Witam cieplutko Gosiu , no niestety nie przechowuje juz wysłanych zamówień , więc nie powiem ci czy ja masz ? Ostatnia zime pięknie przezimowała , więc powinno być ok ,tym bardziej ,że maja ciepłą kołderkę .
Jedyny problem gdy jest śnieg może być z nornicami , one lubia ich korzenie , wiem bo jak jest śnieg to zawsze z nimi walczę .
Yvona witam również bardzo cieplutko w moim nowym wątku.Bardzo mi miło ,myślę tak sobie ,że chyba troszkę pomogłam zmienić pogląd wielu osób iż chryzantemy tylko na 1 listopada .
Dobrze ,że niedługo w realu będziemy mogli podziwiać kolorki .
slanka-flora ,E@K66 dziękuje , w moim ogrodzie 80 % to chryzantemy .Miejsce znalazły również u mnie inne rarytaski , stopniowo będe je pokazywał , więc zapraszam serdecznie .
imwsz tak dochodzimy i pomału zapominamy , dzisiaj nawet troszke poszalałyśmy na dworze .
A doniczkowce mają się dobrze oprócz jednej odmiany , ale pewnie za bardzo się stresuję na zapas.Rosna jak szalone .
To teraz moje rarytaski
miniaturka
n.z
miniaturka Stello
n.z
Rosa Corsage
Solid Geometry
Strawberry Candy
n.z
n.z
LULLABY BABY
Dzisiaj było wspaniale , śnieg idealnie się lepił , więc stworzylismy takich dwóch przystojniaków .
Margo2 to masz super , ja znimi juz przestałam wlaczyc tyle ich jest , zima daje im orzechy wtedy mam mniej strat , którego roku szukałam chryzanyem bo mi zgineły, ale odnalazły sie w tunelach norek .
No misumy poczekac do jesieni wtedy będzie pewne na 100%
sweetydziekujęmy , przystojniaki z nich .
Babciu ta ostatnia to Barbarossa puzna odmiana zakwita w pazdzierniku , jedt drobna , ale cudna .
Goryle nasze p[ilnuja chryzantem przed mrozem , ale się usmiałysmy ,ze az M przybiegł zobaczyc naszych chryzantemowych goryli .
Witam.
Ale urocze są te liliowce,szczególnie te pełne;chryzantemki też śliczniutkie,ale ta różowa
bije po oczach.Zawsze chętnie tu zaglądam,
bo piękności pokazujesz
Pozdrawiam Danuta.