Miło mi Helenko że zawitałaś do mego ogródka.
Pooglądaj sobie, furteczka otwarta a ja dorzucę parę fotek. Ritausma NN Sliczna jest, ma takie asamitne płatki Cleome Piruette i Floksy Hortensja i Floksy
Szałwia i clematis Durandi
Elu pięknie masz ,jestem zachwycona Twoim ogrodem .Sadzoneczka ,która ma kolorowe listki ,to rdest Red Dragon ,rośnie bardo duży i puszcza rozłogi .Bardzo efektowna roślinka
No jak Elu mogłam przeoczyć to że założyłaś swój wątek Poszłam aż do domu po okulary żeby dobrze widzieć Bardzo dużo zrobiłaś na działeczce i bardzo gustownie Kolekcja róż powalająca ,ja trochę odbudowuję swoją kolekcję po ubiegłym roku ,jak mi wymarzły ,ale do tej liczby nigdy nie dojdę bo mam wielki miszmasz i mam wszystko Powiedz jak w tych upałach zachowują Ci się róże Moje tak słońce pali że jeden dzień i po kwiatach Będę stałym gościem u Ciebie ,wpraszam się
Skorzystałam z zaproszenia i odwiedziłam Twój wątek. Jestem pełna podziwu dla ogromu pracy, którą włożyłaś w swoje rabatki. Królewny różyczki są bardzo zdrowe i okazałe. Cudnie się prezentują.
Jak dobrze że dałaś znać o swoim wątku .Ładnie u Ciebie .To zielsko ode mnie to rdest -Purple Fantasy .Ale się zmieniłaś "Ela ogrodniczka " niepodobna do Eli w Sulejowie
Cleome ciernista piękna -moja dopiero ma pączki .
Miło Was powitać w moim maleńkim królestwie Elu Halinko Olku
Ela, moje róże prawie wszystkie rosną w pełnym słońcu i jakoś dają radę,jedne lepiej inne mniej.
Nie musisz się wpraszać zajrzeć zawsze możesz nawet w realu,ZAPRASZAM.
Halinko,dzięki za pochwały,miło mi.
Olku, a co Ela ogrodniczka Ci się nie podoba ? moim zdaniem fajna jest.Moje Cleome już wszystkie kwitną a są z mojego siewu.
Elu, ja też wpadłam popodziwiać twój ogród, może nie jest wielki ale za to pięknie obsadzony Tyle cudnych róż i innych kwiatów zgromadzonych w jednym miejscu , napatrzeć się po prostu nie można