Już miałam wychodzić z forum, gdy zauważyłam, że masz nowy wątek
Jak ten czas szybko leci...mam wrażenie, że poprzedni otworzyłaś "wczoraj" Aguś fantastyczne zdjęcia, jakże pięknego ogrodu
oj.....chwilę mnie nie ma i już t taka niespodzianka.....nowy wątek
widoczki
zaś róże....jejku Aprikola - haha przez moment wydawało mi się, że to Agrikola
no i Cherry Brandy no ślicznotki
Ho ho, to chyba najszybciej pędzący wątek na forum Piękny wstęp, Aguś Zmiany są ogromne, czytałam jakiś czas temu pierwsze części Twojego wątku i naprawdę to nie ten sam ogród.
1000 roślin Nieźle wspieracie biznes ogrodniczy
A kuku!
Aguś, przy kolejnym spacerze po Twoim ogrodzie pojawiła mi się taka refleksja - to niemożliwe, że tam jest 1300m2! Wygląda jakby było ze czterokrotnie więcej - tyle masz wspaniałych roślin, przytulnych zakątków i urokliwych miejsc, a przy tym nie ma wrażenia przepełnienia i nadmiaru, stłoczenia zbyt wielu roślin na niedużym terenie.
Piękny ogród
Aguś,jesteś niesamowita,dopiero co wpisywałam się w starym wątku,a tu już druga strona nowego.Zdjęcia oszałamiające jak cały twój ogród.Dwa lata temu kupiłam sobie na agrze 2 hibiskusy bylinowe i zaden nie przetrzymał mi zimy,Bozence tez i koleżance,z którą kupowałam tez.
Nowy awatar, nowy watek, piękne zdjęcia, przesympatyczna gospodyni... aż chce się tu zaglądać.
Aguś gratuluje kolejnej części Twojej przygody z ogrodem
Agnieszko melduję się i ja w nowym wąteczku.
Piękny wstęp i słowny i na fotkach nam zaserwowałaś. Odkąd zajrzałam do Twojego ogrodu jestem tu prawie codziennie, gdyz masz jeden z najpiękniejszych ogrodów na forum i nie sposób nie zaglądć tu nadal.
Pozdrawiam
Witaj Agnieszko w nowej części
Ogrodu nie będę chwalił,bo sam się chwali Co prawda,ktoś to musiał zrobić.
Strasznie masz wyostrzony obiektyw w tym swoim Nikonie.Moje gratulacje Sławek
Aga to już tyle części zleciało ciebie i to nie wiadomo kiedy .Masz piękny ogród i roślinki już powyrastane .
Dbasz bardzo o roślinki i widać jak się odwdzieczają .Nowo założone rabatki wyglądają już jak kilkuletnie
Teraz musisz zacząć rozmnażać swoje roślinki ,żeby jeszcze bardziej cieszyć się ich pięknem i podziwiac jak rosną od małego
Agnieszko, przepięknie reprezentuje się Twój ogród, wszystko harmonijnie skomponowane, na te zdjęcia można patrzeć i patrzeć i oczu oderwać nie można. Faktycznie wydaje się dużo większy, a różyczki bombowe, Cherry Brandy mnie wprost zauroczyła, po prostu ślicznie.
Majutek, Ilona, Andrzej, Sławek, Ewa, Iwona, Haluś, Gosia, Domini, Jola, MaGorzatka, Marta, Iwonka, Dorota, Ania, Maryna, Lineta, Teresko - dziękuję za tyle wpisów z solidną dawką sympatii Będę miała dobry dzień dzięki Wam!
Słowo jeszcze o hibiscusie, bo czytam, że u niektórych z Was wymarzł... wystarczy jego podstawę podsypać solidną dawką kory i powinien bezproblemowo przetrwać... w końcu w mazowieckim zimy nie należą do łagodnych...