Zielony świat Moniki cz. 3

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zielony świat Moniki cz. 3

Post »

I ja się melduję , no i gratuluję następnej części wątku ;:138 ;:138 ;:138
Nieźle się obkupiłaś wczoraj ;:oj , no i w miłym towarzystwie czas spędziłaś :tan Fajne są takie spotkania, można w końcu do woli się nagadać, bez zawieszania neta i znikania napisanych postów :heja
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Melduje się w nowym wątku.Monia,mywslę,że takie szałowe urodziny bedziemy miały do końca swiata i jeden dzień dłużej,oby tylko agra tak długo była. :;230
Awatar użytkownika
Migotka
500p
500p
Od: 22 mar 2011, o 00:25
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Monia - gratuluję już trzeciej części wątku ;:oj zakupy działkowe bardzo udane i miło zobaczyć tak fajne, uśmiechnięte towarzystwo :)
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
Awatar użytkownika
Igor _ 89
500p
500p
Od: 17 lip 2011, o 22:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

jestem i ja!!!
Zdjęcie ze zlotu kujawiaków super, ino kto jest kim? ;:oj
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Cześć kochani :wit
Pogoda u mnie wspaniała, jest cieplutko, niebo lazurowe, słonko daje po oczach aż miło ;:3
dziękuję wszystkim za odwiedziny w nowej części wątku, bardzo mi miło że mnie zaglądacie ;:196
Dorotko - zakupy roślinkowe sprawiają mi więcej radości niż ciuchowe, ale tak to ma prawie cała część żeńska forum :;230 Za radą naszej kochanej Marzenki kupowałyśmy tak aby można było zrobić z jednej roślinki dwie sadzonki i kupowałyśmy z Mamą na spółkę. Zakupy uważam za baaaardzo udane ;:215
Ilonko - ja mam to szczęście, że jak na razie trawnika nie mam wcale więc nie będę zmuszona go zmniejszać pod rabatki, pewnie od razu wytyczę trawniczek dwa razy mniejszy niż mój M. by chciał :;230 A takie rodzinne sadzenie jest super, szczególnie jak trzeba kombinować ze zdjęciami tak jak my bo nie było komu zrobić foteczki bo obydwoje koniecznie chcieliśmy być na zdjęciach, nawet Kropka :;230
Marzenko - hejka Słonko! To kiedy przyjeżdżasz??
Ania - ja się zawsze śmieję, ale wczoraj to myślałam że padnę jak mój M. kombinował z aparatem :;230 Zastanawiałam się po co on tak lata z werandy pod płot jak z pieprzem :;230
Linetko - sie wie, że ja najpracowitsza ;:159 przynajmniej na zdjęciu :;230
Partycjo - na forum są same cudne laski ;:215
Renatko - Agra jest co roku na początku września, my już jesteśmy umówieni za rok ;:172 super byłoby się poznać ;:196
Teresko - już planuje listę zakupów na następną Agrę za rok :;230 bo ceny korzystne i roślinki o wiele ładniejsze i zdrowsze niż w marketach. Masz rację, spotkania w realu są rewelacyjne tylko czasu zawsze za mało na nagadanie się, nawet całą dobę możnaby babulić i śmiać się ;:172
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu - witam :wit Kusząca perspektywa spędzania tak urodzin prawda? Jak dla mnie to mogę spędzać tak każde moje urodziny ;:215
Joasiu - dzień dobry :wit widzę, że już teraz jesteś na bieżąco, zaległości nadrobiłaś w wątkach? Już mam ochotę jechać na nastepne zakupy :;230
Igorek - siemka młody ;:172 dowiesz się kto jest kim jak przyjedziesz na następne spotkanie ;:224

Lecę nadrabiać zaległości w waszych wątkach :wit
Awatar użytkownika
kasia126126
1000p
1000p
Od: 8 cze 2010, o 18:21

Post »

Moniś- twój wątek pędzi jak szalony. Patrzę, a tu już kolejna część. Zdjęcia super- spotkanie rzeczywiście było bardzo udane. Sadź kochana i niech ci wszystko pięknie rośnie. A do tego jak twój M będzie podlewać to będzie prawdziwy busz :uszy :uszy
Pozdrawiam.
Kasia
Mój mały zielony świat
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja mam najlepsze zdjęcie z wakacji, jak mój M. usiłował zrobić mnie i córce zdjęcie, błyskając tylko lampą błyskową. Wszyscy buchnęli śmiechem, jak zapytałam, czy robi za latanię morską. No i oczywiście wówczas udało mu się wreszcie to zdjęcie zrobić, a ja na nim wyglądam jak głupek :;230
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć Kaśka ! Teraz nam nie pozostaje nic innego jak czekać do kolejnego spotkania na wiosnę ;:215 Też już posadziłaś swoje chabazie? Jak mój M. usłyszy że go tak chwalisz to zaraz będzie chciał lecieć na działkę podlewać :;230
Aniu heloł ! takie historie są rewelacyjne, będziesz to pamiętać do końca życia ;:172 Zaraz po tym jak mojemu M. udało się zrobić fotkę to podleciał z miną kociaka i pyta "A na forum nas wstawisz?" Och ci faceci ;:173
Awatar użytkownika
kasia126126
1000p
1000p

Post »

Moniś- niech podlewa, niech podlewa. Przynajmniej będzie korzyść. Powiedz mu, że pięknie wygląda z konewką. Może powinien pomyśleć o zmianie zawodu?
Ja posadziłam na razie tylko trawki i hostę od Małgosi. Do hortensji i wrzosów muszę dokupić kwaśną ziemię. Nawet mój M nic nie mówił jak wróciłam obładowana torbami. Chyba się przyzwyczaja.
Pozdrawiam.
Kasia
Mój mały zielony świat
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mój M. na szczęście widział tylko część zakupów ale jak mój Tata przyjechał wieczorem po Mamę to prawie zszedł na zawał na widok tych toreb :;230
Awatar użytkownika
kasia126126
1000p
1000p

Post »

Moniś. nie przygotowałyście go psychicznie? Ja zawsze tak robię, dlatego mój M już nic nie mówi :;230 :;230
Pozdrawiam.
Kasia
Mój mały zielony świat
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kaśka mama chyba zapomniała go urobić przed wyjazdem :;230 Ale już doszedł do siebie tylko jak dzownię to odbiera komórkę i mówi "Jak o zakupy to mamy nie ma" :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Ależ moc zakupów :) wow superowe zakupy !
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć Celinko ;:196 Poszalałyśmy z Mamusią, a ile jeszcze wcześniej kupiłyśmy z forum ;:224 moje roślinki są u mamy na działce, na przyszły sezon już wędrują do mnie to będzie już co focić :tan
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”