jest wiosna, jest wątek
 jest wiosna, jest wątek  
 Witam

jest wiosna, jest wątek
 jest wiosna, jest wątek  

Cieszę się że mogę już oglądać Twój bardzo ciekawy wątek i tak byłam Twoją fanką po cichu
 Cieszę się że mogę już oglądać Twój bardzo ciekawy wątek i tak byłam Twoją fanką po cichu  A u mnie pruszy śnieg wcale mnie to nie cieszy a rano świeciło
 A u mnie pruszy śnieg wcale mnie to nie cieszy a rano świeciło 

wiosenne buziaki
 wiosenne buziaki

Zazdroszczę trochę pierwszych kwitnących kwiatów - u mnie wciąż na przemian wiosna z zimą walczą o palmę pierwszeństwa ;)
 Zazdroszczę trochę pierwszych kwitnących kwiatów - u mnie wciąż na przemian wiosna z zimą walczą o palmę pierwszeństwa ;)

No to teraz jeszcze bociany, przebiśniegi i wiosna!
  No to teraz jeszcze bociany, przebiśniegi i wiosna! 

Muszę się u Ciebie zameldować, bo dużo super wiadomości!!! Ja już sprzątam na ogródku. Dziś zaskoczyła mnie śnieżyca, ale za chwilę wyszło piękne
 Muszę się u Ciebie zameldować, bo dużo super wiadomości!!! Ja już sprzątam na ogródku. Dziś zaskoczyła mnie śnieżyca, ale za chwilę wyszło piękne   . Tulipany już mają po 5 cm.Wiosna za 19 dni. Taka cieplutka i słoneczna!!!
 . Tulipany już mają po 5 cm.Wiosna za 19 dni. Taka cieplutka i słoneczna!!! 

Niech już ta kochana wiosna zacznie rządzić w naszych ogrodach i wątkach
  Niech już ta kochana wiosna zacznie rządzić w naszych ogrodach i wątkach  U mnie ranniki od Ciebie wyszły z ziemi, już się cieszę na ich kwitnienie
 U mnie ranniki od Ciebie wyszły z ziemi, już się cieszę na ich kwitnienie  

Jeszcze kilka tygodni i będzie prawdziwy wybuch wiosny. Geniu u Ciebie zapewne jeszcze szybciej bo tyle kolorowych wiosennych kwiatów co u Ciebie to trudno znaleźć
 Jeszcze kilka tygodni i będzie prawdziwy wybuch wiosny. Geniu u Ciebie zapewne jeszcze szybciej bo tyle kolorowych wiosennych kwiatów co u Ciebie to trudno znaleźć