Patrzę na to FOTO i chyba liście są inne od liści u Twojej rosliny ale uważam,że nie masz powodu do zmartwienia,reklamuj z odstępstwem do zwrotu rosliny,przecież tyle nadziei z nią wiązałaś uprawiajając przez zimę....
Dalechampia aristolochiifolia
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Delachampia lub Dalechampia
Pokajać nie,nie musisz się...
Patrzę na to FOTO i chyba liście są inne od liści u Twojej rosliny ale uważam,że nie masz powodu do zmartwienia,reklamuj z odstępstwem do zwrotu rosliny,przecież tyle nadziei z nią wiązałaś uprawiajając przez zimę....
- lucy23-61
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2011, o 21:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fakt, nie powiem, piękna tyle,że nie ona
Karo, sama nie zamawiałam, dołączyłam do zamówienia.Nie będę jeszcze dziewczynie głowy zawracać.
Karo, sama nie zamawiałam, dołączyłam do zamówienia.Nie będę jeszcze dziewczynie głowy zawracać.
- lucy23-61
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2011, o 21:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marcinie, w jakich warunkach ją zimujesz?
U mnie kupiona wiosną tego roku(to już na pewno ona), trochę przyrosła,m niestety nie zakwitła.
Naczytałam się,że ciężko znosi warunki zimowe.Stoi na parapecie, część liści zasuszyła, miejmy nadzieję, że nie uschnie do wiosny.
U mnie kupiona wiosną tego roku(to już na pewno ona), trochę przyrosła,m niestety nie zakwitła.
Naczytałam się,że ciężko znosi warunki zimowe.Stoi na parapecie, część liści zasuszyła, miejmy nadzieję, że nie uschnie do wiosny.
- stokrotka12311
- 500p

- Od: 18 gru 2006, o 00:43
O super
Czy przez całe lato w mieszkaniu uprawiasz
Moja od wiosny ...w ogrodzie
Czy przez całe lato w mieszkaniu uprawiasz
Moja od wiosny ...w ogrodzie
Re: Dalechampia aristolochiifolia
Trochę czasu minęło , jak się mają Wasze Dalechampie ? Jak je uprawiacie ,czy chętnie kwitnie ?
-------------------
pozdrawiam :)Lucyna
-------------------
pozdrawiam :)Lucyna