E-mienta, witaj
leszczyna, bodziszek Laura mam dopiero od wiosny. Faktycznie rośnie wysoko, trzeba by mu jakieś podpórki za rok przygotować. Może się zagęści, liczę na to, bo piękny.
Małgocha, super, hortensja zidentyfikowana! Dzięki.
Georginia, witaj i dziękuję za wizytkę. Mam nadzieję, że częściej bęziesz wpadać
Frida, oj Danusiu, podczytywaczko niepoprawna, ale cieszę się, że gdzieś tam w sieci jesteś i zerkasz do mnie
Agness, witam Agnieszko, to jedziemy dalej z tym wózkiem
jolu1, oj, tak, napakowany to ten mój ogródek jest po brzegi, a jeszcze teraz jeżówki chcę upchnąć. Muszę coś wyeliminować.
ilonko, teraz faktycznie pustawo na FO i nie ma się czemu dziwić. Każdy raduje się pogodą i nabiera energii na później. Ja na razie nie mam uroplu, więc czasem czytam FO, żeby nie wyjść z wprawy. Zawsze niecierpliwie czekam na wizyty od forumowiczów i za każdy niezmiennie jestem bardzo wdzięczna.
semper, dziękuję ci bardzo, ale taki ogródek jak mój, to każdy może mieć. To nie kwestia kasy, tylko raczej pracy własneji cierpliwości. Pomalutku wszystko można sobie urządzić po własnej myśli. Powodzenia
Lineta, ach ta biała róża (Stephanie Baronin) oczarowała w tym roku niejednego, kto ją zakupił. Jest wyjątkowa pod każdym względem. Gdybyś miała wybierać, to badzo ci ją polecam.