Aniu ale Ty pędzisz kochana z tymi wątkami ,a pamiętam jak niedawno pytałaś się mnie czy możesz już otworzyć swój wątek .Podziwiam Twój ogród te dorodne roślinki jak ja go lubię
Witaj Aniu w nowym wątku. Każdy z nas cieszy się zmianami w ogrodach,cieszymy się każda nową roślinka każdym pąkiem czy kwiatem.Zmiany bardzo widoczne.Pozdrawiam.
WitajcieAmara-Małgosiu ; bwoj54-Bogusiu; Malgosiu1960; anym-Aniu; kasia_rom-Kasiu; heliofitka-Iwonko ; slanka-flora-Sławku ;tesia39-Teresko; an-ka-Aniu ; marpa-Maryniu;sweety-Aniu,Maska-Marysiu;MID2006-Madziu; Comcia-Mariolu; aguniada-Aguś; ewa_rozalka-Ewo;Biedronka641-Alu; dorcia7-Dorotko; koziorozec-Martuś; iwona0042-Iwonko; Renata1962-Reniu; roza333-Justynko;Darmokot-Michale;lawenda-Ulu;jonatanka-Asiu; korzo_m-Dorotko; mar33-NMrysiu
Czas szybko leci.I wątek kolejny i lato nam ucieka pomału Dziękuję wam wszystkim za miłe słowa.Czas przeobrażeń to czas i wytężonej pracy w ogrodzie,,,która chyba nigdy się nie kończy
dziś jeszcze floksy;
i hortensje;
kyushu
hortensja vanille fraise
Renate
i lilie
Burlesca
Aniu
zmianę przeogromne .Zamieniłaś łąkę w piękny ogród duże pracy w to włożyłaś ,ale efekt wynagradza wszystko ...Floksy u mnie też kończą pomału kwitnienie .Zakwitnie jeszcze tylko jedna nowa odmiana .Hortensje mają teraz swój czas .Pięknie się przebarwiają