Kiedy zabrakło mi tunelu lewizju juz nie miałam
 miałam dużo z nasion.
  miałam dużo z nasion.
 miałam dużo z nasion.
  miałam dużo z nasion.

. Będę zaglądać bardzo często
. Będę zaglądać bardzo często  .
.
Witaj Anitko,moim robię jedynie daszki na zimę,pewno wiesz nie lubią wody w rozetach posadzone pod lekkim kątem, szkoda ze ci wyleciały.Anitaaa pisze:Wiesiu,u siebie trzymałam w donicach na zimę wnosiłam do tunelu tam miały sucho.
Kiedy zabrakło mi tunelu lewizju już nie miałammiałam dużo z nasion.

Bardzo ładny i zadbany ogród ,uważam jak poprzednicy nic nie ma do zmian
 Bardzo ładny i zadbany ogród ,uważam jak poprzednicy nic nie ma do zmian
 ,to bezproblemowe krzewy.
 ,to bezproblemowe krzewy.

dziś piękny i słoneczny dzień był umnie pewnie będzie mrozna noc oj niech ta zima idzie precz...chcę wiosny
  dziś piękny i słoneczny dzień był umnie pewnie będzie mrozna noc oj niech ta zima idzie precz...chcę wiosny  
  u mnie drzwi otwarte
 u mnie drzwi otwarte  tez juz odnalazłam Cię ,tak wszystko szybko tu idzie ze nie mogę nadążyć ,zobaczymy czy szybko nabiorę
 tez juz odnalazłam Cię ,tak wszystko szybko tu idzie ze nie mogę nadążyć ,zobaczymy czy szybko nabiorę   wprawy
 wprawy tak juz jest ,jestem szalona ,a zmiany muszą być zeby ogród nie  stał się monotonny, ciągle kręcą mnie jakieś pokusy roślinkowe
 tak juz jest ,jestem szalona ,a zmiany muszą być zeby ogród nie  stał się monotonny, ciągle kręcą mnie jakieś pokusy roślinkowe  jak tu nie szaleć jak ciągle kuszą nowościami
 jak tu nie szaleć jak ciągle kuszą nowościami  

nie bądz skromna wiem ze masz dużo ciekawości do pokazani
 nie bądz skromna wiem ze masz dużo ciekawości do pokazani  
  wiem ze swojego doświadczenia, a ja będę czekać na mieczyki od Ciebie ale będą oczka się uśmiechały
 wiem ze swojego doświadczenia, a ja będę czekać na mieczyki od Ciebie ale będą oczka się uśmiechały  
  ,zawsze coś przybędzie ....tu się dosadzi , gdzieś przesadz i tak jest... z nami kolekcjonerkami
 ,zawsze coś przybędzie ....tu się dosadzi , gdzieś przesadz i tak jest... z nami kolekcjonerkami 

w słoneczne mrozne popołudnie  znów kekko sypie sniegiem i mrozi ,jak ja chcę juz wiosny... cieszyc się budzacą przyrodą  i moimi kwiatami
  w słoneczne mrozne popołudnie  znów kekko sypie sniegiem i mrozi ,jak ja chcę juz wiosny... cieszyc się budzacą przyrodą  i moimi kwiatami