Poza tym dodając parę słów to, pamiętajcie że uczyłam się od najlepszych ,tak jak wspomniałam to forum to kopalnia wiedzy ,wiele z waszych wątków skłoniło mnie do zmiany moich planów zagospodarowania w ostatniej chwili ,nie powiem przy tym jak mój mąż z tego powodu był szczęśliwy ,tych historii związanych z naszym ogrodem jest wiele ,pozwólcie jednak że będę je dozować aby was nie zanudzić , poza tym praca ,praca więc czas mam ograniczony ,ale obiecuję będę wpadać często

gorzata 76 Byłaś pierwszym gościem w moim ogrodzie ,zawsze będziesz tym honorowym ,pozdrawiam serdecznie
Anitaaa Dziękuję za odwiedziny
Miriam Oczywiście ze mam materiał zdjęciowy z okresu kiedy na moim ogrodzie ponował haos i masakra ,wkleję je innym razem ponieważ mam uszkodzony cd-rom i nie mogę wgrać na pulpit zdjęć z płyty
reniuniek Dziękuję za odwiedziny
Ewelina Tobie również dziękuję że wpadłaś
leszczyna co do samochodu ,to tak możemy parkować na działkach z tego co wiem to na ogrodach ROD w przeciwieństwie do POD nikt nie robi z tego problemu ,oczywiście obowiązuje też jakaś forma dobrego wychowania ,ale jakiś większych restrykcji nie ma ,dziękuję że wpadłaś
Agatka 123 Miło że mnie odwiedziłaś , dziękuję
Roza 333 I tobie dziękuję że do mnie zajrzałaś
[Iza] Z tym przypalaniem w kuchni ,wierz mi że nie trzeba mieć ogrodu przy domu żeby się zatracić w pracy ,ale tak zgadzam się z tobą że wyjazd na działkę dla nas to każdorazowo mała wyprawa, ale ile w tym frajdy