Na Piastowskim szlaku

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p
Od: 17 paź 2011, o 21:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Na Piastowskim szlaku

Post »

Przy całym tym zamieszaniu ,przy wstawianiu zdjęć ,zupełnie zapomniałam ,podziękować wam za odwiedziny ,co z przyjemnością czynię teraz :oops:
Poza tym dodając parę słów to, pamiętajcie że uczyłam się od najlepszych ,tak jak wspomniałam to forum to kopalnia wiedzy ,wiele z waszych wątków skłoniło mnie do zmiany moich planów zagospodarowania w ostatniej chwili ,nie powiem przy tym jak mój mąż z tego powodu był szczęśliwy ,tych historii związanych z naszym ogrodem jest wiele ,pozwólcie jednak że będę je dozować aby was nie zanudzić , poza tym praca ,praca więc czas mam ograniczony ,ale obiecuję będę wpadać często ;:108

gorzata 76 Byłaś pierwszym gościem w moim ogrodzie ,zawsze będziesz tym honorowym ,pozdrawiam serdecznie
Anitaaa Dziękuję za odwiedziny
Miriam Oczywiście ze mam materiał zdjęciowy z okresu kiedy na moim ogrodzie ponował haos i masakra ,wkleję je innym razem ponieważ mam uszkodzony cd-rom i nie mogę wgrać na pulpit zdjęć z płyty
reniuniek Dziękuję za odwiedziny
Ewelina Tobie również dziękuję że wpadłaś
leszczyna co do samochodu ,to tak możemy parkować na działkach z tego co wiem to na ogrodach ROD w przeciwieństwie do POD nikt nie robi z tego problemu ,oczywiście obowiązuje też jakaś forma dobrego wychowania ,ale jakiś większych restrykcji nie ma ,dziękuję że wpadłaś
Agatka 123 Miło że mnie odwiedziłaś , dziękuję
Roza 333 I tobie dziękuję że do mnie zajrzałaś
[Iza] Z tym przypalaniem w kuchni ,wierz mi że nie trzeba mieć ogrodu przy domu żeby się zatracić w pracy ,ale tak zgadzam się z tobą że wyjazd na działkę dla nas to każdorazowo mała wyprawa, ale ile w tym frajdy :wink:
Pozdrawiam i zapraszam do mnie Izabela :):)
Na Piastowskim szlaku
Awatar użytkownika
martinez_82
500p
500p
Od: 1 wrz 2008, o 10:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pięknie kolorowo, obiecuję zaglądać częściej i chyba coś skopiuje do siebie :) pozdrawaiam
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p

Post »

Martinez 82
Dziękuję za odwiedziny i za pochlebstwa ,ja też wiele pomysłów czerpałam z tego forum ,będzie mi miło jeśli mój ogród będzie inspiracją dla ciebie , tym bardziej że pomysłów mam jeszcze wiele i na pewno nie poprzestanę na tym co udało mi się wypracować do tej pory ,jak wiesz apetyt rośnie w miarę jedzenia :wink:
Na Piastowskim szlaku
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Witaj Izo. I ja melduję się w Twoim wątku. Masz już pięknie zagospodarowaną działkę i przy lesie sosnowym. Ja mam działkę przy lesie liściastym i z tego powodu jest więcej pracy (lecące liście dębu, które nie nadają się na kompost).
Będę częstym gościem w twoim ogrodzie.
Pozdrawiam Hala
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06

Post »

Witaj Izo :wit
Oczy się radują patrząc jak zmieniacie ugór w piękne miejsce do wypoczynku .... i do pracy :lol: No ale praca w takich pięknych okolicznościach przyrody to sama przyjemność :)
Widać na Wszej działce przede wszystkim "pomysł" na nią. Nie ma tu przypadku, wszystko zaplanowane. Super!
I jedno pytanie - gdzie Wy macie chwasty? :shock:
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

Iza bardzo ciekawy ten twój skrawek zieleni .Podoba mi się połączenie farbowanych zrębków i rolbrederów .Skalniaczek też super.Kret ci nie ryje po rabatkach ?
haszka
200p
200p
Od: 5 cze 2011, o 00:06

Post »

Witaj Iza.....wow jaki masz piękny ogród i super ozdoby ;:138
Pozdrawiam Halina.........

Druga miłość Haszki - ogród
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p

Post »

Witajcie,

Miło jest usłyszeć tyle komplementów na temat swojego ogrodu ,nie ukrywam że jest to moje oczko w głowie ,pasja która pochłania nam cały wolny czas ,nawet po takiej tyrce jaką przeszliśmy ,zrobiłabym to kolejny raz ;:108

rispetto - Uznanie od ciebie ,to nie lada komplement ,bardzo cenię sobie twoją wiedzę ,doświadczenie którego ukoronowanie niewątpliwie widać w twoim Hanutkowie ,jeśli chodzi o chwasty ,to faktycznie nie mam ich ,ale nie mam na nie złotego przepisu jeśli o to chodzi ,jest to tylko i wyłącznie efekt mojego pedantyzmu no i agrowłókniny oczywiście .

andrzejek -dziękuję za uznanie ,a pomysł zrębków zaczerpnięty jest i zmodyfikowany pod moje potrzeby z naszego forum ,jeśli chodzi o krety mam sposób już sprawdzony aby nie wkraczały na mój teren ,póki co skutkuje :wink:

haszka- dziękuję , u ciebie też jest pięknie ,wielokrotnie bywałam po cichu u ciebie ;:224
Na Piastowskim szlaku
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Izo zdradz Swój sposób na krety ;:180
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p

Post »

Witaj Agato,
Każdorazowo po tym jak pokazał się kopczyk laliśmy do niego roztwór z wypalonych papierosów wrzuconych do plastikowej dużej butelki (5 l) z wodą ,przez chwilę zapach jest okropny, tak bardzo że od razu myślę o rzuceniu palenia ,ale szybko wietrzeje ,a skuteczny jest bo w tym sezonie krety zryły wszystkim sąsiadom trawniki a nas omijały z daleka ,sposób może mało ekologiczny ale sprawdzony ,stosujemy go od prawie 2 lat i nie ma skutków ubocznych dla roślin ani trawy ,przynajmniej ja ich nie widzę :D
Na Piastowskim szlaku
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Dzięki Izuś .
Muszę chyba poprosić sąsiadkę , bo my nie palimy :roll:
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p

Post »

Agatko, nawet tobie tego nie proponuję żebyś zaczęła palić ,ale jak będziesz mocno zdesperowana naszymi czarnymi kolegami z czeskiej bajki ,warto poprosić sąsiadów o pomoc ,naprawdę polecam :wink:
Na Piastowskim szlaku
X_Ro-a

Post »

Witaj Izabelo! patrząc na Twoją śliczną działkę ,trudno sobie wyobrazić jej wcześniejszy wygląd.Możesz być dumna ze swojego dzieła.Oczywiście wraz z mężem.Bardzo jestem ciekawa fotek z przed :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p

Post »

Romualdo,
Myślałam że tylko ja jeszcze nie śpię ;:19
Oczywiście że zamieszczę zdjęcia z przed ,jak tylko uporam się z awarią cd-romu ,obiecuję
Na Piastowskim szlaku
X_Ro-a

Post »

Mi szkoda czasu na spanie.Sypiam od 5 do 6 godzin i to mi wystarcza. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”