysłaniem, najlepiej 640x480, wtedy są w sam raz.
Są różne programy do zmniejszania zdjęć, jeżeli dziecko zna się na obsłudze komputera, a większość dzieci jest w tym lepsza od rodziców, to na pewno Ci pomoże.
Tu masz opisane różne sposoby zmniejszania zdjęć, a jest jeszcze wiele różnych programów.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 6&start=45
Jeśli chodzi o temat zasadniczy czyli Twojego "ogrodu", to muszę napisać, że Cię bardzo podziwiam.
Za pracowitość, za pomysł, a przede wszystkim za stworzenie tak pięknego miejsca.
Gdy już się uporasz ze zdjęciami, to proszę, wklejaj jak najwięcej. Stworzyłaś coś naprawdę ładnego.

Musisz zmniejszać zdjęcia przed wysłaniem, najlepiej 640x480, wtedy są w sam raz.
Są różne programy do zmniejszania zdjęć, jeżeli dziecko zna się na obsłudze komputera, a większość dzieci jest w tym lepsza od rodziców, to na pewno Ci pomoże.
Tu masz opisane różne sposoby zmniejszania zdjęć, a jest jeszcze wiele różnych programów.
Jeśli chodzi o temat zasadniczy czyli Twojego "ogrodu", to muszę napisać, że Cię bardzo podziwiam.

Za pracowitość, za pomysł, a przede wszystkim za stworzenie tak pięknego miejsca.
Gdy już się uporasz ze zdjęciami, to proszę, wklejaj jak najwięcej. Stworzyłaś coś naprawdę ładnego.

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
lila31 pisze:Gucia w Fotosiku jest ograniczenie co do wielkości wysyłanego zdjęcia.![]()
Jeśli chodzi o temat zasadniczy czyli Twojego "ogrodu", to muszę napisać, że Cię bardzo podziwiam.![]()
![]()
Lilu, bardzo Ci dziękuję za pomoc. Jeszcze dzisiaj się tym zajmę. Uczę się też poruszania po forum, bo chętnie zobaczę inne , prawdziwe ogrody.Pozdrawiam
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pięknie to wszystko wygląda szczegółnie w jesiennej oprawie.Jest Ci czego pogratulować.Pomysł fantastyczny i ile samozaparcia.Pięknie się komponują rosliny z dzewami.Myslę ,ze pod bukiem mozesz posadzic rosliny ,które nie potrzebują dużo wody-moze funkie?Moga tez być skalniaki czy barwinek.Pozdrawiam
- gucia
- Przyjaciel Forum
Funkie postaram się zdobyć, barwinek posadziłam/ przypadkiem/ , ale co jeszcze przeżyje bez podlewania w czasie suszy?anulka pisze:Pięknie to wszystko wygląda szczegółnie w jesiennej oprawie.Jest Ci czego pogratulować.Pomysł fantastyczny i ile samozaparcia.Pięknie się komponują rosliny z dzewami.Myslę ,ze pod bukiem mozesz posadzic rosliny ,które nie potrzebują dużo wody-moze funkie?Moga tez być skalniaki czy barwinek.Pozdrawiam
Ależ Twój ogród,Guciu,jest prawdziwy!!!!!gucia pisze:lila31 pisze:Gucia w Fotosiku jest ograniczenie co do wielkości wysyłanego zdjęcia.![]()
Jeśli chodzi o temat zasadniczy czyli Twojego "ogrodu", to muszę napisać, że Cię bardzo podziwiam.![]()
![]()
Lilu, bardzo Ci dziękuję za pomoc. Jeszcze dzisiaj się tym zajmę. Uczę się też poruszania po forum, bo chętnie zobaczę inne , prawdziwe ogrody.Pozdrawiam
Pozdrawiam. Sonia.
Moje chwastowisko
Moje chwastowisko
- gucia
- Przyjaciel Forum
s..onia pisze:Ależ Twój ogród,Guciu,jest prawdziwy!!!!!
Gdybym miała taki ogród jak Wasz/ ogrodzony i tylko mój/ ,mogłabym uprawiać cudeńka,a teraz po prostu sie boję, że znikną w nocy i będzie mi przykro- dlatego mówię ,że nie jest prawdziwy.
Pozdrawiam
Wycięłam za długi (powtórzony trzeci raz) cytat. Nalewka
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Guciu (jak mój żółw)
witam serdecznie i powiem, że jestem pod ogromnym wrażeniem tego co dokonujesz. Pięknie to wygląda i dużo pracy i serca wkładasz - to widać i czuć.
Nie jedno można podpatrzeć w Twoim, bo to Twój kawałek ziemi - Ty go tworzysz.

witam serdecznie i powiem, że jestem pod ogromnym wrażeniem tego co dokonujesz. Pięknie to wygląda i dużo pracy i serca wkładasz - to widać i czuć.
Nie jedno można podpatrzeć w Twoim, bo to Twój kawałek ziemi - Ty go tworzysz.

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...