KaRo pisze:Bardzo ,bardzo podoba mi się Etiuda...
Moniko jak spisuje się Pompon Flowers Circus?
Jak długo ją masz i czy rośnie bezpośrednio na rabacie?
Bo chyba popełniłam błąd przesadzając ją do donicy,czego zresztą nie lubię- róż w donicach nie lubię
Wyczytałam jednak,że to róża tarasowa i przestraszyłam się wręcz co ja kupiłam sobie????
Krysiu, Pompon jest wspaniała, a w zasadzie są, bo mam je dwie. Pierwsze pąki zupełnie ścinałam, bo były mało napełnione, więc czekałam aż się różyczki wzmocnią i teraz się doczekałam na piękne kwitnienie

Moje rosną na rabacie i są całkiem okazałe
Całe szczęście, że nie jest to róża patio jak Biedermeier - tej to nie lubię.
-- Wt 07 sie 2012 10:39 --
Jule pisze:Moni ale cisy urosly

jestem w szoku... czy to moze zludzenie optyczne?
Podoba mnie sie bardzo ta nowa rabata i pomimo zurawek

bardzo w moim guscie.
Julciu, wydaje mi się, że cisy niewiele urosły, chyba takie złudzenie. One są w ogóle duże. W przyszłym roku na wiosnę przytnę je na równo, żeby nabrały wyglądu. W tym roku chciałam, żeby się ładnie przyjęły, odbudowały korzenie i nie zagęszczały jakoś specjalnie, więc nie cięłam.
-- Wt 07 sie 2012 10:42 --
justi177 pisze:
jestem ....w Twoim cudniastym ogrodzie
Dziękuję za info o Swany.....to mam teraz zagwostkę.....Nie wiedziałam o tych badylach....
30 arów - moje marzenie....wiem, wiem, duuuużo pracy, wysiłków, pieniędzy nigdy dość...........ale i radości...

Justyś, tak niestety jest z białą Swany - lubi sobie wypuścić badyl. Osobiście mnie to wkurza, ale wybaczam jej w zamian za obfite kwitnienie.

Fajnie podsumowałaś 30arów

Masz rację - radość to nieskończona, bo i ogód pewnie nigdy nie będzie w pełni taki, jak bym chciała i zawsze będzie coś do sadzenia