Cieszę się, że tu jestem
Mój storczykowy wątek
Re: Mój storczykowy wątek
Magdzia, Dufin baardzo mi miło
Cieszę się, że tu jestem
Walczę teraz sama z sobą, bo non stop siedzę na Allegro i innych stronach w tym celu, żeby tylko pooglądać... albo sama się łudzę tylko
im więcej oglądam Waszych kwiatów, tym więcej okazów znajduje się mojej liście marzeń. Mam jeszcze trochę miejsca na parapetach... ehh
Cieszę się, że tu jestem
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
haha.. mam to samoCiku pisze:Walczę teraz sama z sobą, bo non stop siedzę na allegrooo i innych stronach w tym celu, żeby tylko pooglądać... albo sama się łudzę tylko![]()
Cześć Ciku
MM wg mnie gwiazda kolekcji
Też na niego polowałem/ję, ale że po drodze dochodziły inne, to ograniczam się do podziwiania go na forum
Normalnie jakaś forumowa głupawka na jego punkcie 
MM wg mnie gwiazda kolekcji
Niedawno? Ja tam ciągle trafiam na Wasze rozkminki na jego tematactus pisze:Ten ostatni do zludzenia przypomina Phal.Magical.Niedawno o nim pisalysmy
Jaka tam glupawka
Ladniutki jest i tyle.I bardzo dlugo kwitnie 
Aniu ja mojego dostalam na Walentynki ,mial mnostwo rozwinietych kwiatow i wyobraz sobie kwitnie caly czas ,dwa tylko przekwitly i odpadly
- Dufin

no właśnie woskowe podobno dłużej kwitną, więc jakby pociągnął te 3 miesiące jak u Ciebie to bardzo bym się cieszyła 
On musi juz kwitnac przynajmniej z 4 albo i wiecej
- kahim

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Ciku, ten fioletowy z jasną obwódką jest niezwykły 
Wygląda jak trójkąt z warżką
Cała reszta też pikna!
To uzależnienie tak niewinnie się zaczyna....
Wygląda jak trójkąt z warżką
Cała reszta też pikna!
To uzależnienie tak niewinnie się zaczyna....
pozdrawiam,Asia
Pozdrawiam,
Marta
Marta
Marta25 pisze:Ciku, witaj na forum!
Fajnie, że w końcu zdecydowałaś się pokazać nam swoją kolekcję!!
Masz same piękności!!
Ostatnio też skusiłam się na MM, kompletnie mnie zauroczył
W rzeczywistości kwiatki są o wiele delikatniejsze niż jakby się wydawało po zobaczeniu zdjęć. Może zdradzisz, jaki masz sposób na swoje miniaturki? Ja miałam do tej pory tylko jedną, ale nie udało mi się jej uchować (zalany stożek wzrostu). Mam jednak chęć kupić sobie jakiegoś malucha - są śliczne i zajmują mało miejsca
Co do tych miniaturek Marto to sama już nie wiem jak z nimi postępować. Nie miałam jeszcze kwitnienia własnego miniaturek, jedna wypuściła hmm nie wiem co to nawet jest, ani pęd, ani korzonek ani pojedynczy listek. Z dołu od trzonu dwa nowe... tak jakby dwa złączone listki hmm zrobię zdjęcie i wkleję. Reszta przekwitła więc czekam na rozwój wydarzeń.
-- 29 maja 2013, o 16:43 --
Ostatnio skusiłam się i zamówiłam z All storczyka midi, jak na midi ma duże kwiaty, został 1 po przesyłce.

- Dufin

No to może basak keiki? ;)Ciku pisze: jedna wypuściła hmm nie wiem co to nawet jest, ani pęd, ani korzonek ani pojedynczy listek. Z dołu od trzonu dwa nowe... tak jakby dwa złączone listki hmm zrobię zdjęcie i wkleję. Reszta przekwitła więc czekam na rozwój wydarzeń.