Dopełzłam do Ciebie kochana.
Wiosną masz już kolorową w ogródku i to się liczy, ciepłe dni napawają optymistycznie. Chociaż jutro ma być zdziebko gorzej niż dzisiaj. Ale ważne, że wszystko ruszyło z zielenią.
Marzka jeszcze wiosna sie nie skończyła, a on już szuka lata .Cudnie wyglądają te kwitnące drzewa owocowe .Rabarbar masz już do jedzenia??? a ziele miłości już do rosołku
Jadziu -Rabarbar? to moje ...jak im tam ooooo sklerozo ... chabry a i lubczyku tez nie pokazałam więc nie wiem ,który to miałby być
dzisiaj trochę z innej beczki
Taki kwiatuszek niech Was nie zmyli tytuł filmiku
Marzanko ja po prostu zadałam pytanie czy już masz na ogródku rabarbar i miłosne ziele .Dzisiaj rosołek miałam ze świeżym lubczykiem i świeżą pietruszkowo- selerową zieleniną .Pychotka .Głaskanko dla podróżnika Franka ,ale ma jakieś smutne oczy .Moje majówki też zapaczkowane, a nawet róże O co chodziło z tym Ifejonem -Ipheionem
serdecznie witam zapomniany wątek i nie zapomnianych przyjaciół . kochani ostatnio mnie tu bardzo mało ale jeżeli macie ochotę się ze mną częściej spotykać zapraszam tu https://www.facebook.com/pages/Szyde%C5 ... 2913919037
Cisza i spokój to podstawa w tym hałaśliwym świecie, a znaleźć wytchnienie wśród zielenie, pięknie kwitnących drzew i z psem przyjacielem u boku bezcenne Pozdrawiam.