Kochani, bardzo dziękuję za liczne odwiedziny!
Śnieg faktycznie zsuwa się z dachu, ale nie było go dużo, więc trudno ocenić potencjalne szkody wyrządzone rabacie hortensjowej, która jest w planach... tak, cały czas w nich pozostaje, bo myślę, że nie ma się o co obawiać!
Fiwonko, witam nowego gościa serdecznie i miło mi, że zaglądasz do mojego ogrodu!
Przemku, Moniko, Kasiu, Asiu, Marzenko, Nutka, Wandziu, Rewi - cieszę się, że jeszcze się Wam nie znudziło bywanie w moim świecie
Gosiu, w zasadzie zamierzałam zaczekać do 2013, ale stwierdziłam że dla niektórych przesądnych to może być zbyt dużo i przestaną przychodzić do mojego zakątka
Robaczku, Ty jak zawsze z ciepłym słowem - dziękuję że mi towarzyszysz i służysz radą!
Edytko, moje koty to jak najbardziej moje koty! ;-))
Jagi, czuję się wspaniale mogąc sprawić Ci przyjemność zdjęciami... sama cenię sobie szerszą perspektywę w innych forumowych wątkach - dzięki niej można sobie wyobrazić otoczenie w jakim nasi forumowi znajomi na co dzień przebywają... Mam nadzieję, że nie zawiodę Cię kolejnymi pomysłami na ogród
Tereniu, dziękuję za serdeczne słowa i miły komentarz... koty wygłaskane jak zawsze

Pozdrawiam!
Ewo, pytałaś o hortensję - tak, to
Vanille Fraise 
Najpiękniej przebarwiająca się moja hortensja... Jeśli masz ochotę, to służę patyczkami wiosną...
CDN... a tymczasem wspomnienie wiosenne: