Ogródek Agness

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Agness

Post »

Eluniu , bo to chyba tak jest, że wraz z Nowym Rokiem zwiększa się tęsknota za wiosną..... wydaje się coraz bliżej, święta to chyba taki punkt po którym wszystko nabiera tempa :lol:

Witaj Marysiu, cieszę się, że jesteś ;:196

Izuniu dziękuję za miłe słowa ;:196 Zdjęcia w większości odgrzewane, mój ogródek niewielki więc i wszystko pokazuję na bieżąco, dlatego też postanowiłam zamknąć wątek na wiosnę, nie chciałam Was zanudzać tymi samymi widokami...... no ale przecież nie mogłam już bez Was wytrzymać :roll:

Martuś kochana, dziękuję ;:196 Mam nadzieję, że nie zanudzę Was powtórkami :wink:

Witaj Jagódko ;:196 Faktycznie już coraz bardziej tęskno do ciepełka, słoneczka i spacerów po pachnącym rozgrzanym ogródku, ale już teraz to szybciutko zleci, już wiosna za progiem :D

Krysiu witaj ;:196
Dziękuję za miłe słowa :D mój ogródek taki nieco buszowaty, ale ja kocham taką obfitość i różnorodność :D
Różyczek mam niewiele, tak jak pamiętasz wiele straciłam zeszłej zimy i tak bardzo mi było przykro z tego powodu, że postanowiłam więcej nie dosadzać, miejsca po nich bardzo szybko zapełniły się..... teraz już mi przeszło....ale już nie mam miejsca, żeby coś dosadzić.... W tej chwili zostało mi może 40 krzaczków.....a może nawet mniej....

Aniu bardzo się cieszę że jesteś ;:196 , mam nadzieję, że nie znudzą się Wam znane już widoczki....
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziś pokażę moje ulubione wiosenne maluszki - szachownice :D

Kostkowata
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Michajłowskiego

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Witaj Jolu :wit
Dzisiaj z Nowym Rokiem chyba kilka ogródków zostało otwartych , to znak bliskiej wiosny 8-) :D

Kasiu witaj, cieszę się, ze jesteś ;:196
Planów trochę mam, chociaż w ogródku już poszaleć zbytnio nie mogę, bo jak wiesz nie jest duży i już baaaardzo pełny :roll: :lol: Ale chcę przerobić rabatę pod tarasem, bo ciągle mi ,,nie leży,, i to wczesną wiosną, bo będę przesadzała hortensje bukietowe, muszę zmienić też kompozycję pod migdałkiem, powykopywać liliowce a na ich miejsce chcę zrobić obwódkę z berberysków Admiration, niestety już cały poprzedni sezon polowałam na nie i nie dostałam, mam nadzieję, ze teraz mi się uda....
Wczesną wiosną chcę też zmienić aranżację tarasu i zlikwidować dużą ilość różnych donic dookoła domu, zastępując je drewnianymi skrzyniami...... to wszystko plany na wiosnę....a co później....zobaczymy :wink: :lol:

Małgosiu dziękuję , cieszę się, że chcecie odwiedzać mój ogródek ;:196

Majeczko , bardzo Ci dziękuję ;:196 Cieszę się, ze jesteś ;:196

Aguniu
kochana jesteś , bardzo Ci dziękuję za miłe słowa ;:196 i cieszę się, ze chcecie do mnie zaglądać, że widoczki z mojego niewielkiego ogrodu nie nudzą się Wam....

Marysiu bardzo dziękuję Ci za miłe słowa i cieszę się, że mnie odwiedzasz ;:196

Witaj Iwonko mam nadzieję, ze w tym sezonie spacer po moim ogródku odbędziesz i w realu ;:196
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś super że otworzyłaś nowy wąteczek nie czekając wiosny :D lubię do Ciebie zaglądać ładować baterie , a że do wiosny jeszcze troszkę to wspominajmy i cieszmy się że już lada moment....
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Coś mnie tknęło... i oto jestem. Całe szczęście, że nie czekałaś do wiosny, bo takich widoków nam teraz potrzeba :heja
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

O, jak fajnie, że masz taka "słabą silną wolę" :D Uwielbiam buszować po Twoim ogródku ;:138
Cos mi sie kojarzy, ze miałam te szachownice Michajłowskiego... tylko gdzies mi sie zapodziały....i nie mam.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Eluniu , bardzo się cieszę, że lubisz do mnie zaglądać, ja do Ciebie również ;:196 No nie wytrzymałam do wiosny..... domyślałam się , że tak ze mną będzie :roll: :lol:

Wandziu cieszę się, że jesteś ;:196 Faktycznie tęsknimy już do kolorowych letnich widoków.... Ale już po nowym roku to szybciutko zleci do wiosny :D

Ewuniu witaj, dziękuję za miłe słowa ;:196
Szkoda, ze Twoje szachownice się zapodziały, mam nadzieję, że po zimie moje będą nadal w ogródku..... po ogromnych zeszłorocznych stratach już niczego nie jestem pewna :?
Awatar użytkownika
PiotrekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2011, o 08:42

Post »

Pięknie u Ciebie , wszystko dopieszczone, kolorowo i kwitnąco. Widać że kochasz kwiaty ;:63
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Witaj Agnieszko-kolejny piękny ogród do zwiedzania-muszę przelecieć Twoje wątki -zapisuję się u Ciebie :)
Awatar użytkownika
maryla-56_56
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2009, o 19:18

Post »

Nie nudzą ;:185 , śliczne widoki.
Z przyjemnością oglądam. :D
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Ale ze mnie gapa :oops: Dlaczego nie trąbisz wszem i wobec , że otworzyłaś wątek ogrodowy ?
Kliknęłam przez przypadek , bo chciałam wejść do kuchennego , a tu taka niespodzianka .
Cieszę się znów będę mogła odwiedzać jeden z moich ulubionych ogrodów na FO .
Pozdrawiam Cie serdecznie ;:196
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Aga jak ja lubię te urocze zakątki w Twoim ogrodzie a najważniejsze że oglądane w realu też są urocze.
Czytam ze masz ciekawe plany na nowy sezon-życzę realizacji w 100%
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

:wit

Skorzystałem z Twojego zaproszenia. Ogród masz na prawdę piękny , taka różnorodność roślin. Lilie masz zachwycające ;:oj Szachownice oczywiście też ładne. :wink:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piotrku witaj w moim ogródku :wit Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa :D Kwiaty faktycznie kocham i bardzo lubię przy nich pracować, to prawdziwa przyjemność i lekarstwo na stres :D

Ewuniu witaj ;:196 będę wspominała poprzedni sezon, więc na bieżąco będą widoczki z ogródka, zapraszam serdecznie :D

Marylu dziękuję i bardzo się cieszę, że zaglądasz ;:196

Aguś ano otworzyłam, nie wytrzymałam do wiosny, bardzo mi Was brakowało i ogrodowych pogaduch również ;:196
Bardzo się cieszę , ze jesteś i również bardzo pozdrawiam ;:196

Joluś dziękuję bardzo ;:196 i za miłe słowa i za życzenia dotyczące spełnienia planów.... mam nadzieję, ze podołam. Najbardziej zależy mi na ubraniu tarasu w nową szatę, bo on jakiś taki goły i ,,nie leży mi,, ale już mam koncepcję jak go zmienić i mam nadzieję, że w realu będzie równie atrakcyjny jak w mojej wyobraźni :roll: :lol:
Mam nadzieję, że w tym sezonie będziesz niejednokrotnie wędrowała moimi ogrodowymi ścieżkami ;:196

Kriss witaj, bardzo miło mi, że odwiedziłeś mój ogródek :D
Dziękuję bardzo za miłe słowa :D Lilie to moje ukochane kwiaty, mam nadzieję, że pięknie przetrwają zimę i w przyszłym roku znów będą czarować urodą i zapachem :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, cieszę się że mnie mobilizująco podrażniłaś,

ogród jak z bajki, u mnie niemożliwy do stworzenia,

pomidory górą, ale wchodząc do Ciebie, nic mi już nie trzeba :D
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agatko witaj kochana, jak miło, ze wpadłaś do mojego ogródka ;:196
Pomidorki u mnie też są ,ale w pigułce, jest specjalnie dla nich wybudowana szklarenka :D to wielki konik i miłość mojej mamy. Jeszcze troszkę i nasze parapety zazielenią się od rozsady tych pyszności :D

Teraz może coś wiosennego :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”