Również witam następną Rudziankę na FO. Powoli wszystkiego się nauczysz i wstawiania zdjęć również . Też nie znam nazw wszystkich roślinek ale to żaden problem . Tutaj jesteś w doborowym towarzystwie a Majka też Ci dużo podpowie . Widzę ,że śląska grupa zaczyna rosnąć w siłę
Irenko wesoła różyczka na taki smutny dzień i od razu lepiej na duszy.
Dzikus fajny, to chyba kotka. Chętnie bym zabrała do siebie jakieś kotki tylko nie wiem czy Edul by ich nie przegonił.
Witaj Irenko na FO. Tu się dopiero dzieje!!! Myślę, że zaopatrzyłaś się w gruby kajet na chciejstwa i znaczniki. Pewnie poznamy się na wystawie kwiatów w Chorzowie.A do wiosny, wg tosinego wyliczenia tylko 49 dni!!!!
Irenko śliczny ten kotek, dobrze, że im pomagasz, szczególnie teraz w zimie. U nas na działkach nie wolno dokarmiać kotów, ale ja po kryjomu karmię taką jedną kotkę, która za to pilnuje mi działki przed myszami i nornicami. Często jak coś upoluje, to przynosi na wycieraczkę przed altanką. Kłopotów z gryzoniami nie mam żadnych, a pozostali działkowcy męczą się z myszami i nornicami.
Irenko nie masz za co przepraszać. Jeszcze żadnych terminów nikt nie podawał więc trudno cokolwiek ustalać. Święto Kwitnących Azalii odbywa się w Pisarzowicach. http://www.azalia.pl/pisarzowice/index.php?st=12