Ale, uczta dla oczu ... , bo od kilku już lat, wybieram się tam jak sójka za morze
Zawsze coś stoi na przeszkodzie.. ale MUSZĘ odwiedzić znajome szlaki .. i Czantorię ..
Zazdroszczę mieszkańcom klimatu i tych widoków .., tylko , tak sobie myślę ... biedne tam są dzieci ..
.. mają pod górkę do szkoły, albo ze szkoły
po raz kolejny je oglądam.......
Wrzesień był moją ulubioną porą na górskie wędrówki. Drzewa mieniące się kolorami, zdecydowanie mniej ludzi na szlakach i zazwyczaj piękna w tym okresie pogoda.
Świetny pomysł Grazynko!!Dla takiego laika górskiego to piękne widoki.W górach byłam 2-3 razy bo zawsze za daleko ,brak czasu itd...Jak bardzo róznią się te krajobrazy od mioch rodzinnych.Bardzo podobają mi się chałupy i domy miejscowej ludnosci-są takie malownicze no i ten drewniany element
Zgadzam się Grażyno, w jednym z moich poprzednich postów napisałam, że wrzesień mz to najpiękniejsza pora roku w górach.
Czekam niecierpliwie na kolejne piękne zdjęcia
Witam
widzę, że pokazywane są fotki z mojej miejscowości i okolic. To prawda, że jesienią jest najładniej, zwłaszcza, że już tyle ludzi nie odwiedza nas w tym czasie i można spokojnie powędrowac szlakami. Polecam również Wisłę na wiosnę- kiedy najpiękniej wyglądaja buki, a wszędzie jest niesamowicie zielono!
Witaj Calla.
Witam krajankę z Beskidów. Zapraszam Cię do wspólnego tworzenia tego tematu. Jeżeli masz jakieś fotki przedstawiające piękno naszego regionu to wstaw je tutaj. To temat czysto górski - przyrodniczy.Im więcej tym lepiej.