Roslinki podlane i łatwiej dojda do siebie

Praca na działeczce nie ucieknie

Beaby,tak już mam że jak się do czegoś zabieram to staram się podchodzić do tego profesjonalnieBeaby pisze:No to jestem pod wrażeniem, że aż tak profesjonalnie podeszłaś do tego trawnika. Ale tak jak piszesz - wartało!
Dasz radęBeaby pisze:Mnie to też czeka, ale tymczasowe "truskawkowe pole" mnie powstrzymało. Potem muszę też tak się postarać, z tym, że jeszcze muszę z wielkimi nierównościami również powalczyć, bo jak na razie to koła od kosiarki strajkują..
Tak tak ...tylko to nie był deszczyk tylko ulewaBeaby pisze:A ja tam w czasie deszczu dłubię, jeśli mam tylko ochotę - peleryna i cholewki daja radę. To też ma swój urok i nawet jakieś tam plusy
Wiolus,Cieszę sięwiolamanka pisze:Danutko to tylko się cieszyć,że pada![]()
Kochana roślinki od Ciebie mają się rewelacyjnie ,aż sama się dziwię i zastanawiam się co im zrobiłaś,ze mają się tak dobrzewiolamanka pisze:Roślinki podlane i łatwiej dojda do siebie![]()
A to prawdawiolamanka pisze:Praca na działeczce nie ucieknie
Witaj BeabyBeaby pisze: Co będzie dalej? Dalej znowu będzie pięknie i jeszcze piękniej u Ciebie!
Kochana staram się ,ale jak to w życiu nie zawsze wychodziBeaby pisze: Bo profeskę widać w każdym calu![]()
Służę pomocąBeaby pisze:Jak będę na etapie walki z trawnikiem, to popytam Cię co i jak.
Dziękuję ,mam nadzieję że na jednym kwiatku się nie skończyBeaby pisze: Ładna kalia
Ja równieżBeaby pisze:z konwalikiem spotykam się pierwszy raz. Liczę na zdjęcia z kolejnych etapów wzrostu tej roślinki.
Niestety muszę oprysk powtórzyć bo u mnie padało to za mało powiedziane i mam wrażenie że oprysk nie zdążył porządnie zadziałaćBeaby pisze:Ja też tego samego dnia pryskałam co Ty, ale mimo deszczu wczoraj widziałam, że mszyce zostały pokonane - więc chyba się udało na jakiś czas. Piszę to, bo też myślałam czy nie powtórzyć oprysku. Ale jest ok.
DziękujęBeaby pisze: Moja róża czerwona musi się teraz zmobilizować i zakwitnąć dla Ciebie jak najszybciej...
Podpytałam Gabi bo u niej je wypatrzyłamBeaby pisze:A te fioleciki Dorotkowe też się świetnie prezentują - i też ich nie znam
Będzie mi bardzo miłoPaulii pisze: Będę stałym gościem, jeśli pozwolisz