Paulinko nasze wątki będą teraz raczej "wspominkowe" na podtrzymanie pogody ducha więc i zdjęcia energetyczne
WitamMaryniu - co mam to pokażę w ciemne,zimne wieczory zimowemarpa pisze:Załapałam się i ja na retrospekcję z Twojego ogrodu![]()
Fajnie się ogląda a jak jeszcze zimą będziesz pokazywać to będzie![]()
Agnieszkoaguniada pisze:Dorciu, witam serdecznie w kolejnej części wątku!
Zdjęcia na otwarcie takie śliczne, optymistyczne - aż mi się wiosny zachciało![]()
Pozdrowienia,
A
Ewciu witajewa_rozalka pisze:Dorociu , jaki piękny jest Twój ogród i cieszę się , że mogę jeszcze się w nim pokazać i przywitać się w nowej części .Powitania są zawsze bardzo przyjemne .![]()
Aniu nasionka dotarły ?nyna76 pisze:I ja się witam z Dorcią i jej ogródkiem i głową pełną pomysłów. Jak zawsze oglądam , podziwiam, uczę się.
Nie chodzi o podziękowania , ale wiesz czasem listy ginąnyna76 pisze:Tak, dotarły, właśnie zabiłas mnie tym pytaniem, bo dałabym sobie głowę uciąć, że dziękowałam za nasionka na forum i na PW... , ale sprawdzam i nie widzę
Wybacz mi proszę tę przeokrutną gafę![]()
Dotarły całe i zdrowe, az cała chodziłam z podniecenia Już rozpowiedziałam jakie dobre dusze są tu na forum, które poratują w potrzebie.
Jeszcze raz dziękuję i przepraszam.![]()
Piwko na zgodę?
Ale jaką wiosnę będę miałaaage pisze:Szalejesz