Lecę zobaczyć, co było w poprzednim wątku
Mój Raj cz. IV
- klarysa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój Raj cz. IV
Grażynko, wpisuję się
.
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
- MamciaTerenia
- 1000p

- Od: 1 lis 2012, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko i ja się melduję w kolejnej odsłonie Twojego wątku
Kolorowy i smaczny początek!
Kolorowy i smaczny początek!
- Biedronka641

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Grażynko.
I ja przyszłam się przywitać w nowym wątku. Podglądałam i tak nie zauważyłam, bo już jest druga strona.
Warzywnik pierwsza klasa. Mój w tym roku mało mnie zachwycający,. Ja też wysiałam koperek i szparagówkę. Ładnie powschodziły to i może jeszcze zbór będzie. Ogród Ci pięknieje. Wanilka cudna.

I ja przyszłam się przywitać w nowym wątku. Podglądałam i tak nie zauważyłam, bo już jest druga strona.
Warzywnik pierwsza klasa. Mój w tym roku mało mnie zachwycający,. Ja też wysiałam koperek i szparagówkę. Ładnie powschodziły to i może jeszcze zbór będzie. Ogród Ci pięknieje. Wanilka cudna.
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Wyglądałam wątku,wyglądałam i zagapiłam się
Ale teraz już poczynania na bieżąco śledzić będę 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Grażynko u Ciebie to tak dla ciała, dla ducha, dla zdrowia i urody, wszystko i dla wszystkich, podoba mi się

- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Uwielbiam taką pogodę ,popada i dalej jest ciepło,
roślinki u nas codziennie teraz są podlewane naturalnie
Wiolu ozdoby są szczególnie dla wnuków ,żeby było im wesoło w moim ogrodzie
Moniu sesja zdjęciowa odbyła się po pieleniu
wiszące ogórki to pomysł mojego eMa
Marysiu uwielbiam ten letni czas z mnóstwem kwiatów i czymś dobrym do pojedzenia z własnej działki, wnusio rośnie godny następca ogrodowy
Klarysko miło cię gościć w moich skromnych progach, zapraszam częściej
Teresko cieszę się że będziesz dalej ze mną i moim ogrodem
Alu warzywnik może nie pierwsza klasa ale mój ,zdrowe i pożywne warzywka nam daje, koperek już prawie nadaje się do ścięcia i do zamrażarki, fasolka pewnie nam też urośnie,
Vanillka to weteranka w moim ogrodzie ,jest już trzeci rok i oby tak dalej piękniała
Marzenko witaj i zapraszam częściej
Iwonko super że jesteś , tak zgadza się ,moja działka to prawdziwy raj dla mnie i mojej rodzinki
Iwoniu czekam na Twój nowy wątek
bieżąca relacja z mojego ogrodu
niespodzianka
zakwitła ponownie róża New Dawn,wprawdzie kilkoma kwiatkami ale to zawsze cieszy,bo w zeszłym roku nie kwitła
mój przyjaciel Henryi cieszy moje oczy
Panowie Chopin i Mr Lincoln trzymają sztamę razem ponownie kwitną

Róża żółtko

fajna jest ,tylko żeby się nie pokładała
niecierpki mają dobre miejsce pod tarasem w półcieniu ,one tak lubią

liatria - przypomina mi miotełkę do kurzu

Wiolu ozdoby są szczególnie dla wnuków ,żeby było im wesoło w moim ogrodzie
Moniu sesja zdjęciowa odbyła się po pieleniu
Marysiu uwielbiam ten letni czas z mnóstwem kwiatów i czymś dobrym do pojedzenia z własnej działki, wnusio rośnie godny następca ogrodowy
Klarysko miło cię gościć w moich skromnych progach, zapraszam częściej
Teresko cieszę się że będziesz dalej ze mną i moim ogrodem
Alu warzywnik może nie pierwsza klasa ale mój ,zdrowe i pożywne warzywka nam daje, koperek już prawie nadaje się do ścięcia i do zamrażarki, fasolka pewnie nam też urośnie,
Vanillka to weteranka w moim ogrodzie ,jest już trzeci rok i oby tak dalej piękniała
Marzenko witaj i zapraszam częściej
Iwonko super że jesteś , tak zgadza się ,moja działka to prawdziwy raj dla mnie i mojej rodzinki
bieżąca relacja z mojego ogrodu
niespodzianka
mój przyjaciel Henryi cieszy moje oczy
Panowie Chopin i Mr Lincoln trzymają sztamę razem ponownie kwitną

Róża żółtko

fajna jest ,tylko żeby się nie pokładała
niecierpki mają dobre miejsce pod tarasem w półcieniu ,one tak lubią

liatria - przypomina mi miotełkę do kurzu

-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Grażynko,miły spacerek po ogrodzie ,jestem prawie najedzona i nawąchana ,róże pięknie powtórzyły kwitnienie,pozdrawiam 
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Grażynko a wiesz co ja zrobiłam, wykopałam moją gailardię i wyrzuciłam na kompost, nie mogłam już znieść tego jej rozkładania na wszystkie rośliny. Przyduszała je i środek kępy miała pusty. Brzydko ją potraktowałam
ale jest tyle innych ładniejszych odmian.
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Grażynko Witam, i ja pospacerowałam po Twoim ogrodzie
, jest super. Ogrod kwiatowy śliczny , masa kwiatów, dużo ślicznych ozdób, zawsze marzyłam o takich ale jakoś nie mam
, Wanilka śliczna, ja kupiłam nie kwitnącą i oczywiście oszukana, jest biała już drugi rok, podobnie kupiłam bardziej czerwoną , też biała, w sumie ma 4 białe bukietowe. Teraz jak kupię to kwitnącą .
Podoba mi się warzywniak, zwłaszcza,że ja też uprawiam dużo warzyw. Masz czyściutki, elegancki
, a ogórki takie jeszcze zielone. ja już 2 kolejne rzuty wyrwałam , teraz zbieram z 3-go, no i jeszcze wyszedł 4-ty
, nie wiem czy dojdzie , ale co mi tam
podobnie fasolka szparagowa, mam już 3 -ci rzut do jedzenia , a 4-ty wyszedł, mam nadzieję ,że jeszcze pojemy, zwłaszcza,ze Twój już spory. Będę tu zaglądać , zwłaszcza z powodu warzyw, bo tego jest chyba mniej na forum. jestem tu od niedawna , to jeszcze się rozglądam . Pozdrawiam karola
Podoba mi się warzywniak, zwłaszcza,że ja też uprawiam dużo warzyw. Masz czyściutki, elegancki
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Grażynko przyjaciel cieszy oko a i na śniadanko takie smaczne żółtko
śliczny kolorek tej różyczki 
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Nowy wątek, a ja zaspałam czy co? Ale jestem. Kwiat, trytoma od wnuka niesamowicie wielki.A ślimaczki ...prawie się przestraszyłam, ale spoko, będą odstraszały te prawdziwe. W moim warzywniaczku już powoli się pusto robi....Taka kolej rzeczy.Siejemy, a potem zbieramy i ...zjadamy
Widzę, że cynie też lubisz. Zobaczyłam u Ciebie taką postrzępioną, może znasz odmianę? Fajnie u Ciebie.
Widzę, że cynie też lubisz. Zobaczyłam u Ciebie taką postrzępioną, może znasz odmianę? Fajnie u Ciebie.
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko piękne są Twoje powojniki ,różyczki też ładne
,a latria u mnie już przekwitła szkoda bo bardzo ją lubię 
Pozdrawiam Alicja
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Martuś zapraszam na częstsze spacerki po moim ogrodzie i na kawkę na tarasik

Aniu też mnie denerwuje rozkładanie gailardi , ale jakoś szkoda mi jej wyrzucić,może jakieś podpory zastosuję
mój kolejny widoczek z tarasu

Iwonko bardzo chętnie spaceruję po Twoim ogrodzie ,tylko omijam z daleka te pełzające

Karolko witaj w moim ogrodzie, furtka zawsze otwarta dla gości ,Vanilka wychwalona aż poróżowiała jeszcze bardziej,warzywka nie chwaląc się oprócz cebuli są nie najgorsze jak na taką suszę ,dobrze że też uprawiasz warzywka ,będziemy wymieniać doświadczeniami
nie mam żab prawdziwych to może taka,z komisu za 5 zł , trzeba jej zrobić malowanko

Marysiu czasami trzeba pożartować , pouśmiechać się ,jak wejdę na działkę to świat wydaje mi się taki piękny , z dobrego miejsca nie chce się wychodzić

Małgosiu nie zaspałaś ,to jest taki czas że więcej czasu spędzamy w ogrodach ,ja też tak mam , nawet tam przetwory przygotowuję , czuć już jesienne powietrze ,noce zrobiły się chłodne,
cynie wystarczy że są ,nie przywiązuję wagi do ich nazw, dzięki nim jest na działce bardzo kolorowo, w tym roku kupiłam białe,przynajmniej takie miały być,ale niestety nie jest to biel o jakiej myślałam

jeszcze coś energetycznego

i spokojnego

spokojnej nocki kochani

Aniu też mnie denerwuje rozkładanie gailardi , ale jakoś szkoda mi jej wyrzucić,może jakieś podpory zastosuję
mój kolejny widoczek z tarasu

Iwonko bardzo chętnie spaceruję po Twoim ogrodzie ,tylko omijam z daleka te pełzające

Karolko witaj w moim ogrodzie, furtka zawsze otwarta dla gości ,Vanilka wychwalona aż poróżowiała jeszcze bardziej,warzywka nie chwaląc się oprócz cebuli są nie najgorsze jak na taką suszę ,dobrze że też uprawiasz warzywka ,będziemy wymieniać doświadczeniami
nie mam żab prawdziwych to może taka,z komisu za 5 zł , trzeba jej zrobić malowanko

Marysiu czasami trzeba pożartować , pouśmiechać się ,jak wejdę na działkę to świat wydaje mi się taki piękny , z dobrego miejsca nie chce się wychodzić

Małgosiu nie zaspałaś ,to jest taki czas że więcej czasu spędzamy w ogrodach ,ja też tak mam , nawet tam przetwory przygotowuję , czuć już jesienne powietrze ,noce zrobiły się chłodne,
cynie wystarczy że są ,nie przywiązuję wagi do ich nazw, dzięki nim jest na działce bardzo kolorowo, w tym roku kupiłam białe,przynajmniej takie miały być,ale niestety nie jest to biel o jakiej myślałam

jeszcze coś energetycznego

i spokojnego

spokojnej nocki kochani
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Grażynko
widoczki takie piękne i trawka zieloniutka
wpraszam się na kawkę na tarasie
i delektuje się ślicznymi różami