Witaj, zeberko! Bardzo mi się podoba to miejsce. Kawał pracy przed Tobą, ale i pracowników kilku widzę.
Już sporo roboty wykonane.
Będę zaglądać regularnie, obiecuję
piterek pisze:Ja stwierdzam, że stanowczo za mało sobie tego terenu przysposobiliście
Mnie się będzie po mału kończyć moje 1200 metrów, ot - taki pazerny jestem
Tata pod swoje thuje miejsce zajął,mama pod skalniak na pewno też,lepiej się pospiesz...
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Witaj zeberko Widzę fajne miejsce do zagospodarowania.Iglaki,skalniak...ciekawie się zapowiada .Będę podglądać co u ciebie .A tymi metrami... to zawsze chce się więcej.
Działeczka może i pusta ale są tego plusy można fajnie wszystko zaplanować Nie trzeba martwić się juz starymi nasadzeniami Tak jak u mnie jest muszę się podporządkowywać pod wcześniejsze nasadzenia i to co już wcześniej mama zrobiła
Jak tam Twoje przygotowania do sezonu,wysiewasz coś?
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3